Uncategorized

Beveiliging op maat met de VPS Safer POD S1®: vijf toepassingen

2 februari 2024
 

Op zoek naar een veelzijdige oplossing voor terrein- en objectbeveiliging? Ontdek de VPS Safer Pod S1®: een krachtige en flexibele beveiligingsoplossing die op maat gemaakte bescherming biedt. Deze compacte beveiligingskast levert snelle en effectieve beveiliging, zonder zorgen over stroom of internet ter plaatse. Met zonne-energie als krachtbron is het systeem niet alleen effectief maar ook duurzaam. En ondanks zijn bescheiden omvang heeft de VPS Safer POD S1®  een indrukwekkend bereik van 30 meter en een volledige 360-graden dekking, waardoor het geschikt is voor uiteenlopende beveiligingsbehoeften in verschillende sectoren. We belichten vijf veelzijdige toepassingen van deze alleskunner.

1. Veilige infraprojecten met de VPS Safer POD S1®

Infraprojecten zijn voortdurend in beweging en vormen daardoor een uitdaging als het gaat om bouwplaatsbeveiliging. Op deze locaties, waar diefstal van brandstof en waardevolle GPS-apparatuur op kranen een aanzienlijk risico vormt, biedt de VPS Safer POD S1®  een uitstekende oplossing. Het systeem is namelijk makkelijk te verplaatsen en beweegt daardoor soepel mee met veranderende projectonderdelen die bescherming vereisen. Dit verplaatsingsproces kan worden uitgevoerd door beveiligingsmonteurs van VPS of – na een korte training – zelfs door de opdrachtgever zelf. Met de VPS Safer POD S1® is succesvolle beveiliging van dynamische infraprojecten gegarandeerd.

2. Effectieve beveiliging van vaste bouwplaatsen

De VPS Safer POD S1® is tevens ideaal voor de beveiliging van vaste, middelgrote bouwplaatsen. Keetbeveiliging en beveiliging van materiaalcontainers is hier cruciaal, aangezien hier waardevolle spullen zoals bouwmaterialen, laptops en gereedschap worden opgeslagen. Het systeem biedt doelgerichte beveiliging zonder dat het noodzakelijk is om direct de gehele bouwplaats te beveiligen. Deze aanpak levert een snelle, geschikte oplossing voor aannemers en waarborgt de bescherming van waardevolle spullen, zonder meteen een groot budget aan te spreken. Het resultaat? Slimme en kostenefficiënte bouwplaatsbeveiliging.

3. Geïntegreerd beveiligingssysteem voor leegstaand vastgoed

Leegstaand vastgoed trekt ongewenste bezoekers en criminaliteit aan. De VPS Safer POD S1®  biedt een geschikte beveiligingsoplossing voor dergelijke situaties. Het terrein rondom het leegstaande pand wordt zorgvuldig beveiligd, terwijl de VPS Safer POD S1® naadloos integreert met interne beveiligingsmiddelen. Zo kunnen slimme stopcontacten, CO2-sensoren, rookmelders en strategisch geplaatste interne camera’s gemakkelijk worden verbonden met de VPS Safer POD S1®, wat resulteert in een geïntegreerd beveiligingssysteem. Bovendien is de VPS Safer POD S1® in staat te communiceren met waterafsluiters, waardoor direct alarm wordt geslagen bij lekkage en waterschade voorkomen wordt.

4. Veilige opvangcentra met de VPS Safer POD S1®

De VPS Safer POD S1® leent zich ook goed voor de beveiliging van opvangcentra voor vluchtelingen. Deze locaties bevinden zich vaak in grote gebouwen met meerdere toegangspunten, waardoor ongeautoriseerde toegang makkelijk kan plaatsvinden. Door de VPS Safer POD S1® strategisch te positioneren, biedt het systeem waardevolle ondersteuning aan de aanwezige beveiligers. De VPS Safer POD S1® fungeert als een proactieve bewaker die onmiddellijk alarm slaat bij het gebruik van niet-geautoriseerde in- of uitgangen. Deze gerichte beveiligingsaanpak waarborgt niet alleen de veiligheid van de bewoners maar versterkt ook de effectiviteit van het beveiligingsteam.

5. Beveiliging tegen winkeldiefstal in supermarkten

Tot slot wordt de VPS Safer POD S1® steeds vaker ingezet voor de beveiliging van in bedrijf zijnde supermarkten. Terwijl zelfscankassa’s terrein winnen, stijgt helaas ook de winkeldiefstal. De VPS Safer POD S1® bij de zelfscankassa’s fungeert als een krachtig afschrikmiddel en resulteert in aantoonbaar minder winkeldiefstallen. Het is een slimme beveiligingsoplossing die niet alleen de integriteit van het zelfscansysteem behoudt, maar ook een zorgeloze winkelervaring biedt voor zowel klanten als personeel.

Uw locatie laten beveiligen?

Bent u op zoek naar effectieve beveiliging op maat voor uw locatie of wilt u meer weten over de VPS Safer POD S1®? Neem contact op met onze beveiligingsadviseur Onno Niks via +316 127 231 91 of mail naar oniks@vps-nl.com. Vrijblijvend een offerte aanvragen? Maak dan gebruik van ons offerteformulier, wij helpen u graag verder.

Gerelateerde producten

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over tijdelijke beveiliging?

 

Persoonlijke service

Met VPS kiest u voor beveiligingsoplossingen van hoge kwaliteit en een uitstekende 24/7 dienstverlening. Onze monteurs en accountmanagers voeren periodieke controles uit en staan dagelijks voor u klaar.

Advies op maat

Iedere locatie is uniek en daarom brengen wij altijd een bezoek aan uw locatie, voordat wij een kosteloos en vrijblijvend beveiligingsplan op maat – incl. CAD tekening - voor u samenstellen.

Gerenommeerde PAC-meldkamer

Onze alarmmeldingen worden geverifieerd en opgevolgd door een gerenommeerde, onafhankelijke PAC-meldkamer.

Uitstekende alarmopvolging

VPS beschikt over een landelijk dekkend netwerk aan alarmopvolgers die korte aanrijtijden hanteren.