Brandbeveiliging Stedelijk Museum Schiedam

Brandbeveiliging Stedelijk Museum Schiedam

Opdrachtgever: gemeente Schiedam
Periode: oktober 2020 - heden

Over het project

De gemeente Schiedam gaat het rijksmonument renoveren waar het Stedelijk Museum Schiedam sinds 1940 is gevestigd. Het gebouw wordt grondig opgeknapt en er komt onder meer een nieuwe klimaatinstallatie. Tijdens de verbouwing wil de gemeente het waardevolle gebouw beschermen tegen de risico’s van brand. Hiervoor heeft zij VPS Beveiliging ingeschakeld.

Onze oplossing

Voor de brandbeveiliging van het museum hebben wij ons product VPS FireAlert ingezet. Op strategische plekken in het gebouw zijn rook- en handmelders geplaatst. De bestaande brandmeldinstallatie wordt gedurende de renovatiewerkzaamheden losgekoppeld en met de inzet van VPS FireAlert is het gebouw ook tijdens de verbouwing beschermd tegen de risico’s van brand. Het VPS FireAlert systeem is EN54 gecertificeerd, draadloos, snel te plaatsen en kan direct communiceren met de meldkamer. Hierdoor is het een ideale tijdelijke brandbeveiligingsoplossing voor het Stedelijk Museum Schiedam.

Voor de gemeente Schiedam voert VPS ook leegstandbeheer uit.

Wilt u weten of VPS FireAlert ook voor uw locatie ingezet kan worden als oplossing voor brandbeveiliging? Neemt u gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Gerelateerde pagina's

 

Brandpreventie & ontruiming

Voorkom de risico’s van brand met VPS brandpreventie Op uw vaste locaties heeft u de brandpreventie waarschijnlijk goed op orde. De brandmeldinstallatie voldoet netjes aan de normen en dankzij professioneel beheer wordt een beginnende brand snel gesignaleerd. Het voorkomt dat…
Lees verder
 

Camerabeveiliging

Waarom is camerabeveiliging belangrijk? Jaarlijks wordt er door vandalisme of diefstal voor miljoenen euro’s aan schade aangericht op bouwplaatsen en in leegstaand vastgoed. Deze locaties zijn extra kwetsbaar, omdat ze bijvoorbeeld op afgelegen plekken liggen of voor langere tijd verlaten…
Lees verder
 

Objectbeveiliging

Voorkom waardeverlies van uw pand met objectbeveiliging door VPS. Zorg voor waardebehoud van uw vastgoed en kies voor een van onze oplossingen voor objectbeveiliging. Hiermee voorkomt u kraak, inbraak, diefstal, vandalisme en schade en daarmee waardeverlies. Onze oplossingen zijn flexibel…
Lees verder

Gerelateerde producten

Gerelateerde projecten

 
 
Opdrachtgever: MVGM België

Brandbeveiliging- en evacuatie The Corporate Village Zaventem

Periode: juli 2020 - heden
Voor de tijdelijke brandbeveiliging van gebouw Caprese hebben wij het systeem VPS FireAlert WES3 ingezet.
Lees verder
 
 
Opdrachtgever: Stichting Pro Senectute

Brandbeveiliging zorglocatie Tusselerhof in Lochem

Periode: juli 2020 - heden
VPS heeft in de nieuwe woonlocatie Tusselerhof van Pro Senectute het VPS FireAlert systeem geplaatst.
Lees verder
 
 
Opdrachtgever: Saval Brandbeveiliging

Brandbeveiliging RWE warmtekrachtcentrale Moerdijk

Periode: maart 2020 - april 2020
Aan de vaste brandmeldinstallatie van Saval werd onderhoud gepleegd, waardoor er behoefte was aan een systeem voor tijdelijke brandbeveiliging.
Lees verder

Persoonlijke service

Met VPS kiest u voor beveiligingsoplossingen van hoge kwaliteit en een uitstekende 24/7 dienstverlening. Onze monteurs en accountmanagers voeren periodieke controles uit en staan dagelijks voor u klaar.

Advies op maat

Iedere locatie is uniek en daarom brengen wij altijd een bezoek aan uw locatie, voordat wij een kosteloos en vrijblijvend beveiligingsplan op maat – incl. CAD tekening - voor u samenstellen.

Gerenommeerde PAC-meldkamer

Onze alarmmeldingen worden geverifieerd en opgevolgd door een gerenommeerde, onafhankelijke PAC-meldkamer.

Uitstekende alarmopvolging

VPS beschikt over een landelijk dekkend netwerk aan alarmopvolgers die korte aanrijtijden hanteren.