Totaaloplossingen voor bouwplaatsbeveiliging

Bouwplaatsbeveiliging

Bescherm uw bouwplaats met bouwplaatsbeveiliging van VPS

Op bouwplaatsen ontstaat jaarlijks voor meer dan 100 miljoen euro aan schade. En dan gaat het pas om de directe gevolgen van bijvoorbeeld vandalisme en diefstal. De indirecte schade is vaak nog een stuk groter, omdat projecten vertraging oplopen en deadlines niet worden gehaald. Steeds meer vastgoedeigenaren, projectontwikkelaars en betrokken bouwbedrijven ontdekken het belang van goede bouwplaatsbeveiliging. Het is een investering in een veilige situatie, zowel tijdens de bouw als in de avonduren en de weekenden. Om vandalisme buiten de deur te houden en diefstal te voorkomen. Belangrijke redenen om de bouwplaats goed te beveiligen, waarmee u de belangrijke risico’s voorkomt.

Onze oplossingen

Wij bieden u een totaaloplossing aan voor bouwplaatsbeveiliging en wij zijn u graag van dienst met algehele bouwplaatsbeveiliging, keetbeveiliging, brandstofbeveiliging, opslagbeveiliging en rijplatenbeveiliging. Ook voorzien wij in uitstekende oplossingen voor toegangscontrole & arbeidsregistratie en bieden wij brandpreventie en evacuatie voor een veilige werkomgeving.

Bouwplaatsbeveiliging op maat

VPS biedt bouwbeveiliging op maat. Bouwlocaties veranderen voortdurend, dus de beveiliging daarvan is een nauwgezette taak. Met VPS kiest u voor beveiligingsoplossingen van hoge kwaliteit en een persoonlijke service. Wij maken voor elk project een advies op maat met ingetekende beveiligingsoplossingen en voeren periodieke controlerondes uit op elke bouwlocatie die wij beveiligen. Indien nodig stellen wij tussentijds de beveiligingsposities bij of passen wij het beveiligingsniveau aan.

Onze innovatieve beveiligingsapparatuur is van eersteklas kwaliteit. Alarmmeldingen worden geverifieerd en opgevolgd door een gerenommeerde, onafhankelijke PAC-meldkamer. Daarnaast beschikken wij over een landelijk dekkend netwerk van alarmopvolgers met korte aanrijtijden.

Met de bouwplaatsbeveiliging van VPS weet u zeker dat de bouwbeveiliging op uw bouwlocatie op orde is. Onze producten zijn betrouwbaar en voorkomen hiermee schade op uw bouwlocatie. VPS is dus dé partner voor uw bouwbeveiliging.

Aan de slag met bouwplaatsbeveiliging

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten van VPS bouwplaatsbeveiliging? Neemt u dan gerust contact met ons op of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan. We staan u graag te woord.

Wat is bouwplaatsbeveiliging?

Bouwplaatsbeveiliging is de inzet van diensten en/of apparatuur om een bouwplaats te beschermen tegen vandalisme en diefstal.

 

Wat kost bouwplaatsbeveiliging?

De kosten van bouwplaatsbeveiliging zijn afhankelijk van de grootte van de bouwplaats, de aanwezige voorzieningen en het gewenste beveiligingsniveau. Onze beveiligingsspecialisten maken een kosteloze veiligheidsscan van uw bouwplaats en op basis daarvan krijgt u van ons een beveiligingsplan op maat incl. de door ons geadviseerde oplossingen voor tijdelijke beveiliging.

 

Hoe flexibel zijn de beveiligingsproducten?

Een bouwplaats is continu in beweging. Dit vraagt om flexibele tijdelijke beveiliging die aangepast kan worden op hoe de situatie op dat moment is en wat het gewenste beveiligingsniveau is. Onze beveiligingsproducten zijn eenvoudig te verplaatsen en het niveau van beveiliging is zowel op als af te schalen als de bouwplaats verandert.

 

Is VPS een erkend én gecertificeerd beveiligingsbedrijf?

Met VPS kiest u voor kwaliteit. Wij zijn gecertificeerd conform de Kiwa-beoordelingsrichtlijnen voor Bouwplaatsbeveiliging op niveau 1 t/m 4, hebben een ISO 9001 certificering en zijn lid van de ondernemersvereniging Federatie Veilig Nederland. Met jaarlijkse audits waarborgen wij de kwaliteit van onze beveiligingsinstallaties en werkprocessen.

 

Is de gratis veiligheidsscan echt gratis?

