Beveiliging sloop en nieuwbouw Oost-Sidelinge Rotterdam

Beveiliging sloop en nieuwbouw Oost-Sidelinge Rotterdam

Opdrachtgever: A. van Liempd Sloopbedrijven
Periode: maart 2020 – heden

Over het project

De woningen (4 flatgebouwen) aan de Oost-Sidelinge in Rotterdam Overschie zijn verouderd. Ze voldoen niet meer aan de eisen en verwachtingen die bij een goede woning horen. Daarom is besloten om de oude woningen te vervangen. Woningcorporatie Woonstad Rotterdam wil hier 150 nieuwe sociale huurwoningen ontwikkelen in een gebouw met drie of vier verdiepingen. In 2022 wordt het ontwerp definitief gemaakt.

Onze oplossing

In opdracht van Woonstad Rotterdam heeft de business unit Leegstandbeheer van VPS gezorgd voor de tijdelijke verhuur van de oude woningen aan de Oost-Sidelinge. Een erfgoedverenging wil de flatgebouwen aan de Oost-Sidelinge behouden en heeft een rechtszaak tegen de sloopnieuwbouw aangespannen. De uitspraak van de rechter is waarschijnlijk half maart 2022.

De woningen die inmiddels niet (meer) bewoond worden, zijn door VPS Beveiliging in opdracht van A. van Liempd Sloopbedrijven dichtgezet met stalen deuren en beveiligingspanelen. Dit omdat het sloopbedrijf en de woningcorporatie willen voorkomen dat de leegstaande woningen gekraakt worden en het proces van sloop en nieuwbouw daardoor vertraging oploopt.

Bent u ook op zoek naar een beveiligingsoplossing om kraak te voorkomen? Neem dan contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Misschien ook interessant

 

Camerabeveiliging herstructureringsprojecten

Herstructureringsproject? VPS helpt uw wijk representatief, veilig en leefbaar te houden Als woningcorporatie zet u zich in om bewoners een betaalbare woonruimte te bieden in een veilige en leefbare wijk. Tijdens een herstructureringstraject kunt u echter te maken krijgen met…
Lees verder
 

Camerabeveiliging gemeentelijk vastgoed

Leegstaand gemeentelijk vastgoed? VPS helpt uw gebouw en de omgeving representatief, veilig en leefbaar te houden Iedere gemeente heeft ermee te maken: leegstaande gebouwen. Het kan daarbij gaan om woningen of winkelpanden maar ook om bijvoorbeeld buurthuizen, horecagelegenheden of schoolgebouwen.…
Lees verder
 

Manbeveiliging

Naast de inzet van elektronische beveiliging, biedt VPS diverse vormen van manbeveiliging en bewaking aan. Wij schakelen goed opgeleide beveiligingsprofessionals in die uw locatie en de omgeving in de gaten houden. Onze beveiligingspartners zijn gevestigd door heel Nederland, waardoor wij…
Lees verder

Onze oplossingen

Ontdek onze projecten

 
 
Opdrachtgever: Staedion

Woonwijkbeveiliging en ontruiming De Schaloen in Den Haag

Periode: maart 2020 - heden
Wij beveiligen de woningen en de wijk door woningen dicht te zetten met stalen beveiligingspanelen. Tevens voeren wij periodieke inspectierondes…
Lees verder
 
 
Opdrachtgever: Stichting Droom en Daad

Camerabeveiliging Het Veerhuis in Rotterdam

Periode: december 2021 - heden
Terwijl Stichting Droom en Daad plannen maakt voor de nieuwe bestemming, is het van belang dat het Veerhuis en het…
Lees verder

Persoonlijke service

Met VPS kiest u voor beveiligingsoplossingen van hoge kwaliteit en een uitstekende 24/7 dienstverlening. Onze monteurs en accountmanagers voeren periodieke controles uit en staan dagelijks voor u klaar.

Advies op maat

Iedere locatie is uniek en daarom brengen wij altijd een bezoek aan uw locatie, voordat wij een kosteloos en vrijblijvend beveiligingsplan op maat – incl. CAD tekening - voor u samenstellen.

Gerenommeerde PAC-meldkamer

Onze alarmmeldingen worden geverifieerd en opgevolgd door een gerenommeerde, onafhankelijke PAC-meldkamer.

Uitstekende alarmopvolging

VPS beschikt over een landelijk dekkend netwerk aan alarmopvolgers die korte aanrijtijden hanteren.