Word jij onze nieuwe collega?

Werken bij VPS

Werken bij VPS betekent werken bij een organisatie die behoort tot de top van beveiligingsbedrijven. De afgelopen jaren is het dienstenpalet van VPS Nederland flink uitgebreid: van leegstandbeheer door huisvesting van tijdelijke gebruikers tot het leveren van een breed scala aan innovatieve beveiligingsoplossingen voor objectbeveiliging, bouwplaatsbeveiliging, keetbeveiliging en brandbeveiliging & evacuatie.

De marktpositie van de divisie VPS Beveiliging blijft groeien. Meer dan 3.000 locaties in Nederland zijn momenteel beveiligd met een van de beveiligingsoplossingen van VPS. Ons team werkt voor voor een diversiteit aan opdrachtgevers: van aannemers, bouwbedrijven, energiemaatschappijen en scheepsbouwers tot de petrochemische industrie en eigenaren van leegstaand vastgoed. Daarnaast bieden wij met VPS FireAlert een unieke, draadloze oplossing voor brandveiligheid en evacuatie.

Wij zien volop kansen op onze marktpositie op het gebied van tijdelijke beveiliging de komende jaren nog verder te verstevigen en ons door te ontwikkelen als professionele partner in tijdelijke beveiliging.

Wij zijn altijd op zoek naar talent. Ben jij enthousiast, klantgericht, heb je een passie voor techniek en wil jij met ons meegroeien? Bekijk dan hieronder onze vacatures of stuur een open sollicitatie (motivatie en CV) naar werken@​vps-​nl.​com.

Vacatures:

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over tijdelijke beveiliging?