Salesmanager

Ben jij een ervaren verkooptalent en heb je affiniteit met de bouwbranche? Dan heeft VPS Beveiliging de uitdaging voor jou. Wij zijn op zoek naar een Salesmanager. Ben jij de aanvulling op ons team?

Over de functie

Onder leiding van de Business Unit Manager en in samenwerking met de collega’s van Operations ben je verantwoordelijk voor de verhuur van onze beveiligingsoplossingen. Het gaat hierbij onder andere om het VPS SmartAlarm+, VPS Alert Towers, VPS Smart Towers en het brandbeveiligingssysteem VPS FireAlert. Onze klanten bevinden zich grotendeels binnen de bouwbranche, maar we werken ook voor scheepswerven, vastgoedeigenaren en projectontwikkelaars. Vanuit eigen ondernemerschap en verantwoordelijkheid heb je een duidelijk plan om jouw doelen en die van de organisatie te bereiken. Je bent een aanpakker en communiceren gaat jou goed af. Je weet wat er speelt bij jouw klanten en signaleert verkoopkansen. Daarnaast zorg je dat je op de hoogte bent van ontwikkelingen in de (bouw-)branche en ben je goed in staat de meerwaarde van onze organisatie over te brengen op klanten.

Jouw werkzaamheden

 • Genereren van (nieuwe) klanten door prospects te benaderen en (bouw-)locaties te bezoeken
 • Onderhouden van bestaande klantrelaties
 • Alert zijn op pitches en aanbestedingen en hier waar mogelijk op inspelen
 • Opstellen van offertes volgens bestaande prijsmodellen en offerterichtlijnen
 • Adviseren van klanten met als doel een optimale productafzet te genereren
 • Aandragen van ideeën met betrekking tot productverbetering, uitbreiding van de dienstverlening en vergroting van de marktwaarde van VPS
 • Verwerken en onderhouden van klantgegevens in het CRM-systeem Salesforce
 • Tijdig aanleveren van rapportages over jouw activiteiten en resultaten

Jouw achtergrond

Je beschikt over een Hbo-diploma of je hebt Hbo-niveau verkregen door middel van werkervaring. Daarnaast heb je (aantoonbaar) succesvolle verkoopervaring, bij voorkeur in de bouwbranche of het vastgoed. Je hebt een commerciële neus en gaat, naast voor snelle verkoopkansen, ook voor lange termijn relaties. Het is van belang dat je over prima communicatieve vaardigheden beschikt en de Nederlandse en Engelse taal uitstekend beheerst.

Over VPS

VPS is specialist in tijdelijke beveiliging. Ons team met technisch specialisten, monteurs en sales managers staat klaar om de locaties van onze klanten te voorzien van hoogwaardige beveiligingsoplossingen. We leveren uitstekende camerabewaking, elektronische beveiliging en toegangscontrole- en arbeidsregistratiesystemen. Tevens bieden wij met VPS FireAlert een unieke, draadloze oplossing voor brandveiligheid en evacuatie. Wij voorzien elke locatie van een passend advies op maat en persoonlijke service staat bij ons hoog in het vaandel.

VPS Beveiliging is een Business Unit binnen VPS Nederland. VPS Nederland is specialist in beveiliging, beheer en onderhoud van leegstaand vastgoed, bouwterreinen en herontwikkellocaties. De afgelopen jaren is het dienstenpalet van VPS Nederland flink uitgebreid: van leegstandbeheer door huisvesting van tijdelijke gebruikers tot het leveren van een breed scala aan innovatieve beveiligingsoplossingen voor objectbeveiliging, bouwplaatsbeveiliging, keetbeveiliging en brandbeveiliging & evacuatie. VPS Nederland maakt onderdeel uit van de internationale VPS Group (hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk).

Ons aanbod

 • Een informele en inspirerende werkomgeving met enthousiaste collega’s
 • Ruimte om initiatieven te ontplooien en jezelf te ontwikkelen binnen een jonge, snelgroeiende business unit
 • Auto, laptop en telefoon van de zaak
 • Salaris tussen € 2.000,- en € 3.800,- per maand + aanvullende bonusregeling

Iets voor jou?

Ben je enthousiast en wil je solliciteren op deze uitdagende en afwisselende functie? Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar Jan-Willem Tellegen (Business Unit Manager): werken@vps-nl.com, o.v.v. Vacature Salesmanager Beveiliging.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over tijdelijke beveiliging?

 

Persoonlijke service

Met VPS kiest u voor beveiligingsoplossingen van hoge kwaliteit en een uitstekende 24/7 dienstverlening. Onze monteurs en accountmanagers voeren periodieke controles uit en staan dagelijks voor u klaar.

Advies op maat

Iedere locatie is uniek en daarom brengen wij altijd een bezoek aan uw locatie, voordat wij een kosteloos en vrijblijvend beveiligingsplan op maat – incl. CAD tekening - voor u samenstellen.

Gerenommeerde PAC-meldkamer

Onze alarmmeldingen worden geverifieerd en opgevolgd door een gerenommeerde, onafhankelijke PAC-meldkamer.

Uitstekende alarmopvolging

VPS beschikt over een landelijk dekkend netwerk aan alarmopvolgers die korte aanrijtijden hanteren.