Brandbeveiliging nieuwbouw zorglocatie Tusselerhof in Lochem

Brandbeveiliging zorglocatie Tusselerhof in Lochem

Opdrachtgever: Stichting Pro Senectute
Periode: juli 2020 - heden

Over het project

Zorginstelling Pro Senectute laat senioren met vergelijkbare achtergronden en levenswijze in harmonie met elkaar wonen. De organisatie heeft een nieuwe woonlocatie in Lochem laten bouwen. Deze nieuwbouw moest worden voorzien van een tijdelijke brandbeveiligingsoplossing, die dienst zou doen tot aan het moment dat er een permanente brandmeldinstallatie geplaatst zou worden.

Onze oplossing

VPS heeft in de nieuwe woonlocatie Tusselerhof het VPS FireAlert systeem geplaatst. Dit systeem zorgt voor betrouwbare, tijdelijke brandbeveiliging en kon snel op locatie geïnstalleerd worden. We hebben een VPS FireAlert WES3 systeem geplaatst, dat bestaat uit een basisstation, diverse rookmelders, een interface (contactdoos) en een Mobeye CM-Guard 2000. Deze oplossing zorgt ervoor dat er altijd een directe doormelding van calamiteiten naar de meldkamer plaatsvindt, waardoor de locatie 24/7 beschermd is (ook in de periode dat het gebouw onbewoond is).

VPS FireAlert is EN54 gecertificeerd, draadloos, eenvoudig te plaatsen en kan direct communiceren met een meldkamer. Hierdoor bood het systeem de ideale tijdelijke brandbeveiligingsoplossing voor stichting Pro Senectute.

Wilt u weten of VPS FireAlert ook voor uw locatie ingezet kan worden als oplossing voor brandbeveiliging? Neemt u gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Gerelateerde pagina's

 

Objectbeveiliging

Voorkom waardeverlies van uw pand met objectbeveiliging door VPS. Zorg voor waardebehoud van uw vastgoed en kies voor een van onze oplossingen voor objectbeveiliging. Hiermee voorkomt u kraak, inbraak, diefstal, vandalisme en schade en daarmee waardeverlies. Onze oplossingen zijn flexibel…
Lees verder
 

Camerabeveiliging

Waarom is camerabeveiliging belangrijk? Jaarlijks wordt er door vandalisme of diefstal voor miljoenen euro’s aan schade aangericht op bouwplaatsen en in leegstaand vastgoed. Deze locaties zijn extra kwetsbaar, omdat ze bijvoorbeeld op afgelegen plekken liggen of voor langere tijd verlaten…
Lees verder
 

Brandpreventie & ontruiming

Voorkom de risico’s van brand met VPS brandpreventie Op uw vaste locaties heeft u de brandpreventie waarschijnlijk goed op orde. De brandmeldinstallatie voldoet netjes aan de normen en dankzij professioneel beheer wordt een beginnende brand snel gesignaleerd. Het voorkomt dat…
Lees verder

Gerelateerde producten

Gerelateerde projecten

 
 
Opdrachtgever: Saval Brandbeveiliging

Brandbeveiliging RWE warmtekrachtcentrale Moerdijk

Periode: maart 2020 - april 2020
Aan de vaste brandmeldinstallatie van Saval werd onderhoud gepleegd, waardoor er behoefte was aan een systeem voor tijdelijke brandbeveiliging.
Lees verder
 
 
Opdrachtgever: Aviko Nederland BV

Branddetectie- en alarmeringssysteem voor Aviko Nederland BV

Periode: januari 2020 - maart 2020
VPS heeft het VPS FireAlert systeem geplaatst in het vrieshuis van Aviko.
Lees verder
 
 
Opdrachtgever: Bouwcombinatie Valley Amsterdam (Boele & van Eesteren | G&S Bouw, beiden onderdeel van VolkerWessels)

Tijdelijke brandbeveiliging & evacuatie Project Valley in Amsterdam

Periode: november 2019 - heden
Project Valley is brandveilig gemaakt met het brandbeveiligingssysteem VPS FireAlert.
Lees verder

Persoonlijke service

Met VPS kiest u voor beveiligingsoplossingen van hoge kwaliteit en een uitstekende 24/7 dienstverlening. Onze monteurs en accountmanagers voeren periodieke controles uit en staan dagelijks voor u klaar.

Advies op maat

Iedere locatie is uniek en daarom brengen wij altijd een bezoek aan uw locatie, voordat wij een kosteloos en vrijblijvend beveiligingsplan op maat – incl. CAD tekening - voor u samenstellen.

Gerenommeerde PAC-meldkamer

Onze alarmmeldingen worden geverifieerd en opgevolgd door een gerenommeerde, onafhankelijke PAC-meldkamer.

Uitstekende alarmopvolging

VPS beschikt over een landelijk dekkend netwerk aan alarmopvolgers die korte aanrijtijden hanteren.