Nieuws

Beveilig uw bouwplaats tijdens de bouwvak en geniet van een zorgeloze vakantie

12 juni 2023
 

De bouwvak komt er weer aan! Heeft u al gedacht aan (extra) beveiliging van uw project?

Tijdens de bouwvak is uw locatie extra kwetsbaar. Dieven grijpen in deze periode vaak hun kans en slaan op grote schaal materialen in die op bouwplaatsen liggen. Daarnaast zijn verlaten bouwterreinen erg in trek bij hangjongeren die er spullen vernielen of een fikkie stoken.

Geniet van een zorgeloze vakantie en beveilig uw bouwplaats

VPS biedt diverse oplossingen aan voor bouwplaatsbeveiliging. Met camerabewaking, beveiligingstorens en alarmsystemen stellen wij uw bouwplaats veilig. Bovendien leveren wij een unieke oplossing voor brandbeveiliging. Want natuurlijk moet uw bouwplaats ook tijdens de bouwvak beschermd zijn tegen de risico’s van brand.

Vraag nu (extra) bouwplaatsbeveiliging of brandbeveiliging aan

Wilt u gebruik maken van (extra) bouwplaatsbeveiliging of brandbeveiliging? Vraag dan direct een offerte aan. Natuurlijk mag u ons ook bellen op 088 018 38 00 of een e-mail sturen naar beveiliging@vps-nl.com. Wij staan graag voor u klaar.

Onze oplossingen

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over tijdelijke beveiliging?

 

Persoonlijke service

Met VPS kiest u voor beveiligingsoplossingen van hoge kwaliteit en een uitstekende 24/7 dienstverlening. Onze monteurs en accountmanagers voeren periodieke controles uit en staan dagelijks voor u klaar.

Advies op maat

Iedere locatie is uniek en daarom brengen wij altijd een bezoek aan uw locatie, voordat wij een kosteloos en vrijblijvend beveiligingsplan op maat – incl. CAD tekening - voor u samenstellen.

Gerenommeerde PAC-meldkamer

Onze alarmmeldingen worden geverifieerd en opgevolgd door een gerenommeerde, onafhankelijke PAC-meldkamer.

Uitstekende alarmopvolging

VPS beschikt over een landelijk dekkend netwerk aan alarmopvolgers die korte aanrijtijden hanteren.