Bouwplaatsbeveiliging de Markt in Veghel

Bouwplaatsbeveiliging de Markt in Veghel

Opdrachtgever: Bouwbedrijf Van de Ven
Periode: november 2019 – januari 2021

Over het project

Bouwbedrijf Van de Ven heeft aan de Markt in het centrum van Veghel een nieuwproject gerealiseerd. Er zijn hier 25 appartementen en penthouses gebouwd. Bouwbedrijf Van de Ven heeft VPS ingeschakeld om de bouwplaatsbeveiliging te verzorgen.

Onze oplossing

Op deze locatie zijn door ons de bouwplaats, de bouwkraan, bouwketen, materiaalcontainers en de nieuw gebouwde appartementen beveiligd. Hiervoor is gebruik gemaakt van de VPS Alert Tower en de VPS Smart Tower. De bouwketen werden beveiligd met het VPS SmartAlarm. Bouwbedrijf Van de Ven is een vaste klant van VPS, voor deze organisatie beveiligden wij onder andere de bouwplaatsen van Kloostercomplex Mariënhage in Eindhoven en het Jumbo Distributiecentrum in Nieuwegein.

Bent u ook op zoek naar bouwplaatsbeveiliging? Neemt u gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Gerelateerde pagina's

 

Bouwplaatsbeveiliging

Bescherm uw bouwplaats met bouwplaatsbeveiliging van VPS Op bouwplaatsen ontstaat jaarlijks voor meer dan 100 miljoen euro aan schade. En dan gaat het pas om de directe gevolgen van bijvoorbeeld vandalisme en diefstal. De indirecte schade is vaak nog een…
Lees verder
 

Opslagbeveiliging

Materiaalcontainers, koper, kabelhaspels en andere materialen op bouwplaatsen en afgelegen locaties zijn een populair doelwit van diefstal. Voorkom inbraak en diefstal van kostbare materialen met de oplossingen voor opslagbeveiliging van VPS. Wij beveiligen uw opslag met de grootst mogelijke zorg.…
Lees verder
 

Keetbeveiliging

Maak gebruik van VPS keetbeveiliging om uw bouwkeet of ketenpark draadloos en effectief te beveiligen tegen diefstal. In bouwketen zijn vaak waardevolle spullen te vinden voor inbrekers, zoals bouwtekeningen, laptops, gereedschap, sanitaire voorzieningen, cv-ketels en andere inboedel. Keten zijn gedurende…
Lees verder

Gerelateerde producten

Gerelateerde projecten

 
 
Opdrachtgever: Ouwehand Bouw Gorinchem BV

Beveiliging bouwplaats Kristalpark Leerdam

Periode: september 2019 - oktober 2020
VPS heeft het ketenpark, materiaalcontainers en de zaagloods op de bouwlocatie van Kristalpark beveiligd met VPS Alert Tower.
Lees verder

Persoonlijke service

Met VPS kiest u voor beveiligingsoplossingen van hoge kwaliteit en een uitstekende 24/7 dienstverlening. Onze monteurs en accountmanagers voeren periodieke controles uit en staan dagelijks voor u klaar.

Advies op maat

Iedere locatie is uniek en daarom brengen wij altijd een bezoek aan uw locatie, voordat wij een kosteloos en vrijblijvend beveiligingsplan op maat – incl. CAD tekening - voor u samenstellen.

Gerenommeerde PAC-meldkamer

Onze alarmmeldingen worden geverifieerd en opgevolgd door een gerenommeerde, onafhankelijke PAC-meldkamer.

Uitstekende alarmopvolging

VPS beschikt over een landelijk dekkend netwerk aan alarmopvolgers die korte aanrijtijden hanteren.