Nieuws

VPS Blog – Bouwplaatsbeveiliging tijdens de coronacrisis

9 april 2020
 

Bescherm uw bouwplaats ook tijdens de coronacrisis

In een normaal jaar veroorzaken vandalisme, diefstal en de gevolgen daarvan een schade van honderden miljoenen euro’s op bouwplaatsen in Nederland. Onbewaakte bouwplaatsen zijn daar het voornaamste slachtoffer van. Met de huidige coronacrisis is de nood van goede beveiliging nog groter. Voor de veiligheid van uw werknemers is het belangrijk dat alleen bevoegd personeel op de bouwplaats komt, om zo het risico op besmetting te verkleinen.

De kans bestaat dat werkzaamheden i.v.m. ziekte stil komen te liggen of uw werknemers in quarantaine moeten blijven voor een bepaalde tijd. Met behulp van slim geplaatste camerabeveiliging worden eventuele vandalen of dieven ontmoedigd om de bouwplaats te betreden en schade aan te richten. Bescherm uw bouwplaats ook tijdens deze crisis door het te voorzien van bouwplaatsbeveiliging.

Oplossingen voor bouwplaatsbeveiliging van VPS

Tijdens deze crisis staan wij voor u klaar om uw bouwplaats te beveiligen. Dit doen wij onder andere met algehele bouwplaatsbeveiliging, keetbeveiliging, brandstofbeveiliging, opslagbeveiliging en rijplatenbeveiliging. Tijdens de werkzaamheden is het van belang dat alleen bevoegde bezoekers toegang tot uw bouwplaats hebben. De veiligheid van uw werknemers staat immers voorop. Met onze systemen voor toegangscontrole & arbeidsregistratie kunt u zorgen dat er maar een beperkt aantal mensen op het terrein aanwezig is om zo de kans op eventuele besmetting te verkleinen.

Daarnaast is er ook camerabeveiliging beschikbaar. Door camerabewaking in te zetten is het mogelijk om de bouwplaats buiten werktijden te beveiligen. En wanneer het werk door het COVID-19 virus voor een langere periode stil komt te liggen is de bouwplaats kwetsbaarder voor vandalisme of diefstal. Potentiële vandalen of dieven worden afgeschrikt wanneer camerabewaking zichtbaar aanwezig is en zullen zich nogmaals bedenken of ze wel op de bouwplaats willen komen. Mocht dat ze niet tegen houden, zal de snelle reactie van onze alarmopvolgers voorkomen dat ze hun gang kunnen gaan. Zorg dat uw bouwplaats extra beveiligd is tijdens deze periode met de beveiliging van VPS.

Bouwplaatsbeveiliging op maat

Wij bieden beveiliging voor uw bouwplaats op maat aan. Iedere bouwplaats is anders en verandert continu. Het beveiligen van deze bouwplaatsen is een nauwgezette taak. Met onze hoge kwaliteit van beveiligingsoplossingen en een persoonlijke aanpak is VPS hét bedrijf om uw beveiliging te laten verzorgen. Wij maken voor ieder project een beveiligingsadvies op maat en doen regelmatig controlerondes op de bouwplaatsen die onder onze beveiliging vallen. Mocht het nodig zijn, stellen wij de beveiligingsposities bij of passen het beveiligingsniveau aan op nieuwe situaties.

Onze beveiligingsapparatuur is innovatief en van hoge kwaliteit. Eventuele meldingen worden direct aan een onafhankelijke PAC-meldkamer doorgegeven. Ons netwerk aan alarmopvolgers heeft een landelijke dekking, waardoor wij korte aanrijtijden hanteren. Op deze manier blijft uw bouwplaats goed beveiligd, zelfs tijdens deze crisis.

Regel de beveiliging voor uw bouwplaats direct

Wilt u weten wat de mogelijkheden en de kosten zijn om uw bouwplaats te beveiligen met de oplossingen van VPS? Neemt u dan gerust contact met ons op, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij staan u graag te woord om u verder te helpen.

Gerelateerde producten

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over tijdelijke beveiliging?

 

Persoonlijke service

Met VPS kiest u voor beveiligingsoplossingen van hoge kwaliteit en een uitstekende 24/7 dienstverlening. Onze monteurs en accountmanagers voeren periodieke controles uit en staan dagelijks voor u klaar.

Advies op maat

Iedere locatie is uniek en daarom brengen wij altijd een bezoek aan uw locatie, voordat wij een kosteloos en vrijblijvend beveiligingsplan op maat – incl. CAD tekening - voor u samenstellen.

Gerenommeerde PAC-meldkamer

Onze alarmmeldingen worden geverifieerd en opgevolgd door een gerenommeerde, onafhankelijke PAC-meldkamer.

Uitstekende alarmopvolging

VPS beschikt over een landelijk dekkend netwerk aan alarmopvolgers die korte aanrijtijden hanteren.