Tijdelijke beveiliging van ketenpark, materiaalcontainers en zaagloods

Beveiliging bouwplaats Kristalpark Leerdam

Opdrachtgever: Ouwehand Bouw Gorinchem BV
Periode: september 2019 - oktober 2020

Over het project

In de nieuwe Leerdammer wijk Broekgraaf is gebouwd aan 12 nieuwe woningen en 24 appartementen. Dit project, genaamd Kristalpark, is in oktober 2020 opgeleverd. Het betreft een ontwikkeling van Gebroeders Blokland naar ontwerp van Quadrant Aerchitecten en gerealiseerd door Ouwehand Bouw Gorinchem B.V. VPS heeft van september 2019 tot oktober 2020 de bouwplaatsbeveiliging op deze locatie verzorgd. Het ging daarbij om de tijdelijke beveiliging van het ketenpark, diverse materiaalcontainers en de zaagloods.

Onze oplossing

VPS heeft het ketenpark, diverse materiaalcontainers en de zaagloods op de bouwlocatie beveiligd met de inzet van de VPS Alert Tower: een compacte videobeveiligingsmast die gebruik maakt van innovatieve cameratechnologie. De VPS Alert Tower is praktisch in gebruik en gemakkelijk te verplaatsen als nieuwe camerastandpunten vereist zijn door bijvoorbeeld de vordering van de bouw. Bovendien is de VPS Alert Tower eenvoudig uit te breiden met extra camera’s of detectie-units. Voor de inzet van de VPS Alert Tower zijn geen inffrastructuurvereisten, het systeem werkt draadloos. Hierdoor is het mogelijk om elke gewenste locatie op een toegankelijke manier te beveiligen.

Wilt u weten of de VPS Alert Tower ook voor uw locatie ingezet kan worden als oplossing voor bouwplaatsbeveiliging? Neemt u gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Gerelateerde pagina's

 

Keetbeveiliging

Maak gebruik van VPS keetbeveiliging om uw bouwkeet of ketenpark draadloos en effectief te beveiligen tegen diefstal. In bouwketen zijn vaak waardevolle spullen te vinden voor inbrekers, zoals bouwtekeningen, laptops, gereedschap, sanitaire voorzieningen, cv-ketels en andere inboedel. Keten zijn gedurende…
Lees verder
 

Opslagbeveiliging

Materiaalcontainers, koper, kabelhaspels en andere materialen op bouwplaatsen en afgelegen locaties zijn een populair doelwit van diefstal. Voorkom inbraak en diefstal van kostbare materialen met de oplossingen voor opslagbeveiliging van VPS. Wij beveiligen uw opslag met de grootst mogelijke zorg.…
Lees verder
 

Bouwplaatsbeveiliging

Bescherm uw bouwplaats met bouwplaatsbeveiliging van VPS Op bouwplaatsen ontstaat jaarlijks voor meer dan 100 miljoen euro aan schade. En dan gaat het pas om de directe gevolgen van bijvoorbeeld vandalisme en diefstal. De indirecte schade is vaak nog een…
Lees verder

Gerelateerde producten

Gerelateerde projecten

 
 
Opdrachtgever: Zaans Medisch Centrum

Tijdelijke beveiliging Zaans Medisch Centrum

Periode: april 2017 - heden
VPS heeft beveiligingsmaatregelen getroffen die het complex en de directe omgeving beschermen tegen diefstal, brandstichting en vandalisme.
Lees verder
 
 
Opdrachtgever: Ballast Nedam Zuid

Tijdelijke beveiliging bouw woonwijk Berckelbosch

Periode: februari 2018 - heden
Het bouwterrein Berckelbosch in Eindhoven is door VPS beveiligd door middel van VPS Smart Towers en VPS Alert Towers. De…
Lees verder
 
 
Opdrachtgever: Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn

Tijdelijke beveiliging herontwikkeling Nieuw Larenstein

Periode: mei 2018 - heden
Het bouwterrein van Nieuw Larenstein is door VPS beveiligd door middel van VPS Smart Towers en VPS Alert Towers. De…
Lees verder

Persoonlijke service

Met VPS kiest u voor beveiligingsoplossingen van hoge kwaliteit en een uitstekende 24/7 dienstverlening. Onze monteurs en accountmanagers voeren periodieke controles uit en staan dagelijks voor u klaar.

Advies op maat

Iedere locatie is uniek en daarom brengen wij altijd een bezoek aan uw locatie, voordat wij een kosteloos en vrijblijvend beveiligingsplan op maat – incl. CAD tekening - voor u samenstellen.

Gerenommeerde PAC-meldkamer

Onze alarmmeldingen worden geverifieerd en opgevolgd door een gerenommeerde, onafhankelijke PAC-meldkamer.

Uitstekende alarmopvolging

VPS beschikt over een landelijk dekkend netwerk aan alarmopvolgers die korte aanrijtijden hanteren.