Kies voor kwaliteit

Kies voor kwaliteit

VPS is uw partner in tijdelijke beveiliging. Wij zijn een zeer klant- en servicegerichte organisatie. Iedere locatie is uniek en daarom brengt onze specialist altijd een bezoek aan uw bouwplaats, leegstaande pand, herontwikkelingslocatie of scheepswerf, voordat wij een kosteloos en vrijblijvend beveiligingsplan op maat voor u samenstellen. Standaard maken wij daarvoor een CAD-tekening als onderdeel van dit maatwerk. Onze voorstellen bevatten een locatieschets met ingetekende beveiligingsoplossingen, waarmee wij ons beveiligingsplan voor uw locatie inzichtelijk maken.

Voor alarmopvolging werken wij met een gerenommeerde, onafhankelijke PAC-meldkamer. Daarnaast beschikken wij over een landelijk dekkend netwerk aan alarmopvolgers en beveiligingsbedrijven die korte aanrijtijden hanteren.

Onze organisatie is ISO 9001:2015 gecertificeerd. Tevens beschikken wij over het certificaat Kiwa Bouwplaatsbeveiliging. VPS is verder lid van de Federatie Veilig Nederland: de belangenbehartiger voor de technische (brand)veiligheid in Nederland.

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over tijdelijke beveiliging?