Brandbeveiliging & evacuatie

Branden op bouwplaatsen, herontwikkellocaties en in leegstaand vastgoed veroorzaken vaak veel schade.

Ons systeem VPS FireAlert waarschuwt in een vroeg stadium voor brandgevaar, onder andere met stroboscopen en sirenes. Hierdoor worden aanwezigen doeltreffend geïnformeerd, zodat er voldoende tijd is om te evacueren en hulpdiensten in te schakelen.

VPS FireAlert wordt ingezet voor brandveiligheid, in plaats van of als verlengstuk van een eventuele bestaande brandmeldinstallatie of ontruimingsinstallatie. De aanwezigheid van een vaste brandmeldinstallatie is echter niet noodzakelijk. VPS FireAlert is volledig zelfstandig, draadloos en beschikt over een EN54-certificaat. Onze oplossing is uitstekend geschikt als tijdelijke brandmeldinstallatie, voor brandbeveiliging op het gevraagde niveau.

Gerelateerde oplossingen

Brandbeveiliging en het garanderen van brandveiligheid is maatwerk. Wij adviseren u graag over een passende oplossing voor uw locatie. Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Gerelateerde projecten

 
 
Opdrachtgever: Gemeente Rotterdam

Tijdelijke brandbeveiliging kantoorpand Rotterdam

Periode: december 2017 - heden
VPS FireAlert heeft een uitstekende oplossing geboden voor de brandbeveiligingsproblematiek waar de gemeente mee te kampen had.
Lees verder
 
 
Opdrachtgever: Zaans Medisch Centrum

Tijdelijke beveiliging Zaans Medisch Centrum

Periode: april 2017 - heden
VPS heeft beveiligingsmaatregelen getroffen die het complex en de directe omgeving beschermen tegen diefstal, brandstichting en vandalisme.
Lees verder
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over tijdelijke beveiliging?