Terreinbeveiliging

Terreinbeveiliging

Bescherm uw locatie met terreinbeveiliging van VPS

Omvangrijke of afgelegen terreinen, distributiecentra en bouwplaatsen zijn een geliefd doelwit voor dieven en inbrekers. Steeds meer vastgoedeigenaren, projectontwikkelaars en betrokken bouwbedrijven ontdekken het belang van goede terreinbeveiliging. Het is een investering in een veilige situatie, zowel overdag als tijdens avonduren en in de weekenden. Voorkom schade door diefstal, inbraak en vandalisme en kies voor een van de oplossingen voor terreinbeveiliging van VPS.

Onze oplossingen

Wij bieden u een totaaloplossing aan voor terreinbeveiliging en wij zijn u graag van dienst met algehele terreinbeveiliging, bouwplaatsbeveiliging, objectbeveiliging, keetbeveiligingbrandstofbeveiligingopslagbeveiliging en rijplatenbeveiliging. Ook voorzien wij in uitstekende oplossingen voor toegangscontrole & arbeidsregistratie en bieden wij een uniek product aan voor tijdelijke brandbeveiliging en evacuatie.

Terreinbeveiliging op maat

VPS biedt terreinbeveiliging op maat. Met VPS kiest u voor beveiligingsoplossingen van hoge kwaliteit en een persoonlijke service. Wij maken voor elk project een advies op maat met ingetekende beveiligingsoplossingen en voeren periodieke controlerondes uit op elke locatie die wij beveiligen. Indien nodig stellen wij tussentijds de beveiligingsposities bij of passen wij het beveiligingsniveau aan.

Onze innovatieve beveiligingsapparatuur is van eersteklas kwaliteit. Alarmmeldingen worden geverifieerd en opgevolgd door een gerenommeerde, onafhankelijke PAC-meldkamer. Daarnaast beschikken wij over een landelijk dekkend netwerk van alarmopvolgers met korte aanrijtijden.

Aan de slag met terreinbeveiliging

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten van VPS terreinbeveiliging? Neemt u dan gerust contact met ons op of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan. We staan u graag te woord.

Gerelateerde pagina's

 

Camerabeveiliging

Waarom is camerabeveiliging belangrijk? Jaarlijks wordt er door vandalisme of diefstal voor miljoenen euro’s aan schade aangericht op bouwplaatsen en in leegstaand vastgoed. Deze locaties zijn extra kwetsbaar, omdat ze bijvoorbeeld op afgelegen plekken liggen of voor langere tijd verlaten…
Lees verder
 

Bouwplaatsbeveiliging

Bescherm uw bouwplaats met bouwplaatsbeveiliging van VPS Op bouwplaatsen ontstaat jaarlijks voor meer dan 100 miljoen euro aan schade. En dan gaat het pas om de directe gevolgen van bijvoorbeeld vandalisme en diefstal. De indirecte schade is vaak nog een…
Lees verder
 

Objectbeveiliging

Voorkom waardeverlies van uw pand met objectbeveiliging door VPS Zorg voor waardebehoud van uw vastgoed en kies voor een van onze oplossingen voor objectbeveiliging. Hiermee voorkomt u kraak, inbraak, diefstal, vandalisme en schade en daarmee waardeverlies. Onze oplossingen zijn flexibel…
Lees verder

Gerelateerde producten

Gerelateerde projecten

 
 
Opdrachtgever: Bouwbedrijf Van de Ven

Tijdelijke beveiliging herontwikkeling kloostercomplex Mariënhage

Periode: mei 2018 – september 2019
Het bouwterrein van kloostercomplex Mariënhage is door VPS beveiligd door middel van VPS Smart Towers en VPS Alert Towers.
Lees verder
 
 
Opdrachtgever: Zaans Medisch Centrum

Tijdelijke beveiliging Zaans Medisch Centrum

Periode: april 2017 - heden
VPS heeft beveiligingsmaatregelen getroffen die het complex en de directe omgeving beschermen tegen diefstal, brandstichting en vandalisme.
Lees verder
 
 
Opdrachtgever: Bouwbedrijf Van de Ven

Tijdelijke beveiliging bouw Jumbo distributiecentrum

Periode: september 2018
Het bouwterrein van het Jumbo distributiecentrum in Nieuwegein is door VPS beveiligd door middel van VPS Smart Towers inclusief thermische…
Lees verder
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over tijdelijke beveiliging?

 

Persoonlijke service

Met VPS kiest u voor beveiligingsoplossingen van hoge kwaliteit en een uitstekende 24/7 dienstverlening. Onze monteurs en accountmanagers voeren periodieke controles uit en staan dagelijks voor u klaar.

Advies op maat

Iedere locatie is uniek en daarom brengen wij altijd een bezoek aan uw locatie, voordat wij een kosteloos en vrijblijvend beveiligingsplan op maat – incl. CAD tekening - voor u samenstellen.

Gerenommeerde PAC-meldkamer

Onze alarmmeldingen worden geverifieerd en opgevolgd door een gerenommeerde, onafhankelijke PAC-meldkamer.

Uitstekende alarmopvolging

VPS beschikt over een landelijk dekkend netwerk aan alarmopvolgers die korte aanrijtijden hanteren.