Tijdelijke beveiliging van uw leegstaande pand

Objectbeveiliging

Voorkom waardeverlies van uw pand met objectbeveiliging door VPS.

Zorg voor waardebehoud van uw vastgoed en kies voor een van onze oplossingen voor objectbeveiliging. Hiermee voorkomt u kraak, inbraak, diefstal, vandalisme en schade en daarmee waardeverlies. Onze oplossingen zijn flexibel en afgestemd op uw specifieke wensen, waarmee u krakers, inbrekers, vandalisme en verloedering eenvoudig buiten de deur houdt.

Objectbeveiliging voor welke panden?

Benieuwd welk type leegstaand vastgoed geschikt is voor objectbeveiliging? Wij verzorgen de objectbeveiliging van o.a.:

  • Gebouwen op herontwikkellocaties en bouwplaatsen, maar ook bouwketen
  • Herstructureringswijken, leegstaande woningen
  • Kantoorpanden en bedrijfshallen
  • Overheidsvastgoed, zoals voormalige gevangenissen en rijksmonumenten
  • Gemeentelijk vastgoed, zoals voormalige schoolgebouwen en buurthuizen

Uiteraard stemmen we de beveiliging van het pand graag af op uw wensen en de specifieke risico’s die uw vastgoed loopt. Die we netjes voor u in kaart brengen, om daar het beveiligingsplan voor in te richten.

Onze oplossingen voor objectbeveiliging

VPS biedt diverse oplossingen aan voor objectbeveiliging. We zetten er een paar voor u op een rij:

1. Alarmsysteem

Gebruik een alarmsysteem, waarmee u indringers effectief buiten de deur houdt. We adviseren u graag over bijvoorbeeld onze VPS Alert Tower en het VPS SmartAlarm+. Of over de verschillen ertussen, zodat we u kunnen helpen daar een goede keuze uit te maken.

2. Dichtzetten met beveiligingspanelen

Wilt u zeker weten dat anderen uw pand niet zomaar in kunnen? Onze beveiligingspanelen zijn goed geschikt om het pand hermetisch dicht te zetten. Beschikbaar in staal en in transparant polycarbonaat, voor oplossingen in de hoogst mogelijke kwaliteit. Effectief om het pand af te sluiten, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over indringers.

3. Antikraak-oplossingen

Wilt u uw pand op een meer natuurlijke manier beveiligen, zodat bijvoorbeeld krakers geen kans hebben? Onze afdeling Leegstandbeheer biedt diverse antikraak-oplossingen, waarbij uw vastgoed op tijdelijke basis gebruikt wordt door representatieve ondernemers, kunstenaars of bewoners. Zij verblijven tijdelijk op de locatie, waarmee u voorkomt dat anderen de kans krijgen om er binnen te dringen en u het gebouw representatief en levendig houdt. Een veilig alternatief, dat bovendien een extra bron van inkomsten kan opleveren.

4. Beveiligingsdeur

Uw pand wél goed beveiligen, zonder de toegang volledig af te sluiten? Dan is onze beveiligingsdeur een goede keuze. Van staal en daardoor ultiem degelijk, terwijl bevoegde bezoekers gewoon toegang houden. Of gebruik onze innovatieve VPS SmartDoor, die op afstand te vergrendelen en ontgrendelen is. We adviseren u graag over de beide mogelijkheden, net als over de verschillen ertussen.

5. Manbeveiliging

Of het nu gaat om controlerondes in en rondom uw locatie, structurele bewaking of het openen en sluiten van vastgoed: wij zijn u graag van dienst met professionele manbeveiliging. In sommige gevallen adviseren wij om gecertificeerde beveiligers met hond in te zetten. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om situaties met een hoog risico, zoals vastgoed dat gekraakt is of op locaties waar veel diefstal en vandalisme plaatsvindt.

Aan de slag met objectbeveiliging

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten? Neemt u dan gerust contact met ons op of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan. We staan u graag te woord.

Gerelateerde pagina's

 

Manbeveiliging

Naast de inzet van elektronische beveiliging, biedt VPS diverse vormen van manbeveiliging en bewaking aan. Wij schakelen goed opgeleide beveiligingsprofessionals in die uw locatie en de omgeving in de gaten houden. Onze beveiligingspartners zijn gevestigd door heel Nederland, waardoor wij…
Lees verder
 

Meldkamer & alarmopvolging

VPS werkt samen met een gerenommeerde, onafhankelijke PAC-meldkamer. Daarnaast beschikken wij over een landelijk netwerk aan alarmopvolgers die korte aanrijtijden hanteren. Ons proces van alarmopvolging verloopt volgens de onderstaande 5 stappen: Het alarmsysteem gaat af en stuurt de alarmmelding door…
Lees verder
 

Keetbeveiliging

Maak gebruik van VPS keetbeveiliging om uw bouwkeet of ketenpark draadloos en effectief te beveiligen tegen diefstal. In keten zijn vaak waardevolle spullen aanwezig, zoals bouwtekeningen, laptops, gereedschap, sanitaire voorzieningen, cv-ketels en andere inboedel. Bouwketen zijn gedurende de hele fase…
Lees verder

Gerelateerde oplossingen

Objectbeveiliging is maatwerk. Wij adviseren u graag over een passende oplossing voor uw leegstaande pand. Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over tijdelijke beveiliging?