Nieuws

Bezoek ons op het FireSafety & Security Event | 12 en 13 april 2023 | Brabanthallen Den Bosch

30 januari 2023
 

Op woensdag 12 en donderdag 13 april vindt in de Brabanthallen in Den Bosch het FireSafety & Security Event 2023 plaats. Deze beurs is voor iedereen die op zoek is naar een oplossing op het gebied van brandbeveiliging of beveiliging. Net als vorig jaar is VPS als exposant aanwezig.

Tijdens beide eventdagen zijn er vele inspirerende lezingen en workshops op en rond de beursvloer. Ontdek de verschillende interactieve activiteiten die tijdens het event worden georganiseerd en ontmoet collega’s, vakgenoten en organisaties. Bekijk hier het beursprogramma.

VPS FireAlert: dé flexibele oplossing voor brandbeveiliging, ontruiming en EHBO

VPS is als exposant aanwezig op deze beurs en we presenteren hier ons VPS FireAlert-systeem. VPS FireAlert is een flexibele brandmeld- en ontruimingsinstallatie die bestaat uit modulair in te zetten componenten. Een ideale oplossing voor de brandbeveiliging van locaties waar (al dan niet tijdelijk) geen installatie beschikbaar is om personeel, bezoekers en materialen te beschermen tegen de risico’s van brand.

Vrijblijvende demonstratie op stand F.11

Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvende demonstratie van VPS FireAlert op onze stand. U vindt ons op standplek F.11. Benieuwd welke bedrijven nog meer aanwezig zijn? U kunt hier de beursplattegrond bekijken.

Gratis deelname

De beurs is gratis te bezoeken na online registratie. Ook het parkeren bij de Brabanthallen en de hapjes en drankjes zijn gratis. De koffie staat voor u klaar, graag tot dan!

Ontdek VPS FireAlert >

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over tijdelijke beveiliging?

 

Persoonlijke service

Met VPS kiest u voor beveiligingsoplossingen van hoge kwaliteit en een uitstekende 24/7 dienstverlening. Onze monteurs en accountmanagers voeren periodieke controles uit en staan dagelijks voor u klaar.

Advies op maat

Iedere locatie is uniek en daarom brengen wij altijd een bezoek aan uw locatie, voordat wij een kosteloos en vrijblijvend beveiligingsplan op maat – incl. CAD tekening - voor u samenstellen.

Gerenommeerde PAC-meldkamer

Onze alarmmeldingen worden geverifieerd en opgevolgd door een gerenommeerde, onafhankelijke PAC-meldkamer.

Uitstekende alarmopvolging

VPS beschikt over een landelijk dekkend netwerk aan alarmopvolgers die korte aanrijtijden hanteren.