Kies voor uitstekende alarmopvolging

Meldkamer & alarmopvolging

Bij VPS zien wij voortdurend toe op een correcte werking van onze beveiligingssystemen. We monitoren de projectering van onze camera’s en houden de technische staat nauwlettend in de gaten m.b.v. de meldkamer . Zo zorgen we voor we voor effectieve beveiliging en voorkomen we valse meldingen.

We werken we samen met een gerenommeerde, onafhankelijke PAC-meldkamer en beschikken over een landelijk netwerk aan alarmopvolgers die korte aanrijtijden hanteren. Ons proces van alarmopvolging verloopt volgens de onderstaande 5 stappen:

  1. Het alarmsysteem gaat af en stuurt de alarmmelding door naar de meldkamer.
  2. De meldkamer ontvangt de alarmmelding en handelt deze af volgens een vast protocol.
  3. Indien nodig, stuurt de meldkamer direct een surveillant ter plaatse. Daarnaast worden aanvullende hulpdiensten (bijv. politie en/of brandweer) ingeschakeld als dat nodig is.
  4. De surveillant controleert de locatie en koppelt zijn waarnemingen terug aan de meldkamer.
  5. De surveillant verstuurt een rapportage naar VPS en VPS informeert de opdrachtgever.

Geverifieerde alarmmeldingen

De alarmsystemen van VPS geven geverifieerde alarmmeldingen (camerabeelden en infrarooddetectie) af. Hierdoor is er zelden sprake van een loos alarm en daaruit voortvloeiende onnodige opvolgingskosten. De politie zal de melding door het afgeven van de geverifieerde alarmmelding de hoogste prioriteit geven.

Misschien ook interessant

 

Gratis veiligheidsscan

Uw veiligheidsrisico’s en beveiligingsbehoeften in kaart Bent u op zoek naar het juiste team om uw bouwplaats, object of (leegstaande) vastgoed én uw personeel veilig te stellen? Maak dan gebruik van de gratis VPS veiligheidsscan. Onze beveiligingsspecialist brengt, samen met…
Lees verder
 

Bouwplaatsbeveiliging

Bescherm uw bouwplaats met bouwplaatsbeveiliging van VPS Op bouwplaatsen ontstaat jaarlijks voor meer dan 100 miljoen euro aan schade. En dan gaat het pas om de directe gevolgen van bijvoorbeeld vandalisme en diefstal. De indirecte schade is vaak nog een…
Lees verder
 

Brandpreventie & ontruiming

Voorkom de risico’s van brand met VPS brandpreventie Op uw vaste locaties heeft u de brandpreventie waarschijnlijk goed op orde. De brandmeldinstallatie voldoet netjes aan de normen en dankzij professioneel beheer wordt een beginnende brand snel gesignaleerd. Het voorkomt dat…
Lees verder

Onze oplossingen

Wij adviseren u graag over een passende oplossing voor uw locatie. Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Ontdek onze projecten

 
 
Opdrachtgever: BAM Infra BV

Bouwplaatsbeveiliging hoogspannings-verbinding Borssele-Rilland

Periode: oktober 2020 - december 2021
VPS heeft voorzien in tijdelijke beveiliging van de entree van de bouwplaats en de poer.
Lees verder
 
 
Opdrachtgever: Ouwehand Bouw Gorinchem BV

Beveiliging bouwplaats Kristalpark Leerdam

Periode: september 2019 - oktober 2020
VPS heeft het ketenpark, materiaalcontainers en de zaagloods op de bouwlocatie van Kristalpark beveiligd met VPS Alert Tower.
Lees verder
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over tijdelijke beveiliging?