Camerabeveiliging leegstaande woningen Oud-Charlois

Camerabeveiliging leegstaande woningen Oud-Charlois

Opdrachtgever: gemeente Rotterdam
Periode: juli 2020

Over het project

De gemeente Rotterdam had te maken met leegstaande woningen in de wijk Oud-Charlois en kreeg klachten van mensen uit de buurt over mogelijke inbraken, overlast en openstaande deuren. VPS werkte reeds voor de gemeente, onze divisie VPS Leegstandbeheer beheert onder andere het Rotterdamse bedrijfsverzamelgebouw het Schieblock.

Onze oplossing

De leegstaande woningen in Oud-Charlois zijn door VPS beveiligd door middel van camerabeveiliging. Hiervoor is het VPS Smart Alarm+ ingezet. Daarnaast zijn de openstaande deuren dichtgezet. Dit alles kon binnen 24 uur gerealiseerd worden. Door deze oplossing werd de overlast (inbraak, koperdiefstal, vernieling, het rondhangen van ongewenste bezoekers) tegengegaan.

In oktober 2020 heeft VPS tevens de aanbesteding  van de gemeente Rotterdam voor cameratoezicht van leegstaand vastgoed gewonnen.

Wilt u uw gemeentelijk vastgoed ook beveiligen tegen de negatieve gevolgen van leegstand? Neemt u dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Gerelateerde pagina's

 

Camerabeveiliging gemeentelijk vastgoed

Leegstaand gemeentelijk vastgoed? VPS helpt uw gebouw en de omgeving representatief, veilig en leefbaar te houden Iedere gemeente heeft ermee te maken: leegstaande gebouwen. Het kan daarbij gaan om woningen of winkelpanden maar ook om bijvoorbeeld buurthuizen, horecagelegenheden of schoolgebouwen.…
Lees verder
 

Camerabeveiliging herstructureringsprojecten

Herstructureringsproject? VPS helpt uw wijk representatief, veilig en leefbaar te houden Als woningcorporatie zet u zich in om bewoners een betaalbare woonruimte te bieden in een veilige en leefbare wijk. Tijdens een herstructureringstraject kunt u echter te maken krijgen met…
Lees verder
 

Objectbeveiliging

Voorkom waardeverlies van uw pand met objectbeveiliging door VPS Zorg voor waardebehoud van uw vastgoed en kies voor een van onze oplossingen voor objectbeveiliging. Hiermee voorkomt u kraak, inbraak, diefstal, vandalisme en schade en daarmee waardeverlies. Onze oplossingen zijn flexibel…
Lees verder

Gerelateerde producten

Gerelateerde projecten

 
 
Opdrachtgever: woningcorporatie Staedion

Beveiliging gebiedsontwikkeling woonwijk Den Haag

Periode: februari 2020 - februari 2021
De woningen die niet tijdelijk bewoond konden worden, zijn door VPS beveiligd door middel van camerabeveiliging en stalen beveiligingspanelen.
Lees verder
 
 
Opdrachtgever: woningcorporatie Mitros

Objectbeveiliging leegstaande woningen met het VPS SmartAlarm+

Periode: december 2019 - heden
De woningen van Mitros worden voorzien van objectbeveiliging met het VPS SmartAlarm+. Zo vindt er bescherming plaats tegen kraak, inbraak…
Lees verder

Persoonlijke service

Met VPS kiest u voor beveiligingsoplossingen van hoge kwaliteit en een uitstekende 24/7 dienstverlening. Onze monteurs en accountmanagers voeren periodieke controles uit en staan dagelijks voor u klaar.

Advies op maat

Iedere locatie is uniek en daarom brengen wij altijd een bezoek aan uw locatie, voordat wij een kosteloos en vrijblijvend beveiligingsplan op maat – incl. CAD tekening - voor u samenstellen.

Gerenommeerde PAC-meldkamer

Onze alarmmeldingen worden geverifieerd en opgevolgd door een gerenommeerde, onafhankelijke PAC-meldkamer.

Uitstekende alarmopvolging

VPS beschikt over een landelijk dekkend netwerk aan alarmopvolgers die korte aanrijtijden hanteren.