Voor elke locatie een passende oplossing

Onze oplossingen

Tijdelijke beveiliging van elke locatie, mét persoonlijke service

Zoekt u een totaaloplossing voor bouwplaatsbeveiliging, keetbeveiliging of objectbeveiliging? VPS is uw partner in tijdelijke beveiliging. Onze high-end beveiligingssystemen garanderen maximale veiligheid. Tevens bieden wij met VPS FireAlert een unieke, draadloze oplossing voor brandbeveiliging en ontruiming.

Met VPS kiest u voor beveiligingsoplossingen van hoge kwaliteit en een uitstekende service. Wij maken voor elk project een advies op maat met ingetekende beveiligingsoplossingen en voeren periodieke controlerondes uit op elke locatie die wij beveiligen. Indien nodig stellen wij tussentijds de beveiligingsposities bij of passen wij het beveiligingsniveau aan.

Onze innovatieve beveiligingsapparatuur is van eersteklas kwaliteit. Alarmmeldingen worden geverifieerd en opgevolgd door een gerenommeerde, onafhankelijke PAC-meldkamer. Daarnaast beschikken wij over een landelijk dekkend netwerk van alarmopvolgers met korte aanrijtijden.

Aan de slag met tijdelijke beveiliging

Bekijk hieronder onze oplossingen. Benieuwd wat wij voor uw locatie kunnen betekenen? Vraag een gratis veiligheidsscan aan, neem contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

 
 
VPS Waterdetectiesysteem

Bent u op zoek naar een innovatief en effectief systeem om de risico’s van waterschade te voorkomen? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van het VPS-waterdetectiesysteem.

 
 
VPS Safer POD S1®

De VPS Safer Pod is een kleine beveiligingskast die snelle en doeltreffende bouwplaatsbeveiliging en objectbeveiliging garandeert.

 
 
VPS SmartHub+

De VPS SmartHub+ is een stand-alone camerabeveiligingssysteem dat gebruik maakt van innovatieve cameratechnologie en levert hoogwaardige beveiliging. Het is een ideaal en flexibel inzetbaar alarmsysteem voor de beveiliging van bijvoorbeeld leegstaande gebouwen, maar ook geschikt voor bijvoorbeeld keetbeveiliging en beveiliging van materiaalopslag op bouwplaatsen.

 
 
VPS SmartHub Alarm

Het VPS SmartHub alarmsysteem maakt gebruik van innovatieve cameratechnologie en levert hoogwaardige interne beveiliging op elke gewenste locatie. Het is een ideaal en flexibel inzetbaar alarmsysteem voor de beveiliging van bijvoorbeeld leegstaande gebouwen maar ook geschikt voor keetbeveiliging, steigerbeveiliging, beveiliging van materiaalopslag en brandstofbeveiliging op…

 
 
VPS SmartEyes Alarm

Haarscherpe camerabeveiliging in HD kwaliteit. Bescherm uw bouwplaats, bouwkeet, ketenpark, materiaalcontainer of leegstaand vastgoed met het VPS Smarteyes Alarm.

 
 
VPS SmartEyes Tower

Haarscherpe camerabeveiliging in HD kwaliteit. Bescherm uw bouwplaats, bouwkeet, ketenpark, materiaalcontainer of leegstaand vastgoed met de VPS HDR Alert Tower.

 
 
VPS Smart Tower

De VPS Smart Tower is een effectieve CCTV-camerasysteem met opname in een solide en robuuste behuizing. Een complete, effectieve en kostenbesparende beveiligingsoplossing voor terrein- en bouwplaatsbeveiliging.

 
 
VPS Dome

Cameratoezicht en time-lapse video De VPS Dome is een weersbestendige camera die ingezet kan worden voor live monitoring en beeldopname. De camera is ideaal voor toezicht op bouwplaatsen, bouwketen en materiaalcontainers en tevens uitermate geschikt voor andere toepassingen van cameratoezicht, bijvoorbeeld tijdens uitval of belemmering…

 
 
VPS FireAlert

VPS FireAlert is onze oplossing voor tijdelijke brandbeveiliging en ontruiming. Het is een draadloos brand-, evacuatie- en ongevallenalarmsysteem om personeel, materialen en gebouwen op bouwplaatsen, herontwikkellocaties en in leegstaand vastgoed te beschermen.

 
 
VPS SmartLockbox

De VPS SmartLockbox zorgt zo voor eenvoudig, beheersbaar en kostenefficiënt toegangsmanagement. Het is een moderne sleutelkluis die gebruikmaakt van innovatieve technologie. Met een app is het mogelijk om honderden VPS SmartLockbox units overal ter wereld te beheren.

 
 
Beveiligingspanelen

Een leegstaand pand is een gemakkelijk doelwit voor onbevoegde bezoekers, zoals vandalen, krakers of koperdieven. Wij plaatsen beveiligingspanelen van hoge kwaliteit om uw object op kostenefficiënte wijze te beschermen.

 
 
Beveiligingsdeuren

De stalen beveiligingsdeur van VPS is een zware en degelijke deur die, ondanks het gewicht, zeer gemakkelijk in gebruik is. Het innovatieve toegangssysteem zorgt voor een sterke afname van het risico op vandalisme, kraak en diefstal.

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over tijdelijke beveiliging?