Nieuws

Camerabeveiliging voor woningcorporaties: een beter beeld van de woonwijk

19 april 2021
 

Werkt u aan de herstructurering of herontwikkeling van een woonwijk? Vanuit VPS Leegstandbeheer voorkomen we de negatieve gevolgen van leegstand, bijvoorbeeld door representatieve bewoners tijdelijk gebruik te laten maken van een woning in een sloopwijk.

We merken echter dat de woningcorporaties waar wij mee werken regelmatig behoefte hebben aan camerabeveiliging. Als aanvulling op of als alternatief voor leegstandbeheer. Bijvoorbeeld als een woonwijk binnen een kort tijdsbestek opgeleverd dient te worden of in de laatste fase van een herstructureringstraject, vlak voor de sloopdatum. Welke uitdaging u ook ervaart, wij zijn uw specialist in camerabeveiliging voor woningcorporaties.

Camerabeveiliging voor een woonwijk in herontwikkeling

Zoekt u naar camerabeveiliging voor een woonwijk in herontwikkeling? Het is in allerlei situaties heel waardevol om de buurt met professionele camera’s in de gaten te kunnen houden. Wilt u bijvoorbeeld voorkomen dat tijdelijke leegstand, vlak voor de sloopdatum, tot problemen leidt? Of gaat het om specifieke delen van de wijk die (nog) niet bewoond zijn? In die gevallen helpt de aanwezigheid van camerabewaking de wijk veilig te houden en diefstal en vandalisme te voorkomen door goed in beeld te brengen wat er plaatsvindt. Bovendien heeft de aanwezigheid van beveiligingscamera’s een afschrikwekkend effect op kwaadwillende personen. Camerabeveiliging is mogelijk gedurende de dag en de nacht, en zelfs in combinatie met andere beveiligingssystemen.

We verzorgen de camerabeveiliging voor woningcorporaties en andere organisaties die werken aan gebiedsontwikkeling. Onze camerasystemen zijn geschikt voor diverse fases binnen dergelijke projecten. Dus wilt u voorkomen dat anderen de nieuwe bewoners voor zijn? Of wilt u ervoor zorgen dat er geen problemen ontstaan voor of tijdens de sloop- en renovatiewerkzaamheden? We kijken graag samen met u naar een camerabeveiligingsoplossing voor de uitdaging die u ervaart.

Bij herstructurering en herontwikkeling

De herstructurering en herontwikkeling van woonwijken en andere gebieden verloopt in verschillende fases. Afhankelijk van de specifieke situatie denken we graag met u mee over het type beveiliging dat op dat moment het meest belangrijk is. Dus zoekt u naar specifieke camerabeveiliging van bepaalde panden, straten of complete gebieden? Of zoekt u juist naar (tijdelijke) bewoners, zodat ook de leefbaarheid in de wijk in stand wordt gehouden? In de beide gevallen hebben we de expertise, de materialen en de ervaring in huis die u zoekt.

VPS: uw specialist in camerabeveiliging voor woningcorporaties

Zoekt u naar camerabeveiliging voor herstructureringsprojecten of gebiedsontwikkeling? Wij helpen u te zorgen voor een veilige en leefbare wijk met behulp van de inzet van het VPS SmartAlarm+ of de VPS Alert Tower.

Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten? Neem contact met ons op of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan, we horen graag van u.

Gerelateerde producten

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over tijdelijke beveiliging?

 

Persoonlijke service

Met VPS kiest u voor beveiligingsoplossingen van hoge kwaliteit en een uitstekende 24/7 dienstverlening. Onze monteurs en accountmanagers voeren periodieke controles uit en staan dagelijks voor u klaar.

Advies op maat

Iedere locatie is uniek en daarom brengen wij altijd een bezoek aan uw locatie, voordat wij een kosteloos en vrijblijvend beveiligingsplan op maat – incl. CAD tekening - voor u samenstellen.

Gerenommeerde PAC-meldkamer

Onze alarmmeldingen worden geverifieerd en opgevolgd door een gerenommeerde, onafhankelijke PAC-meldkamer.

Uitstekende alarmopvolging

VPS beschikt over een landelijk dekkend netwerk aan alarmopvolgers die korte aanrijtijden hanteren.