Camerabeveiliging

Camerabeveiliging

Waarom is camerabeveiliging belangrijk?

Jaarlijks wordt er door vandalisme of diefstal voor miljoenen euro’s aan schade aangericht op bouwplaatsen en in leegstaand vastgoed. Deze locaties zijn extra kwetsbaar, omdat ze bijvoorbeeld op afgelegen plekken liggen of voor langere tijd verlaten zijn. Naast de directe kosten die bij het vervangen van gestolen of beschadigde goederen of het herstellen van vastgoed komen kijken, ontstaan er indirecte kosten, zoals vertraging van een bouw- of renovatieproject. Voorkom deze schade met camerabeveiliging van VPS.

Voordelen camerabeveiliging op locatie

Onbeveiligde, leegstaande vastgoedlocaties en bouwplaatsen zijn kwetsbaar. Op bouwplaatsen worden kostbare materialen gestolen, zoals rijplaten, kabelhaspels of brandstof. Maar ook cv-installaties en koper in leegstaand vastgoed zijn een veelvoorkomend doelwit voor dieven. Camerabeveiliging is een kosteneffectieve manier om dit te voorkomen. Zonder beveiligingscamera’s op locatie is het eenvoudig en verleidelijk voor dieven of vandalen om het terrein te betreden en schade aan te richten. De aanwezigheid van camera’s heeft een afschrikwekkend effect en door de snelle reactie van onze PAC-meldkamer en alarmopvolgers worden ongewenste bezoekers die wel hun slag proberen te slaan, direct gestopt.

Oplossingen voor camerabeveiliging op basis van detectie of live monitoring

VPS biedt diverse oplossingen voor camerabeveiliging op basis van detectie aan, zoals het VPS SmartHub Alarm, het VPS SmartEyes Alarm, de VPS Safer Pod, de VPS Alert Tower en de VPS Smart Tower. Voor cameratoezicht op basis van live monitoring zetten wij de VPS Dome in.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden van onze beveiligingsoplossingen en adviseren u over welke vorm van camerabeveiliging geschikt is voor uw locatie. U kunt hiervan een gratis veiligheidsscan aanvragen, contact met ons opnemen of direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij helpen u graag verder.

Misschien ook interessant

 

Bouwplaatsbeveiliging

Bescherm uw bouwplaats met bouwplaatsbeveiliging van VPS Op bouwplaatsen ontstaat jaarlijks voor meer dan 100 miljoen euro aan schade. En dan gaat het pas om de directe gevolgen van bijvoorbeeld vandalisme en diefstal. De indirecte schade is vaak nog een…
Lees verder
 

Objectbeveiliging

Voorkom waardeverlies van uw pand met objectbeveiliging door VPS Zorg voor waardebehoud van uw vastgoed en kies voor een van onze oplossingen voor objectbeveiliging. Hiermee voorkomt u kraak, inbraak, diefstal, vandalisme en schade en daarmee waardeverlies. Onze oplossingen zijn flexibel…
Lees verder
 

Brandpreventie & ontruiming

Voorkom de risico’s van brand met VPS brandpreventie Op uw vaste locaties heeft u de brandpreventie waarschijnlijk goed op orde. De brandmeldinstallatie voldoet netjes aan de normen en dankzij professioneel beheer wordt een beginnende brand snel gesignaleerd. Het voorkomt dat…
Lees verder

Onze oplossingen

Ontdek onze projecten

 
 
Opdrachtgever: Stichting Droom en Daad

Camerabeveiliging Het Veerhuis in Rotterdam

Periode: december 2021 - heden
Terwijl Stichting Droom en Daad plannen maakt voor de nieuwe bestemming, is het van belang dat het Veerhuis en het…
Lees verder
 
 
Opdrachtgever: gemeente Rotterdam

Camerabeveiliging leegstaande woningen Oud-Charlois

Periode: juli 2020
De leegstaande woningen zijn door VPS beveiligd door middel van camerabeveiliging. Hiervoor is het VPS Smart Alarm+ ingezet.
Lees verder
 
 
Opdrachtgever: BAM Infra BV

Bouwplaatsbeveiliging hoogspannings-verbinding Borssele-Rilland

Periode: oktober 2020 - december 2021
VPS heeft voorzien in tijdelijke beveiliging van de entree van de bouwplaats en de poer.
Lees verder
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over tijdelijke beveiliging?

 

Persoonlijke service

Met VPS kiest u voor beveiligingsoplossingen van hoge kwaliteit en een uitstekende 24/7 dienstverlening. Onze monteurs en accountmanagers voeren periodieke controles uit en staan dagelijks voor u klaar.

Advies op maat

Iedere locatie is uniek en daarom brengen wij altijd een bezoek aan uw locatie, voordat wij een kosteloos en vrijblijvend beveiligingsplan op maat – incl. CAD tekening - voor u samenstellen.

Gerenommeerde PAC-meldkamer

Onze alarmmeldingen worden geverifieerd en opgevolgd door een gerenommeerde, onafhankelijke PAC-meldkamer.

Uitstekende alarmopvolging

VPS beschikt over een landelijk dekkend netwerk aan alarmopvolgers die korte aanrijtijden hanteren.