Nieuws

Bezoek VPS op 13 & 14 april: FireSafety & Security Event 2022 – Brabanthallen Den Bosch

21 januari 2022
 

Op woensdag 13 en donderdag 14 april vindt in de Brabanthallen Den Bosch het Firesafety & Security Event 2022 plaats: dé vakbeurs die installateurs en leveranciers van beveiligingsproducten met elkaar in contact brengt.

Centraal tijdens de beurs staat ‘het businessmodel van de beveiligingsbranche in 2025′ met specifieke aandacht voor de digitalisering van beveiligingstechniek. Er worden presentaties gehouden en op verschillende plaatsen in de beurshal zijn informatiestands en ontmoetingsplaatsen ingericht. Ook is het mogelijk om met vakgenoten van gedachten te wisselen. Zo krijgen bezoekers een beeld van wat er de komende jaren te verwachten is op het gebied van brandveiligheid en beveiliging.

VPS is exposant in hal 7, stand D15

VPS is als exposant aanwezig op deze beurs en wij presenteren daar het VPS FireAlert systeem. VPS FireAlert is onze oplossing voor tijdelijke brandbeveiliging en ontruiming. Het is een draadloos brand-, ontruimings- en ongevallenalarmsysteem om personeel, materialen en gebouwen op bouwplaatsen, scheepswerven, herontwikkellocaties en in leegstaand vastgoed te beschermen tegen de risico’s van brand. Het systeem is mobiel inzetbaar en draadloos en beschikt over een EN54-certificaat.

Vrijblijvende demonstratie

Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvende demonstratie van VPS FireAlert op onze stand. U vindt ons in de centrale hal (hal 7) op stand D15. U kunt hier de beursplattegrond bekijken.

Gratis aanmelden

U kunt zich hier aanmelden als bezoeker van de beurs. Het bezoeken van de beurs, parkeren bij de Brabanthallen en de hapjes en drankjes zijn gratis.

De koffie staat voor u klaar, graag tot dan!

Misschien ook interessant

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over tijdelijke beveiliging?

 

Persoonlijke service

Met VPS kiest u voor beveiligingsoplossingen van hoge kwaliteit en een uitstekende 24/7 dienstverlening. Onze monteurs en accountmanagers voeren periodieke controles uit en staan dagelijks voor u klaar.

Advies op maat

Iedere locatie is uniek en daarom brengen wij altijd een bezoek aan uw locatie, voordat wij een kosteloos en vrijblijvend beveiligingsplan op maat – incl. CAD tekening - voor u samenstellen.

Gerenommeerde PAC-meldkamer

Onze alarmmeldingen worden geverifieerd en opgevolgd door een gerenommeerde, onafhankelijke PAC-meldkamer.

Uitstekende alarmopvolging

VPS beschikt over een landelijk dekkend netwerk aan alarmopvolgers die korte aanrijtijden hanteren.