Uw partner in tijdelijke beveiliging

Over VPS

VPS is uw partner in tijdelijke beveiliging. Ons team met technisch specialisten, monteurs en accountmanagers staat dagelijks voor u klaar om uw locatie te voorzien van hoge kwaliteit beveiligingsoplossingen.

We leveren uitstekende camerabewaking, elektronische beveiliging en toegangscontrole- en arbeidsregistratiesystemen. Tevens bieden wij met VPS FireAlert een unieke, draadloze oplossing voor brandveiligheid en evacuatie. Wij voorzien elke locatie van een passend advies op maat en bieden u een persoonlijke service.

Over VPS Nederland

VPS Nederland is specialist in beveiliging, beheer en onderhoud van leegstaand vastgoed, bouwterreinen en herontwikkellocaties. Daarbij zijn wij innovatief, deskundig en gericht op de wensen van onze klanten. De afgelopen jaren is het dienstenpalet van VPS Nederland flink uitgebreid: van leegstandbeheer (bekijk de website over VPS Leegstandbeheer) door huisvesting van tijdelijke gebruikers tot het leveren van een breed scala aan innovatieve beveiligingsoplossingen voor objectbeveiliging, bouwplaatsbeveiliging, keetbeveiliging en brandbeveiliging & evacuatie.

Wij maken onderdeel uit van VPS Group: Europees marktleider op het gebied van beheer, onderhoud en beveiliging van leegstaand onroerend goed. VPS Group heeft haar hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk, beheert meer dan 50.000 objecten en heeft ruim 900 medewerkers in dienst.

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over tijdelijke beveiliging?