Heb jij een passie voor techniek? Ben jij de monteur die graag de puntjes op de i zet en zorgt voor een probleemloze plaatsing van onze beveiligingssoplossingen en branddetectie- & evacuatiesystemen? Kun jij onder hoge werkdruk het overzicht behouden? Dan heeft VPS de uitdaging voor jou.

Heb jij net jouw VMBO opleiding elektrotechniek of elektronica afgerond? En ben je enthousiast, leergierig en beschik je over prima communicatieve vaardigheden? Dan heeft VPS de uitdaging voor jou als Assistent Monteur. Kom jij ons team versterken?

Heb jij twee rechterhanden, beschik je over technisch inzicht en ben je graag onderweg? Dan is deze vacature iets voor jou!

 

Werken bij VPS

Werken bij VPS betekent werken bij een organisatie die behoort tot de top van beveiligingsbedrijven.

De afgelopen jaren is het dienstenpalet van VPS Nederland flink uitgebreid: van leegstandbeheer door huisvesting van tijdelijke gebruikers tot het leveren van een breed scala aan innovatieve beveiligingsoplossingen voor objectbeveiliging, bouwplaatsbeveiliging, keetbeveiliging en brandbeveiliging & evacuatie.

De marktpositie van de divisie VPS Beveiliging blijft groeien. Meer dan 3.000 locaties in Nederland zijn momenteel beveiligd met een van de beveiligingsoplossingen van VPS. Ons team werkt voor voor een diversiteit aan opdrachtgevers: van aannemers, bouwbedrijven, energiemaatschappijen en scheepsbouwers tot de petrochemische industrie en eigenaren van leegstaand vastgoed. Daarnaast bieden wij met VPS FireAlert een unieke, draadloze oplossing voor brandveiligheid en evacuatie.

Wij zien volop kansen op onze marktpositie op het gebied van tijdelijke beveiliging de komende jaren nog verder te verstevigen en ons door te ontwikkelen als professionele partner in tijdelijke beveiliging.

Wij zijn altijd op zoek naar talent

Ben jij enthousiast, klantgericht, heb je een passie voor techniek en wil jij met ons meegroeien? Bekijk dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie (motivatie en CV) naar werken@​vps-​nl.​com.

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over tijdelijke beveiliging?