Bouwplaatsbeveiliging Hugo’s tuin in Heerhugowaard

Bouwplaatsbeveiliging Hugo’s tuin in Heerhugowaard

Opdrachtgever: Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn
Periode: april 2022 – mei 2023

Over het project

Hugo’s tuin wordt een groene wijk in Heerhugowaard met moestuinen, pluktuinen, boomgaarden, een dierenweide en veel water. Hugo’s tuin is een Waaranders-project: een woonconcept dat staat voor buurtschappen waarin diversiteit wordt gestimuleerd. Gezinnen, singles, koppels, mensen op leeftijd, met een beperking of zorgbehoefte zijn op ongedwongen wijze verenigd en kijken naar elkaar om. Een gemeenschappelijke ruimte en bijbehorende faciliteiten verbinden de bewoners met elkaar en hun omgeving. De realisatie van Hugo’s tuin is een samenwerking tussen Cittanova en Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn.

Onze oplossing

Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn heeft ons ingeschakeld om het bouwterrein van Hugo’s tuin te beveiligen en daarmee te beschermen tegen diefstal en vandalisme. In eerste instantie hebben wij de bouwketen beveiligd en in een later stadium is het gehele bouwterrein op kritische punten voorzien van beveiligingsmasten. Hiervoor hebben wij VPS Smart Towers ingezet: innovatieve videobeveiligingsmasten met een groot detectiebereik waardoor met slechts enkele masten het gehele terrein overzien wordt.

Bent u op zoek naar een partner in bouwplaatsbeveiliging? Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies of vraag direct een offerte aan.

Misschien ook interessant

 

Bouwplaatsbeveiliging

Bescherm uw bouwplaats met bouwplaatsbeveiliging van VPS Op bouwplaatsen ontstaat jaarlijks voor meer dan 100 miljoen euro aan schade. En dan gaat het pas om de directe gevolgen van bijvoorbeeld vandalisme en diefstal. De indirecte schade is vaak nog een…
Lees verder
 

Keetbeveiliging

Maak gebruik van VPS keetbeveiliging om uw bouwkeet of ketenpark draadloos en effectief te beveiligen tegen diefstal. In bouwketen zijn vaak waardevolle spullen te vinden voor inbrekers, zoals bouwtekeningen, laptops, gereedschap, sanitaire voorzieningen, cv-ketels en andere inboedel. Keten zijn gedurende…
Lees verder

Onze oplossingen

Ontdek onze projecten

 
 
Opdrachtgever: Stichting Rotterdamse Dakendagen

Tijdelijke beveiliging Rotterdamse Dakendagen festival

Periode: mei – juli 2022
De Rotterdam Rooftop Walk werd beveiligd door een vaste beveiligingspartner die door de Stichting Rotterdamse Dakendagen was ingeschakeld. Om dit…
Lees verder
 
 
Opdrachtgever: Stichting Droom en Daad

Camerabeveiliging Het Veerhuis in Rotterdam

Periode: december 2021 - heden
Terwijl Stichting Droom en Daad plannen maakt voor de nieuwe bestemming, is het van belang dat het Veerhuis en het…
Lees verder
 
 
Opdrachtgever: BAM Infra BV

Bouwplaatsbeveiliging hoogspannings-verbinding Borssele-Rilland

Periode: oktober 2020 - december 2021
VPS heeft voorzien in tijdelijke beveiliging van de entree van de bouwplaats en de poer.
Lees verder

Persoonlijke service

Met VPS kiest u voor beveiligingsoplossingen van hoge kwaliteit en een uitstekende 24/7 dienstverlening. Onze monteurs en accountmanagers voeren periodieke controles uit en staan dagelijks voor u klaar.

Advies op maat

Iedere locatie is uniek en daarom brengen wij altijd een bezoek aan uw locatie, voordat wij een kosteloos en vrijblijvend beveiligingsplan op maat – incl. CAD tekening - voor u samenstellen.

Gerenommeerde PAC-meldkamer

Onze alarmmeldingen worden geverifieerd en opgevolgd door een gerenommeerde, onafhankelijke PAC-meldkamer.

Uitstekende alarmopvolging

VPS beschikt over een landelijk dekkend netwerk aan alarmopvolgers die korte aanrijtijden hanteren.