Huismeesterdiensten

Huismeesterdiensten

Volledige ontzorging in het beheer en onderhoud van uw vastgoed

Met onze huismeesterdiensten ontzorgen wij u volledig in het beheer en onderhoud van uw vastgoed, zodat het pand of terrein veilig, schoon en goed functionerend blijft. Wij bieden zowel periodieke huismeesterdiensten als inhouse huismeesters aan.

Huismeesterdiensten zijn een belangrijk onderdeel in het onderhoud en beheer van bijvoorbeeld woon-gemeenschappen, opvanglocaties, woonwijken of bedrijfsverzamelgebouwen. Door het uitvoeren van essentiële taken en het zorgen voor een veilige en schone leefomgeving, dragen onze huismeesterdiensten bij aan het welzijn van de gebruikers. Hierdoor wordt tevens de waarde van het vastgoed behouden en wordt u maximaal ontzorgd.

Een greep uit onze huismeesterdiensten:

✓ Aanspreekpunt

Onze huismeesters zijn het eerste aanspreekpunt op locatie en treden op als gastheer/-vrouw. Zij ontvangen bezoekers (bijvoorbeeld leveranciers en klanten) en wijzen hen de weg. De huismeester treedt tevens op als eerste contactpersoon voor gebruikers en vormt daarmee een schakel tussen de gebruikers en de eigenaar van het gebouw. Zo zijn de gebruikers op de hoogte van belangrijke mededelingen en worden eventuele knelpunten snel besproken en opgelost.

✓ Technisch beheer

Wij beheren de technische installaties van het gebouw, zoals verwarming, ventilatie en airconditioning, liften en elektrische systemen.

✓ OP-taken

Wij zorgen ervoor dat de brandmeldinstallatie volgens de normen wordt beheerd. We inspecteren en testen de installatie op de juiste manier om ervoor te zorgen dat deze goed functioneert. Ook identificeren we eventuele storingen en lossen we deze op en houden we alle documentatie met betrekking tot de brandmeldinstallatie up-to-date.

✓ Onderhoud

Met onze huismeesterdiensten verzorgen we het onderhoud van het gebouw, het groenonderhoud, het oplossen van kleine reparaties en het coördineren van grotere reparaties en renovaties. Daarnaast voert de
huismeester controlerondes uit.

✓ Legionellabeheer

We voeren een risicoanalyse uit van de waterinstallatie om de potentiële groeiplaatsen van legionella te identificeren en om vast te stellen welke controlemaatregelen nodig zijn. Daarnaast zorgen we voor een continue monitoring van de waterkwaliteit volgens de geldende wet- en regelgeving en implementeren we passende beheersmaatregelen.

✓ Veiligheid en beveiliging

Met onze huismeesterdiensten dragen wij zorg voor de veiligheid en beveiliging van het gebouw en de gebruikers. Onze huismeester zorgt dat nooduitgangen en vluchtroutes vrij zijn en dat eventuele kleine opstootjes tussen gebruikers snel opgelost worden. Ook reageert de huismeester snel en effectief op incidenten zoals pogingen tot inbraak, de aanwezigheid van ongeautoriseerde bezoekers of andere noodsituaties. De huismeester heeft hierbij veelvuldig contact met de beveiligingsdienst ter plaatse. VPS kan tevens manbewakingsdiensten leveren voor locaties waar extra beveiliging noodzakelijk is. Aanvullend daarop biedt VPS verschillende camerabeveiligingsystemen om het terrein extra te beveiligen.

✓ Administratie

We houden de administratie van het gebouw bij, zoals het opnemen van klachten van gebruikers en het rapporteren van technische problemen. Men kan klachten eenvoudig en snel rapporteren via een QR-code middels het ‘S1MONE’ systeem.

Wij ontzorgen u maximaal

Kortom, met onze huismeesterdiensten, ontzorgen wij u in het dagelijkse of periodieke beheer en onderhoud van uw locatie om ervoor te zorgen dat het veilig, schoon en goed functionerend blijft. Bovendien zorgt een goede huismeesterdienst ervoor dat kleine problemen snel worden opgelost, waardoor grotere problemen voorkomen worden.

Huismeesterdiensten op maat

De exacte huismeestertaken en verantwoordelijkheden kunnen variëren, afhankelijk van het type gebouw, de invulling ervan en uw specifieke beveiligings- en onderhoudsbehoeften. Deze stemmen wij graag met
u af zodat wij u een huismeesterdienstenpakket op maat kunnen bieden.

Meer weten?

Wilt u weten hoe wij u kunnen ontzorgen met onze huismeesterdiensten? Neemt u dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij staan u graag te woord.

Misschien ook interessant

 

Objectbeveiliging

Voorkom waardeverlies van uw pand met objectbeveiliging door VPS Zorg voor waardebehoud van uw vastgoed en kies voor een van onze oplossingen voor objectbeveiliging. Hiermee voorkomt u kraak, inbraak, diefstal, vandalisme en schade en daarmee waardeverlies. Onze oplossingen zijn flexibel…
Lees verder
 

Brandpreventie & ontruiming

Voorkom de risico’s van brand met VPS brandpreventie Op uw vaste locaties heeft u de brandpreventie waarschijnlijk goed op orde. De brandmeldinstallatie voldoet netjes aan de normen en dankzij professioneel beheer wordt een beginnende brand snel gesignaleerd. Het voorkomt dat…
Lees verder
 

Camerabeveiliging gemeentelijk vastgoed

Leegstaand gemeentelijk vastgoed? VPS helpt uw gebouw en de omgeving representatief, veilig en leefbaar te houden Iedere gemeente heeft ermee te maken: leegstaande gebouwen. Het kan daarbij gaan om woningen of winkelpanden maar ook om bijvoorbeeld buurthuizen, horecagelegenheden of schoolgebouwen.…
Lees verder

Onze oplossingen

Ontdek onze projecten

 
 
Opdrachtgever: Van Herk Groep

Objectbeveiliging Capelle aan den IJssel

Periode: september 2022
We hebben hekwerken rondom het gebouw en twee VPS Smart Towers geplaatst. De VPS Smart Towers zijn uitgerust met elk…
Lees verder
 
 
Opdrachtgever: gemeente Hellevoetsluis

Tijdelijke camerabeveiliging woningen Hellevoetsluis

Periode: september 2022
De woningen worden beveiligd door middel van het VPS SmartAlarm+: een draadloos alarmsysteem dat met innovatieve cameratechnologie snelle en effectieve…
Lees verder
 
 
Opdrachtgever:  BAM Infra BV

Rijplatenbeveiliging bij aanleg hoogspannings-verbinding

Periode:  januari 2023 – april 2023
Om rijplatendiefstal te voorkomen hebben we op dit project het VPS SmartEyes Alarm ingezet.
Lees verder
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over tijdelijke beveiliging?

 

Persoonlijke service

Met VPS kiest u voor beveiligingsoplossingen van hoge kwaliteit en een uitstekende 24/7 dienstverlening. Onze monteurs en accountmanagers voeren periodieke controles uit en staan dagelijks voor u klaar.

Advies op maat

Iedere locatie is uniek en daarom brengen wij altijd een bezoek aan uw locatie, voordat wij een kosteloos en vrijblijvend beveiligingsplan op maat – incl. CAD tekening - voor u samenstellen.

Gerenommeerde PAC-meldkamer

Onze alarmmeldingen worden geverifieerd en opgevolgd door een gerenommeerde, onafhankelijke PAC-meldkamer.

Uitstekende alarmopvolging

VPS beschikt over een landelijk dekkend netwerk aan alarmopvolgers die korte aanrijtijden hanteren.