Compliment of klacht

Compliment of klacht

Blij met VPS?

Bent u tevreden over onze dienstverlening? Wat fijn! En wilt u een specifieke medewerker of onze teams een compliment geven? Dat vinden we geweldig. Stuur uw compliment naar beveiliging@vps-nl.com, dan zorgen wij dat het bij de juiste persoon terechtkomt.

Niet tevreden?

Bent u helaas niet (helemaal) tevreden over onze dienstverlening? Wat vervelend! Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er graag alles aan om de situatie op te lossen. Neem hiervoor contact met ons op via beveiliging@vps-nl.com. Bent u niet tevreden over het antwoord, stuur dan s.v.p. een e-mail naar klacht@vps-nl.com. Bekijk ons klachtenbeleid.

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over tijdelijke beveiliging?

 

Persoonlijke service

Met VPS kiest u voor beveiligingsoplossingen van hoge kwaliteit en een uitstekende 24/7 dienstverlening. Onze monteurs en accountmanagers voeren periodieke controles uit en staan dagelijks voor u klaar.

Advies op maat

Iedere locatie is uniek en daarom brengen wij altijd een bezoek aan uw locatie, voordat wij een kosteloos en vrijblijvend beveiligingsplan op maat – incl. CAD tekening - voor u samenstellen.

Gerenommeerde PAC-meldkamer

Onze alarmmeldingen worden geverifieerd en opgevolgd door een gerenommeerde, onafhankelijke PAC-meldkamer.

Uitstekende alarmopvolging

VPS beschikt over een landelijk dekkend netwerk aan alarmopvolgers die korte aanrijtijden hanteren.