Voorkom diefstal van steigeronderdelen

Steigerbeveiliging

Steigerdiefstal : een steeds groter wordend probleem

Diefstal van steigeronderdelen komt steeds vaker voor. Jaarlijks wordt er voor tussen de 10 en de 15 miljoen euro aan steigeronderdelen van bouwplaatsen in Nederland gestolen. De gestolen steigeronderdelen gaan naar de ijzerhandel of worden door criminelen doorverkocht.

Steigerdiefstal zorgt voor hoge kosten: de steigers of steigeronderdelen dienen immers opnieuw aangeschaft te worden. En dan gaat het pas om de directe gevolgen van diefstal, de indirecte schade is vaak nog groter, doordat de continuïteit van het bouwproces stagneert. Bovendien kan steigerdiefstal voor enorme veiligheidsrisico’s voor personeel zorgen: als onderdelen van een opgebouwde steiger gestolen worden, bestaat de kans dat het steigerwerk niet meer veilig is. Belangrijke redenen dus om uw bouwplaats en steigers goed te beveiligen.

Voorkom diefstal van steigeronderdelen

Voorkom diefstal van steigeronderdelen door gebruik te maken van onze oplossingen voor bouwplaatsbeveiliging en steigerbeveiliging. Zo houden onze VPS Smart Tower en VPS Alert Tower uw bouwplaats nauwlettend in de gaten en zorgt het VPS SmartAlarm+ dat steigeronderdelen beveiligd worden. Daarnaast is het van belang om effectief toegangsmanagement te organiseren. Onze systemen voor toegangscontrole voorkomen dat onbevoegde bezoekers de bouwplaats betreden en met ons pakket voor arbeidsregistratie heeft u inzicht in en controle op wie er op uw bouwplaats aanwezig is.

Aan de slag met steigerbeveiliging

Voorkom dat uw bouwplaats doelwit van steigerdieven wordt. Maak een afspraak met onze adviseur voor een gratis veiligheidsscan of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Gerelateerde pagina's

 

Gratis veiligheidsscan

Uw veiligheidsrisico’s en beveiligingsbehoeften in kaart Bent u op zoek naar het juiste team om uw bouwplaats, object of (leegstaande) vastgoed én uw personeel veilig te stellen? Maak dan gebruik van de gratis VPS veiligheidsscan. Onze beveiligigingsspecialist brengt, samen met…
Lees verder
 

Bouwplaatsbeveiliging

Bescherm uw bouwplaats met bouwplaatsbeveiliging van VPS Op bouwplaatsen ontstaat jaarlijks voor meer dan 100 miljoen euro aan schade. En dan gaat het pas om de directe gevolgen van bijvoorbeeld vandalisme en diefstal. De indirecte schade is vaak nog een…
Lees verder
 

Toegangscontrole en arbeidsregistratie

Zoekt u professionele oplossingen voor toegangscontrole en arbeidsregistratie? VPS kan u daarmee volledig ontzorgen. Onze systemen voor toegangscontrole garanderen efficiënt toegangsmanagement op uw locatie en voorkomen dat onbevoegde bezoekers de bouwplaats betreden. We werken uitsluitend met gekwalificeerde beveiligingsbeambten en leveren…
Lees verder

Gerelateerde producten

Gerelateerde projecten

 
 
Opdrachtgever: Van der Horst Aannemers

Tijdelijke beveiliging bouw 25 recreatiebungalows

Periode: mei 2019 - heden
Het bouwterrein van de 25 recreatiebungalows in Overloon is door VPS beveiligd door middel van VPS Smart Towers.
Lees verder
 
 
Opdrachtgever: Zaans Medisch Centrum

Tijdelijke beveiliging Zaans Medisch Centrum

Periode: april 2017 - heden
VPS heeft beveiligingsmaatregelen getroffen die het complex en de directe omgeving beschermen tegen diefstal, brandstichting en vandalisme.
Lees verder
 
 
Opdrachtgever: Argos Project Management

Tijdelijke beveiliging bouw Euroscoop

Periode: juni 2018 – heden
Het bouwterrein van de Euroscoop in zowel Den Haag als Amsterdam is door VPS beveiligd door middel van VPS Smart…
Lees verder
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over tijdelijke beveiliging?

 

Persoonlijke service

Met VPS kiest u voor beveiligingsoplossingen van hoge kwaliteit en een uitstekende 24/7 dienstverlening. Onze monteurs en accountmanagers voeren periodieke controles uit en staan dagelijks voor u klaar.

Advies op maat

Iedere locatie is uniek en daarom brengen wij altijd een bezoek aan uw locatie, voordat wij een kosteloos en vrijblijvend beveiligingsplan op maat – incl. CAD tekening - voor u samenstellen.

Gerenommeerde PAC-meldkamer

Onze alarmmeldingen worden geverifieerd en opgevolgd door een gerenommeerde, onafhankelijke PAC-meldkamer.

Uitstekende alarmopvolging

VPS beschikt over een landelijk dekkend netwerk aan alarmopvolgers die korte aanrijtijden hanteren.