Tijdelijke beveiliging van uw leegstaande pand

Objectbeveiliging

Voorkom waardeverlies van uw pand met objectbeveiliging door VPS.

Zorg voor waardebehoud van uw vastgoed en kies voor een van onze oplossingen voor objectbeveiliging. Hiermee voorkomt u kraak, inbraak, diefstal, vandalisme en schade en daarmee waardeverlies. Onze oplossingen zijn flexibel en afgestemd op uw specifieke wensen, waarmee u krakers, inbrekers, vandalisme en verloedering eenvoudig buiten de deur houdt.

Objectbeveiliging voor welke panden?

Benieuwd welk type leegstaand vastgoed geschikt is voor objectbeveiliging? Wij verzorgen de objectbeveiliging van o.a.:

  • Gebouwen op herontwikkellocaties en bouwplaatsen, maar ook bouwketen
  • Herstructureringswijken, leegstaande woningen
  • Kantoorpanden en bedrijfshallen
  • Overheidsvastgoed, zoals voormalige gevangenissen en rijksmonumenten
  • Gemeentelijk vastgoed, zoals voormalige schoolgebouwen en buurthuizen

Uiteraard stemmen we de beveiliging van het pand graag af op uw wensen en de specifieke risico’s die uw vastgoed loopt. Die we netjes voor u in kaart brengen, om daar het beveiligingsplan voor in te richten.

Onze oplossingen voor objectbeveiliging

VPS biedt diverse oplossingen aan voor objectbeveiliging. We zetten er een paar voor u op een rij:

1. Alarmsysteem

Gebruik een alarmsysteem, waarmee u indringers effectief buiten de deur houdt. We adviseren u graag over bijvoorbeeld onze VPS Alert Tower en het VPS SmartAlarm+. Of over de verschillen ertussen, zodat we u kunnen helpen daar een goede keuze uit te maken.

2. Dichtzetten met beveiligingspanelen

Wilt u zeker weten dat anderen uw pand niet zomaar in kunnen? Onze beveiligingspanelen zijn goed geschikt om het pand hermetisch dicht te zetten. Beschikbaar in staal en in transparant polycarbonaat, voor oplossingen in de hoogst mogelijke kwaliteit. Effectief om het pand af te sluiten, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over indringers.

3. Antikraak-oplossingen

Wilt u uw pand op een meer natuurlijke manier beveiligen, zodat bijvoorbeeld krakers geen kans hebben? Onze afdeling Leegstandbeheer biedt diverse antikraak-oplossingen, waarbij uw vastgoed op tijdelijke basis gebruikt wordt door representatieve ondernemers, kunstenaars of bewoners. Zij verblijven tijdelijk op de locatie, waarmee u voorkomt dat anderen de kans krijgen om er binnen te dringen en u het gebouw representatief en levendig houdt. Een veilig alternatief, dat bovendien een extra bron van inkomsten kan opleveren.

4. Beveiligingsdeur

Uw pand wél goed beveiligen, zonder de toegang volledig af te sluiten? Dan is onze beveiligingsdeur een goede keuze. Van staal en daardoor ultiem degelijk, terwijl bevoegde bezoekers gewoon toegang houden. Of gebruik onze innovatieve VPS SmartDoor, die op afstand te vergrendelen en ontgrendelen is. We adviseren u graag over de beide mogelijkheden, net als over de verschillen ertussen.

5. Manbeveiliging

Of het nu gaat om controlerondes in en rondom uw locatie, structurele bewaking of het openen en sluiten van vastgoed: wij zijn u graag van dienst met professionele manbeveiliging. In sommige gevallen adviseren wij om gecertificeerde beveiligers met hond in te zetten. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om situaties met een hoog risico, zoals vastgoed dat gekraakt is of op locaties waar veel diefstal en vandalisme plaatsvindt.

Aan de slag met objectbeveiliging

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten? Neemt u dan gerust contact met ons op of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan. We staan u graag te woord.

Misschien ook interessant

 

Brandpreventie & ontruiming

Voorkom de risico’s van brand met VPS brandpreventie Op uw vaste locaties heeft u de brandpreventie waarschijnlijk goed op orde. De brandmeldinstallatie voldoet netjes aan de normen en dankzij professioneel beheer wordt een beginnende brand snel gesignaleerd. Het voorkomt dat…
Lees verder
 

Camerabeveiliging herstructureringsprojecten

Herstructureringsproject? VPS helpt uw wijk representatief, veilig en leefbaar te houden Als woningcorporatie zet u zich in om bewoners een betaalbare woonruimte te bieden in een veilige en leefbare wijk. Tijdens een herstructureringstraject kunt u echter te maken krijgen met…
Lees verder
 

Camerabeveiliging gemeentelijk vastgoed

Leegstaand gemeentelijk vastgoed? VPS helpt uw gebouw en de omgeving representatief, veilig en leefbaar te houden Iedere gemeente heeft ermee te maken: leegstaande gebouwen. Het kan daarbij gaan om woningen of winkelpanden maar ook om bijvoorbeeld buurthuizen, horecagelegenheden of schoolgebouwen.…
Lees verder

Objectbeveiliging oplossingen

Objectbeveiliging is maatwerk. Wij adviseren u graag over een passende oplossing voor uw leegstaande pand. Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Ontdek onze projecten

 
 
Opdrachtgever: BINX Smartility

Brandbeveiliging de Witte Villa & Toren C2 in Arnhem

Periode: november 2020 - heden
Wij hebben op de begane grond tot en met de 3e verdieping VPS Fire Alert ingezet.
Lees verder
 
 
Opdrachtgever: woningcorporatie Staedion

Beveiliging gebiedsontwikkeling woonwijk Den Haag

Periode: februari 2020 - februari 2021
De woningen die niet tijdelijk bewoond konden worden, zijn door VPS beveiligd door middel van camerabeveiliging en stalen beveiligingspanelen.
Lees verder
 
 
Opdrachtgever: gemeente Rotterdam

Camerabeveiliging leegstaande woningen Oud-Charlois

Periode: juli 2020
De leegstaande woningen zijn door VPS beveiligd door middel van camerabeveiliging. Hiervoor is het VPS Smart Alarm+ ingezet.
Lees verder
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over tijdelijke beveiliging?