Bouwplaatsbeveiliging TenneT hoogspanningsverbinding Borssele-Rilland

Bouwplaatsbeveiliging hoogspannings-verbinding Borssele-Rilland

Opdrachtgever: BAM Infra BV
Periode: oktober 2020 - december 2021

Over het project

BAM Infra BV is na de zomer van 2020 gestart met de aanleg van een 48 kilometer lange 380 kV-verbinding tussen de hoogspanningsstations Borssele en Rilland. De opdracht omvat het aanleggen van werkwegen, werkterreinen en mastfundaties voor de masten en het cultuurtechnisch herstel van gronden na ingebruikname van de hoogspanningsverbinding. De entree van de bouwplaats diende beveiligd te worden om diefstal van rijplaten en materialen die bij de poer opgeslagen zijn te voorkomen. Er waren geen stroomvoorzieningen aanwezig voor de tijdelijke beveiliging.

Onze oplossing

VPS heeft voorzien in tijdelijke beveiliging van de entree van de bouwplaats en de poer. Wij hebben een HDR Alert Tower bij de entree geplaatst en de poer voorzien van 2 HDR SmartAlarm cams. Daarnaast hebben wij bij het aggregraat een extra HDR SmartAlarm cam geplaatst om het aggregraat en andere kostbare materialen die opgeslagen worden te beveiligen. De opdrachtgever heeft voor deze oplossing gekozen vanwege de flexibiliteit van het product: er kunnen gemakkelijk extra HDR SmartAlarm cams aan het basisstation worden toegevoegd, zonder dat er een extra beveiligingstoren ingezet hoeft ten worden.

Wilt u weten of de HDR Alert Tower of het HDR SmartAlarm ook voor uw locatie ingezet kan worden voor bouwplaatsbeveiliging? Neemt u gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Gerelateerde pagina's

 

Bouwplaatsbeveiliging

Bescherm uw bouwplaats met bouwplaatsbeveiliging van VPS Op bouwplaatsen ontstaat jaarlijks voor meer dan 100 miljoen euro aan schade. En dan gaat het pas om de directe gevolgen van bijvoorbeeld vandalisme en diefstal. De indirecte schade is vaak nog een…
Lees verder
 

Rijplatenbeveiliging

De prijs van staal is hoog, waardoor diefstal van stalen rijplaten helaas aan de orde van de dag is. Rijplaten liggen vaak onbeschermd op bouwplaatsen of op afgelegen locaties waar dieven veelal ’s nachts met groot materieel hun slag slaan.…
Lees verder
 

Opslagbeveiliging

Materiaalcontainers, koper, kabelhaspels en andere materialen op bouwplaatsen en afgelegen locaties zijn een populair doelwit van diefstal. Voorkom inbraak en diefstal van kostbare materialen met de oplossingen voor opslagbeveiliging van VPS. Wij beveiligen uw opslag met de grootst mogelijke zorg.…
Lees verder

Gerelateerde producten

Gerelateerde projecten

 
 
Opdrachtgever: Ouwehand Bouw Gorinchem BV

Beveiliging bouwplaats Kristalpark Leerdam

Periode: september 2019 - oktober 2020
VPS heeft het ketenpark, materiaalcontainers en de zaagloods op de bouwlocatie van Kristalpark beveiligd met VPS Alert Tower.
Lees verder

Persoonlijke service

Met VPS kiest u voor beveiligingsoplossingen van hoge kwaliteit en een uitstekende 24/7 dienstverlening. Onze monteurs en accountmanagers voeren periodieke controles uit en staan dagelijks voor u klaar.

Advies op maat

Iedere locatie is uniek en daarom brengen wij altijd een bezoek aan uw locatie, voordat wij een kosteloos en vrijblijvend beveiligingsplan op maat – incl. CAD tekening - voor u samenstellen.

Gerenommeerde PAC-meldkamer

Onze alarmmeldingen worden geverifieerd en opgevolgd door een gerenommeerde, onafhankelijke PAC-meldkamer.

Uitstekende alarmopvolging

VPS beschikt over een landelijk dekkend netwerk aan alarmopvolgers die korte aanrijtijden hanteren.