Het VPS SmartAlarm+ is een draadloos alarmsysteem dat met innovatieve cameratechnologie snelle en effectieve beveiliging voor uw bouwkeet, ketenpark, materiaalcontainer of leegstaand vastgoed garandeert.

De VPS Alert Tower is een compacte videobeveiligingstoren die het mogelijk maakt om snel en effectief bouwplaatsen, rijplaten, materiaalcontainers, brandstoftanks, bouwketen, ketenparken en leegstaand vastgoed te beveiligen.

De VPS Smart Tower is een effectief CCTV camerasysteem in een solide behuizing. De vandalismebestendige draai- en kantelbare infraroodcamera met infraroodsensoren, digitale recorder, omroepsysteem en intelligente camerasoftware garandeert een complete, effectieve en kostenbesparende beveiligingsoplossing.

VPS FireAlert is onze oplossing voor tijdelijke brandbeveiliging en ontruiming. Het is een draadloos brand-, evacuatie- en ongevallenalarmsysteem om personeel, materialen en gebouwen op bouwplaatsen, herontwikkellocaties en in leegstaand vastgoed te beschermen.

De VPS SmartLockbox is een moderne sleutelkluis die gebruikmaakt van innovatieve technologie. Het is een vernieuwend apparaat dat gemakkelijk en veilig aan de buitenzijde van een vastgoedobject geplaatst kan worden.

De VPS SmartDoor creëert een effectieve toegangsmanagementoplossing die optimaal beveiligt, ontzorgt en kosten bespaart. Het is een innovatieve stalen beveiligingsdeur met bluetooth vergrendelingssysteem.

De VPS Dome is een weersbestendige camera die ingezet kan worden voor live monitoring en beeldopname. Ook is het beeldmateriaal van de VPS Dome geschikt voor het maken van een time-lapse video.

Wij plaatsen beveiligingspanelen van hoge kwaliteit om uw object op kostenefficiënte wijze te beschermen. Naast stalen beveiligingspanelen bieden wij beveiligingspanelen van transparant polycarbonaat (kunststof) aan. Net zo veilig als de stalen variant, maar uitermate geschikt voor de beveiliging van objecten waar een representatieve uitstraling belangrijk is.

 

Voor elke locatie een passende oplossing

Oplossingen

Tijdelijke beveiliging van elke locatie, mét persoonlijke service

Zoekt u een totaaloplossing voor bouwplaatsbeveiliging, keetbeveiliging of objectbeveiliging? VPS is uw partner in tijdelijke beveiliging. Onze high-end beveiligingssystemen garanderen maximale veiligheid. Tevens bieden wij met VPS FireAlert een unieke, draadloze oplossing voor brandveiligheid en evacuatie.

Met VPS kiest u voor beveiligingsoplossingen van hoge kwaliteit en een uitstekende service. Wij maken voor elk project een advies op maat met ingetekende beveiligingsoplossingen en voeren periodieke controlerondes uit op elke locatie die wij beveiligen. Indien nodig stellen wij tussentijds de beveiligingsposities bij of passen wij het beveiligingsniveau aan.

Onze innovatieve beveiligingsapparatuur is van eersteklas kwaliteit. Alarmmeldingen worden geverifieerd en opgevolgd door een gerenommeerde, onafhankelijke PAC-meldkamer. Daarnaast beschikken wij over een landelijk dekkend netwerk van alarmopvolgers met korte aanrijtijden.

Aan de slag met tijdelijke beveiliging

Bekijk hieronder onze oplossingen. Heeft u vragen, wenst u advies of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neemt u dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

 
 
VPS HDR SmartAlarm

Haarscherpe camerabeveiliging in HD kwaliteit. Bescherm uw bouwplaats, bouwkeet, ketenpark, materiaalcontainer of leegstaand vastgoed met het VPS HDR SmartAlarm.

 
 
VPS HDR Alert Tower

Haarscherpe camerabeveiliging in HD kwaliteit. Bescherm uw bouwplaats, bouwkeet, ketenpark, materiaalcontainer of leegstaand vastgoed met de VPS HDR Alert Tower.

 
 
VPS SmartAlarm+

Het VPS SmartAlarm+ is een draadloos alarmsysteem dat met innovatieve cameratechnologie snelle en effectieve beveiliging voor uw bouwkeet, ketenpark, materiaalcontainer of leegstaand vastgoed garandeert. Het systeem is op elke locatie inzetbaar, bijvoorbeeld als tijdelijk alarmsysteem.

 
 
VPS Alert Tower

De VPS Alert Tower is een compacte videobeveiligingstoren die het met innovatieve cameratechnologie mogelijk maakt om snel en effectief bouwplaatsen, rijplaten, materiaalcontainers, brandstoftanks, bouwketen, ketenparken en leegstaand vastgoed te beveiligen.

 
 
VPS Smart Tower

De VPS Smart Tower is een effectieve CCTV-camerasysteem met opname in een solide en robuuste behuizing. Een complete, effectieve en kostenbesparende beveiligingsoplossing voor terrein- en bouwplaatsbeveiliging.

 
 
VPS Dome

Cameratoezicht en time-lapse video De VPS Dome is een weersbestendige camera die ingezet kan worden voor live monitoring en beeldopname. De camera is ideaal voor toezicht op bouwplaatsen, bouwketen en materiaalcontainers en tevens uitermate geschikt voor andere toepassingen van cameratoezicht, bijvoorbeeld tijdens uitval of belemmering…

 
 
VPS FireAlert

VPS FireAlert is onze oplossing voor tijdelijke brandbeveiliging en ontruiming. Het is een draadloos brand-, evacuatie- en ongevallenalarmsysteem om personeel, materialen en gebouwen op bouwplaatsen, herontwikkellocaties en in leegstaand vastgoed te beschermen.

 
 
VPS SmartLockbox

De VPS SmartLockbox zorgt zo voor eenvoudig, beheersbaar en kostenefficiënt toegangsmanagement. Het is een moderne sleutelkluis die gebruikmaakt van innovatieve technologie. Met een app is het mogelijk om honderden VPS SmartLockbox units overal ter wereld te beheren.

 
 
VPS SmartDoor

De VPS SmartDoor is een stalen deur van hoogwaardige kwaliteit die een zeer hoge mate van beveiliging biedt. Het product zorgt voor optimale bescherming van uw leegstaande pand, terwijl aan (legitieme) bezoekers gemakkelijk toegang verleend kan worden.

 
 
Beveiligingspanelen

Een leegstaand pand is een gemakkelijk doelwit voor onbevoegde bezoekers, zoals vandalen, krakers of koperdieven. Wij plaatsen beveiligingspanelen van hoge kwaliteit om uw object op kostenefficiënte wijze te beschermen.

 
 
Beveiligingsdeuren

De stalen beveiligingsdeur van VPS is een zware en degelijke deur die, ondanks het gewicht, zeer gemakkelijk in gebruik is. Het innovatieve toegangssysteem zorgt voor een sterke afname van het risico op vandalisme, kraak en diefstal.

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over tijdelijke beveiliging?