Camerabeveiliging Het Veerhuis in Rotterdam

Camerabeveiliging Het Veerhuis in Rotterdam

Opdrachtgever: Stichting Droom en Daad
Periode: december 2021 - heden

Over het project

Het Veerhuis, gelegen aan de Schiemond, diende ooit als vertrekpunt voor de veerdienst tussen de noordoever en de werf van de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij. Het gebouw stamt uit 1917 en krijgt een nieuwe invulling. Stichting Droom en Daad gaat voor een nieuwe culturele bestemming zorgen en wil er een schrijvershuis realiseren: een plek waar het ambacht van schrijven wordt gevierd en waar iedereen die wil (leren) schrijven welkom is.

Onze oplossing

Terwijl Stichting Droom en Daad plannen maakt voor de nieuwe bestemming, is het van belang dat het Veerhuis en het omliggende terrein beschermd worden tegen de negatieve gevolgen van leegstand. Vandalisme, kraak en inbraak dienen voorkomen te worden. VPS heeft op deze locatie het VPS SmartHub Alarm en twee rookmelders geplaatst. Het VPS SmartHub Alarm is ons nieuwste alarmsysteem. Het bestaat uit een basisstation waar tot 25 camera’s en 100 aanvullende devices aan gekoppeld kunnen worden, waardoor het beveiligingsbereik en het beveiligingsniveau naar behoefte in te stellen zijn. Het VPS SmartHub Alarm werkt met bewegingsdetectoren die na activatie een serie foto’s maken. Met behulp van visuele verificatie kan de situatie onmiddellijk worden beoordeeld, waardoor vals alarm voorkomen wordt en hulpdiensten niet onnodig uitrukken.

Bent u ook op zoek naar een oplossing voor camerabeveiliging? Neemt u gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Misschien ook interessant

 

Camerabeveiliging

Waarom is camerabeveiliging belangrijk? Jaarlijks wordt er door vandalisme of diefstal voor miljoenen euro’s aan schade aangericht op bouwplaatsen en in leegstaand vastgoed. Deze locaties zijn extra kwetsbaar, omdat ze bijvoorbeeld op afgelegen plekken liggen of voor langere tijd verlaten…
Lees verder
 

Camerabeveiliging gemeentelijk vastgoed

Leegstaand gemeentelijk vastgoed? VPS helpt uw gebouw en de omgeving representatief, veilig en leefbaar te houden Iedere gemeente heeft ermee te maken: leegstaande gebouwen. Het kan daarbij gaan om woningen of winkelpanden maar ook om bijvoorbeeld buurthuizen, horecagelegenheden of schoolgebouwen.…
Lees verder
 

Brandpreventie & ontruiming

Voorkom de risico’s van brand met VPS brandpreventie Op uw vaste locaties heeft u de brandpreventie waarschijnlijk goed op orde. De brandmeldinstallatie voldoet netjes aan de normen en dankzij professioneel beheer wordt een beginnende brand snel gesignaleerd. Het voorkomt dat…
Lees verder

Onze oplossingen

Ontdek onze projecten

 
 
Opdrachtgever: Bouwbedrijf Van de Ven

Bouwplaatsbeveiliging de Markt in Veghel

Periode: november 2019 – januari 2021
Op deze locatie zijn door ons de bouwplaats, de bouwkraan, bouwketen, materiaalcontainers en de nieuw gebouwde appartementen beveiligd.
Lees verder

Persoonlijke service

Met VPS kiest u voor beveiligingsoplossingen van hoge kwaliteit en een uitstekende 24/7 dienstverlening. Onze monteurs en accountmanagers voeren periodieke controles uit en staan dagelijks voor u klaar.

Advies op maat

Iedere locatie is uniek en daarom brengen wij altijd een bezoek aan uw locatie, voordat wij een kosteloos en vrijblijvend beveiligingsplan op maat – incl. CAD tekening - voor u samenstellen.

Gerenommeerde PAC-meldkamer

Onze alarmmeldingen worden geverifieerd en opgevolgd door een gerenommeerde, onafhankelijke PAC-meldkamer.

Uitstekende alarmopvolging

VPS beschikt over een landelijk dekkend netwerk aan alarmopvolgers die korte aanrijtijden hanteren.