Brandbeveiliging de Witte Villa & Toren C2 in Arnhem

Brandbeveiliging de Witte Villa & Toren C2 in Arnhem

Opdrachtgever: BINX Smartility
Periode: november 2020 - heden

Over het project

BINX Smartility is verantwoordelijk voor de transformatie van De Witte Villa en Toren C2 in Arnhem. De omvang van de verbouwingsopgave is 18.000m² en na oplevering is deze nieuwe locatie voor Rijn IJssel geschikt voor circa 1800 studenten en ruim 200 medewerkers. Voor de verbouwing van 4 bouwlagen (begane grond tot en met de 3e verdieping), van de in totaal aanwezige 13 bouwlagen, zocht BINX Smartility een systeem voor tijdelijke brandbeveiliging. De andere bouwlagen blijven in gebruik gedurende de bouwwwerkzaamheden.

Onze oplossing

Wij hebben op deze locatie op de begane grond tot en met de 3e verdieping ons systeem voor tijdelijke brandbeveiliging VPS Fire Alert ingezet. Op deze verdiepingen is de bestaande BMI afgekoppeld. Op de verdiepingen waar geen bouwwerkzaamheden plaatsvinden, is de bestaande BMI actief en gekoppeld aan het VPS FireAlert systeem. We hebben een basisstation, 8 handmelders, 12 rookmelders en een interface voor de koppeling met de vaste BMI geplaatst.

Bent u ook op zoek naar een oplossing voor tijdelijke brandbeveiliging? Neemt u gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Gerelateerde pagina's

 

Brandpreventie & ontruiming

Voorkom de risico’s van brand met VPS brandpreventie Op uw vaste locaties heeft u de brandpreventie waarschijnlijk goed op orde. De brandmeldinstallatie voldoet netjes aan de normen en dankzij professioneel beheer wordt een beginnende brand snel gesignaleerd. Het voorkomt dat…
Lees verder
 

Bouwplaatsbeveiliging

Bescherm uw bouwplaats met bouwplaatsbeveiliging van VPS Op bouwplaatsen ontstaat jaarlijks voor meer dan 100 miljoen euro aan schade. En dan gaat het pas om de directe gevolgen van bijvoorbeeld vandalisme en diefstal. De indirecte schade is vaak nog een…
Lees verder
 

Terreinbeveiliging

Bescherm uw locatie met terreinbeveiliging van VPS Omvangrijke of afgelegen terreinen, distributiecentra en bouwplaatsen zijn een geliefd doelwit voor dieven en inbrekers. Steeds meer vastgoedeigenaren, projectontwikkelaars en betrokken bouwbedrijven ontdekken het belang van goede terreinbeveiliging. Het is een investering in…
Lees verder

Gerelateerde producten

Gerelateerde projecten

 
 
Opdrachtgever: Bouwcombinatie Valley Amsterdam (Boele & van Eesteren | G&S Bouw, beiden onderdeel van VolkerWessels)

Tijdelijke brandbeveiliging & evacuatie Project Valley in Amsterdam

Periode: november 2019 - heden
Project Valley is brandveilig gemaakt met het brandbeveiligingssysteem VPS FireAlert.
Lees verder
 
 
Opdrachtgever: Saval Brandbeveiliging

Brandbeveiliging RWE warmtekrachtcentrale Moerdijk

Periode: maart 2020 - april 2020
Aan de vaste brandmeldinstallatie van Saval werd onderhoud gepleegd, waardoor er behoefte was aan een systeem voor tijdelijke brandbeveiliging.
Lees verder
 
 
Opdrachtgever: gemeente Schiedam

Brandbeveiliging Stedelijk Museum Schiedam

Periode: oktober 2020 - heden
Voor de brandbeveiliging van het museum tijdens de renovatie hebben wij ons product VPS FireAlert ingezet.
Lees verder

Persoonlijke service

Met VPS kiest u voor beveiligingsoplossingen van hoge kwaliteit en een uitstekende 24/7 dienstverlening. Onze monteurs en accountmanagers voeren periodieke controles uit en staan dagelijks voor u klaar.

Advies op maat

Iedere locatie is uniek en daarom brengen wij altijd een bezoek aan uw locatie, voordat wij een kosteloos en vrijblijvend beveiligingsplan op maat – incl. CAD tekening - voor u samenstellen.

Gerenommeerde PAC-meldkamer

Onze alarmmeldingen worden geverifieerd en opgevolgd door een gerenommeerde, onafhankelijke PAC-meldkamer.

Uitstekende alarmopvolging

VPS beschikt over een landelijk dekkend netwerk aan alarmopvolgers die korte aanrijtijden hanteren.