Objectbeveiliging

Leegstaand vastgoed loopt een hoog risico op kraak, diefstal en vandalisme.

VPS objectbeveiliging biedt een kostenefficiënte oplossing voor de tijdelijke beveiliging van uw leegstaande pand. Wij beveiligen elk type leegstaand vastgoed, zoals kantoren, bedrijfshallen, ziekenhuizen, woningen, schoolgebouwen en kerken.

Met onze maatwerk objectbeveiliging beperkt u het risico op schade aan uw pand, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over waardevermindering, kostbare reparaties of administratieve rompslomp. VPS biedt diverse kostenefficiënte elektronische beveiligingsoplossingen die uw leegstaande pand beveiligen. Onze objectbeveiliging is geschikt voor zowel de interne als externe beveiliging van uw vastgoed.

Gerelateerde oplossingen

Objectbeveiliging is maatwerk. Wij adviseren u graag over een passende oplossing voor uw leegstaande pand. Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Gerelateerde projecten

 
 
Opdrachtgever: Gemeente Rotterdam

Tijdelijke brandbeveiliging kantoorpand Rotterdam

Periode: december 2017 - heden
VPS FireAlert heeft een uitstekende oplossing geboden voor de brandbeveiligingsproblematiek waar de gemeente mee te kampen had.
Lees verder
 
 
Opdrachtgever: Zaans Medisch Centrum

Tijdelijke beveiliging Zaans Medisch Centrum

Periode: april 2017 - heden
VPS heeft beveiligingsmaatregelen getroffen die het complex en de directe omgeving beschermen tegen diefstal, brandstichting en vandalisme.
Lees verder
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over tijdelijke beveiliging?