Leidinggevend Monteur

Leidinggevend Monteur

Niveau: mbo werk- en denkniveau
Dienstverband: fulltime / 40 uur
Standplaats: Montfoort
Werkgebied: heel Nederland

Heb jij twee rechterhanden, een neus voor techniek en affiniteit met de bouwbranche? Zoek jij een functie waarbij je een leidinggevende rol hebt maar zelf ook graag de handen uit de mouwen steekt? Ben jij proactief en sociaal ingesteld? Kom dan ons team versterken als leidinggevend monteur.

Wat ga je doen?

Als leidinggevend monteur bij VPS Beveiliging ben jij verantwoordelijk voor het aansturen van het montageteam (bestaande uit 3 monteurs) dat dagelijks bezig is met het installeren en onderhouden van onze beveiligingsoplossingen, zoals VPS Smart Towers, VPS Alert Towers en VPS FireAlert. Daarnaast lossen jij en jouw team storingen op bij geplaatste beveiligingsoplossingen.

Jij neemt het team onder je hoede, begeleidt en traint de monteurs en ondersteunt hen in hun werkzaamheden. Jij staat klaar om ook zelf installaties uit te voeren en complexere storingen en uitdagingen op te lossen. Met een grote diversiteit aan opdrachtgevers en verantwoordelijkheden is geen enkele dag of locatie hetzelfde.

Je bent nieuwsgierig, hebt een passie voor techniek en blijft op de hoogte van technologische trends en ontwikkelingen in de markt. Je weet dan ook precies uit welke componenten onze oplossingen bestaan en hoe ze met elkaar schakelen. Jouw team van monteurs verlaat de locatie pas als alles werkt zoals het hoort. Daarnaast monitor jij de reeds  geïnstalleerde apparatuur. Doet alles nog wat het moet doen? Zo niet, dan kijk je of je dit op afstand kunt oplossen en als het nodig is stuur je in overleg met de planning een monteur ter plaatse.

Ook draag jij als leidinggevend monteur zorg voor het voorraadbeheer van de loods in Montfoort. Je zorgt ervoor dat de producten en voorraad voldoen aan de functionele en kwaliteitseisen (MJOP).

Kortom, je voelt een sterke verantwoordelijkheid voor het beheren, up-to-date houden en optimaliseren van het bestaande productassortiment en brengt deze manier van werken over naar je collega’s. Omdat jij zelf ook veel bij onze opdrachtgevers aanwezig bent, houd jij je ogen open voor productverbeteringen en uitbreiding van de dienstverlening. Eigen initiatief en creativiteit worden dan ook erg gewaardeerd.

Tot slot ben  jij als leidinggevend monteur de schakel tussen het product, de installatie en sales. Jij onderhoudt een goede relatie met het sales team van VPS Beveiliging zodat jouw collega’s goed op de hoogte zijn van de beveiligingsproducten die zij verkopen.

Wie zoeken wij?

We hebben grote ambities en gaan voor kwaliteit. We zoeken een collega die er waarde aan hecht werkzaamheden veilig, volledig en tijdig uit te voeren. Daarom beschik jij over:

 • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Relevante werkervaring als monteur
 • Coachende vaardigheden: je vindt het leuk anderen te laten excelleren
 • Kennis van beveiligingsoplossingen: het kan jou niet complex genoeg zijn
 • Sterke communicatieve vaardigheden

Daarnaast vragen wij om

 • Afgeronde mbo-opleiding (elektrotechniek of elektronica)
 • Het hebben van een Vca-certificaat of de bereidheid deze te behalen (via VPS)
 • Rijbewijs B, bij voorkeur BE
 • Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag)
 • Ervaring met CCTV systemen
 • In deze rol ben je veel onderweg en werk je landelijk. Bij voorkeur ben je woonachtig binnen een straal van 50 km rondom Montfoort/​Utrecht

Wat bieden we jou?

 • Een informele en inspirerende werkomgeving met enthousiaste collega’s
 • Ruimte om initiatieven te ontplooien en jezelf te ontwikkelen binnen een jonge, snelgroeiende business unit
 • Veel trainings- en ontwikkelmogelijkheden
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling en auto en telefoon van de zaak
 • Salaris tussen € 2.000,- en € 3.000,- per maand

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Ben je enthousiast en wil je solliciteren op deze uitdagende en afwisselende functie? Stuur dan jouw cv 2022 t.a.v. Harold de Groot (operationeel manager) naar: werken@vps-nl.com, o.v.v. Vacature Leidinggevend Monteur Je ontvangt binnen twee werkdagen een reactie. We streven ernaar de hele procedure binnen drie weken te doorlopen.

Heb je vragen over deze vacature? Stel ze gerust aan Harold de Groot. Hij is te bereiken op 06 204 746 73.

Over VPS Beveiliging

VPS Beveiliging is specialist in tijdelijke beveiliging en onderdeel van VPS Nederland. VPS Nederland maakt onderdeel uit van de internationale VPS Group.

Over VPS Nederland

VPS Nederland levert maatwerk op het gebied van leegstandbeheer (antikraak), onderhoud en objectbeveiliging. Al meer dan 30 jaar beheren, onderhouden en beveiligen wij elk type vastgoed. In Nederland telt VPS ongeveer 60 medewerkers en heeft het zo’n 1.500 gebouwen in beheer. VPS Nederland maakt onderdeel uit van de VPS Group: Europees marktleider op het gebied van beheer, onderhoud en beveiliging van leegstaand onroerend goed. VPS Group heeft haar hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk, beheert meer dan 50.000 objecten en heeft ruim 1.700 medewerkers in dienst.

Meer weten? Bezoek:

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over tijdelijke beveiliging?

 

Persoonlijke service

Met VPS kiest u voor beveiligingsoplossingen van hoge kwaliteit en een uitstekende 24/7 dienstverlening. Onze monteurs en accountmanagers voeren periodieke controles uit en staan dagelijks voor u klaar.

Advies op maat

Iedere locatie is uniek en daarom brengen wij altijd een bezoek aan uw locatie, voordat wij een kosteloos en vrijblijvend beveiligingsplan op maat – incl. CAD tekening - voor u samenstellen.

Gerenommeerde PAC-meldkamer

Onze alarmmeldingen worden geverifieerd en opgevolgd door een gerenommeerde, onafhankelijke PAC-meldkamer.

Uitstekende alarmopvolging

VPS beschikt over een landelijk dekkend netwerk aan alarmopvolgers die korte aanrijtijden hanteren.