Ja, de gratis veiligheidsscan van VPS is echt gratis. Na de veiligheidsscan van uw bouwplaats krijgt u van ons een beveiligingsplan op maat incl. de door ons geadviseerde oplossingen voor tijdelijke beveiliging. Natuurlijk hopen wij dat u ervan overtuigd bent dat wij de juiste partner zijn voor uw bouwplaatsbeveiliging en dat u kiest voor een van onze beveiligingsoplossingen. Wij denken graag met u mee, en mocht u na de veiligheidsscan geen gebruik willen maken van onze diensten dan bent u daar natuurlijk vrij in. U houdt er dan altijd een op maat gemaakt beveiligingsplan van uw bouwplaats aan over.

 

 
 

Misschien ook interessant

 

Brandpreventie & ontruiming

Voorkom de risico’s van brand met VPS brandpreventie Op uw vaste locaties heeft u de brandpreventie waarschijnlijk goed op orde. De brandmeldinstallatie voldoet netjes aan de normen en dankzij professioneel beheer wordt een beginnende brand snel gesignaleerd. Het voorkomt dat…
Lees verder
 

Keetbeveiliging

Maak gebruik van VPS keetbeveiliging om uw bouwkeet of ketenpark draadloos en effectief te beveiligen tegen diefstal. In bouwketen zijn vaak waardevolle spullen te vinden voor inbrekers, zoals bouwtekeningen, laptops, gereedschap, sanitaire voorzieningen, cv-ketels en andere inboedel. Keten zijn gedurende…
Lees verder
 

Steigerbeveiliging

Steigerdiefstal : een steeds groter wordend probleem Diefstal van steigeronderdelen komt steeds vaker voor. Jaarlijks wordt er voor tussen de 10 en de 15 miljoen euro aan steigeronderdelen van bouwplaatsen in Nederland gestolen. De gestolen steigeronderdelen gaan naar de ijzerhandel…
Lees verder
 

Opslagbeveiliging

Materiaalcontainers, koper, kabelhaspels en andere materialen op bouwplaatsen en afgelegen locaties zijn een populair doelwit van diefstal. Voorkom inbraak en diefstal van kostbare materialen met de oplossingen voor opslagbeveiliging van VPS. Wij beveiligen uw opslag met de grootst mogelijke zorg.…
Lees verder
 

Rijplatenbeveiliging

De prijs van staal is hoog, waardoor diefstal van stalen rijplaten helaas aan de orde van de dag is. Rijplaten liggen vaak onbeschermd op bouwplaatsen of op afgelegen locaties waar dieven veelal ’s nachts met groot materieel hun slag slaan.…
Lees verder
 

Brandstofbeveiliging

Diefstal van brandstof leidt al jaren tot grote directe en indirecte schade op bouwplaatsen en afgelegen locaties. Voorkom brandstofdiefstal door uw brandstofopslag en werkvoertuigen effectief te beveiligen met de beveiligingsoplossingen van VPS. Wij beveiligen brandstof tegen diefstal, zonder dat u…
Lees verder
 

Toegangscontrole en arbeidsregistratie

Zoekt u professionele oplossingen voor toegangscontrole en arbeidsregistratie? VPS kan u daarmee volledig ontzorgen. Onze systemen voor toegangscontrole garanderen efficiënt toegangsmanagement op uw locatie en voorkomen dat onbevoegde bezoekers de bouwplaats betreden. We werken uitsluitend met gekwalificeerde beveiligingsbeambten en leveren…
Lees verder
 

Manbeveiliging

Naast de inzet van elektronische beveiliging, biedt VPS diverse vormen van manbeveiliging en bewaking aan. Wij schakelen goed opgeleide beveiligingsprofessionals in die uw locatie en de omgeving in de gaten houden. Onze beveiligingspartners zijn gevestigd door heel Nederland, waardoor wij…
Lees verder

Onze oplossingen

Bouwplaatsbeveiliging is maatwerk. Wij adviseren u graag over een passende oplossing voor uw locatie. Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Ontdek onze projecten

 
 
Opdrachtgever: BAM Infra BV

Bouwplaatsbeveiliging hoogspannings-verbinding Borssele-Rilland

Periode: oktober 2020 - december 2021
VPS heeft voorzien in tijdelijke beveiliging van de entree van de bouwplaats en de poer.
Lees verder
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over tijdelijke beveiliging?

 

Persoonlijke service

Met VPS kiest u voor beveiligingsoplossingen van hoge kwaliteit en een uitstekende 24/7 dienstverlening. Onze monteurs en accountmanagers voeren periodieke controles uit en staan dagelijks voor u klaar.

Advies op maat

Iedere locatie is uniek en daarom brengen wij altijd een bezoek aan uw locatie, voordat wij een kosteloos en vrijblijvend beveiligingsplan op maat – incl. CAD tekening - voor u samenstellen.

Gerenommeerde PAC-meldkamer

Onze alarmmeldingen worden geverifieerd en opgevolgd door een gerenommeerde, onafhankelijke PAC-meldkamer.

Uitstekende alarmopvolging

VPS beschikt over een landelijk dekkend netwerk aan alarmopvolgers die korte aanrijtijden hanteren.