Business Development Manager Bouwplaatsbeveiliging

Business Development Manager Bouwplaatsbeveiliging

Niveau: hbo werk- en denkniveau
Dienstverband: fulltime / 36-40 uur
Werkgebied: heel Nederland

Gaat jouw hart sneller gaat kloppen van het afsluiten van mooie deals waarmee je jouw klanten echt helpt? Kent de bouwbranche geen geheimen voor je en heb je kennis van of affiniteit met CCTV-beveiliging? Dan is de functie Business Development Manager Bouwplaatsbeveiliging echt wat voor jou!

Over VPS

VPS Security Services is specialist in tijdelijke beveiliging. We zijn met ons hoofdkantoor gevestigd in Den Haag en beschikken over diverse regiokantoren verspreid over Nederland. We leveren oplossingen op het gebied van bouwplaatsbeveiliging, keetbeveiliging en objectbeveiliging voor o.a. bouwplaatsen, infraprojecten en leegstaand vastgoed. Tevens bieden we met VPS FireAlert een unieke, draadloze oplossing voor brandpreventie en ontruiming aan tal van sectoren, waaronder bouwplaatsen, luchthavens, leegstaand vastgoed en tijdelijke woonlocaties. Meer dan 3.000 locaties in Nederland zijn momenteel beveiligd met een van de beveiligingsoplossingen van VPS.

Samen met de business unit VPS Leegstandbeheer maken wij onderdeel uit van de VPS Group: Europees marktleider op het gebied van beheer, onderhoud en beveiliging van leegstaand onroerend goed. VPS Group heeft haar hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk, beheert meer dan 50.000 objecten en heeft ruim 900 medewerkers in dienst. VPS is een financieel gezond bedrijf met ambitieuze plannen, daarom is er ruimte voor een ervaren commerciële Business Development Manager Bouwplaatsbeveiliging, die de drive heeft om de verkoop binnen de bouwbranche verder uit te bouwen.
Business Development Manager Bouwplaatsbeveiliging

Wat ga je doen?

Als Business Development Manager Bouwplaatsbeveiliging ben jij de expert als het gaat om beveiligingsoplossingen voor o.a. tijdelijke bouwlocaties. Jij krijgt de verantwoordelijkheid voor de verhuur van tijdelijke beveiligingsoplossingen, waaronder het VPS SmartAlarm+, het VPS HDR Smart Alarm, Smart Eyes Alarm, de VPS Alert Towers, VPS Smart Towers en het VPS Fire Alert systeem. Klanten bevinden zich vooral binnen de bouwbranche, maar er wordt ook voor verschillende andere opdrachtgevers gewerkt die behoefte hebben aan tijdelijke beveiliging, zoals het COA, vastgoedeigenaren, gemeenten en projectontwikkelaars.

In de gesprekken stel je je op als adviseur, waarbij de uitdaging van de opdrachtgevers voorop staat. Jij verdiept je in hun wereld en zorgt ervoor dat je met jouw kennis van zaken, nuchtere manier van communiceren en het nakomen van je afspraken een betrouwbare partner bent. Je bekijkt de locatie, brengt de specifieke risico’s in kaart en komt met een passend beveiligingsadvies. Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen in de branche en weet op enthousiaste wijze de mogelijkheden van VPS over te brengen. Hierin krijg je veel vrijheid.

Je genereert leads door in je auto te stappen en locaties te bezoeken, je bent alert op pitches en aanbestedingen en je krijgt leads door via onze websites en je bestaande klantenkring. Omdat jij veel op de tijdelijke locaties aanwezig bent, houd jij je ogen altijd open voor productverbeteringen, uitbreiding van de dienstverlening en het vergroten van de marktwaarde van VPS. Je zoekt daarbij actief de samenwerking op met de collega’s van de andere business units.

Wie zoeken wij?

 • Je beschikt over aantoonbaar succesvolle saleservaring (bij voorkeur in de bouwbranche of vastgoedsector)
 • Je hebt affiniteit met of kennis van beveiligingsoplossingen (bij voorkeur CCTV)
 • Je bent op je best wanneer de mogelijkheid krijgt een markt verder uit te bouwen
 • Je werkt op Hbo-niveau (diploma of verkregen door werkervaring)
 • Je beschikt over prima communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels) in woord en geschrift

Wat bieden wij jou?

 • Veel vrijheid om zelf invulling te geven aan je werkzaamheden
 • Een informele en inspirerende werkomgeving met enthousiaste collega’s
 • Ruimte om initiatieven te ontplooien en jezelf te ontwikkelen binnen de ambitieuze, snelgroeiende business unit Security Services
 • Alle middelen om je werk goed uit te kunnen oefenen, waaronder een leaseauto, laptop en telefoon
 • 25 vakantiedagen en een prima pensioenvoorziening
 • Marktconform salaris passend bij jouw relevante kennis en ervaring
 • Interessante bonusregeling die direct gekoppeld is aan je eigen succes, zonder limiet

In deze rol ben je veel onderweg en werk je landelijk. Daarnaast behoren zowel thuiswerken als werken op een van de kantoorlocaties tot de mogelijkheden.

Iets voor jou?

Enthousiast? Stuur je motivatie en cv naar werken@vps-nl.com t.a.v. Jan-Willem Tellegen (Business Unit Director), o.v.v. Vacature Business Development Manager Bouwplaatsbeveiliging. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. We streven ernaar de hele procedure binnen 3 weken te doorlopen.

Heb je vragen over deze vacature? Stel ze gerust aan Jan-Willem. Hij is te bereiken op 06 27 88 73 74.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over tijdelijke beveiliging?

 

Persoonlijke service

Met VPS kiest u voor beveiligingsoplossingen van hoge kwaliteit en een uitstekende 24/7 dienstverlening. Onze monteurs en accountmanagers voeren periodieke controles uit en staan dagelijks voor u klaar.

Advies op maat

Iedere locatie is uniek en daarom brengen wij altijd een bezoek aan uw locatie, voordat wij een kosteloos en vrijblijvend beveiligingsplan op maat – incl. CAD tekening - voor u samenstellen.

Gerenommeerde PAC-meldkamer

Onze alarmmeldingen worden geverifieerd en opgevolgd door een gerenommeerde, onafhankelijke PAC-meldkamer.

Uitstekende alarmopvolging

VPS beschikt over een landelijk dekkend netwerk aan alarmopvolgers die korte aanrijtijden hanteren.