Kies voor kwaliteit

Kies voor kwaliteit

Beveiligingsplan op maat

VPS is uw partner in tijdelijke beveiliging. Wij zijn een zeer klant- en servicegerichte organisatie. Iedere locatie is uniek en daarom brengt onze specialist altijd een bezoek aan uw locatie voor een veiligheidsscan, voordat wij een kosteloos en vrijblijvend beveiligingsplan op maat voor u samenstellen. Standaard maken wij daarvoor een CAD-tekening als onderdeel van dit maatwerk. Onze offertes bevatten een locatieschets met ingetekende beveiligingsoplossingen, waarmee wij ons beveiligingsplan voor uw locatie inzichtelijk maken.

Landelijke dekking

Voor alarmopvolging werken wij met een gerenommeerde, onafhankelijke PAC-meldkamer. Daarnaast beschikken wij over een landelijk dekkend netwerk aan alarmopvolgers en beveiligingsbedrijven die korte aanrijtijden hanteren.

Gecertificeerde tijdelijke beveiliging

Door het uitvoeren van jaarlijkse keuringen (kantooraudits en projectinspecties) wordt de kwaliteit van VPS en onze beveiligingsoplossingen gewaarborgd. Hierdoor zijn onze opdrachtgevers verzekerd van beveiligingsinstallaties die aan de hoogste eisen voldoen.

Onze organisatie is ISO 9001:2015 gecertificeerd door Bureau Veritas.

Tevens beschikken wij over de Kiwa-certificaten voor bouwplaatsbeveiliging en brandbeveiliging K21024 Security And Safety of Construction Sites – Scope 1: Tijdelijke elektronische beveiligingssystemen en K21024 Security And Safety of Construction Sites – Scope 3: Tijdelijke brandmeld- en/of ontruimingsinstallatie.

Ook is VPS lid van de Federatie Veilig Nederland: de belangenbehartiger voor de technische (brand)veiligheid in Nederland.

Een greep uit onze diensten

 

Bouwplaatsbeveiliging

Bescherm uw bouwplaats met bouwplaatsbeveiliging van VPS Op bouwplaatsen ontstaat jaarlijks voor meer dan 100 miljoen euro aan schade. En dan gaat het pas om de directe gevolgen van bijvoorbeeld vandalisme en diefstal. De indirecte schade is vaak nog een…
Lees verder
 

Objectbeveiliging

Voorkom waardeverlies van uw pand met objectbeveiliging door VPS Zorg voor waardebehoud van uw vastgoed en kies voor een van onze oplossingen voor objectbeveiliging. Hiermee voorkomt u kraak, inbraak, diefstal, vandalisme en schade en daarmee waardeverlies. Onze oplossingen zijn flexibel…
Lees verder
 

Brandpreventie & ontruiming

Voorkom de risico’s van brand met VPS brandpreventie Op uw vaste locaties heeft u de brandpreventie waarschijnlijk goed op orde. De brandmeldinstallatie voldoet netjes aan de normen en dankzij professioneel beheer wordt een beginnende brand snel gesignaleerd. Het voorkomt dat…
Lees verder

Ontdek onze oplossingen

Ontdek onze projecten

 
 
Opdrachtgever: Ouwehand Bouw Gorinchem BV

Beveiliging bouwplaats Kristalpark Leerdam

Periode: september 2019 - oktober 2020
VPS heeft het ketenpark, materiaalcontainers en de zaagloods op de bouwlocatie van Kristalpark beveiligd met VPS Alert Tower.
Lees verder
 
 
Opdrachtgever: Ouwehand Bouw Katwijk

Bouwplaatsbeveiliging De Blauwe Kreken in Poeldijk

Periode: oktober 2022 – mei 2024
Op De Blauwe Kreken zijn drie VPS Smart Towers geplaatst. De VPS Smart Tower is een effectief CCTV-camerasysteem met opname…
Lees verder
 
 
Opdrachtgever: Staedion

Beveiliging woonwijk de Zichten wijkvernieuwing in Den Haag

Periode: juli 2022 – mei 2023
VPS verzorgt de tijdelijke verhuur in en de beveiliging van woningen in de Haagse woonwijk Zichten tijdens herstructurering.
Lees verder
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over tijdelijke beveiliging?