Nieuws

Maak gebruik van onze gratis VPS veiligheidsscan

5 oktober 2020
 

Bent u op zoek naar het juiste team om uw bouwplaats, object of (leegstaande) vastgoed én uw personeel veilig te stellen? Maak dan gebruik van de gratis VPS veiligheidsscan. Onze beveiligigingsspecialist brengt, samen met u, een bezoek aan uw locatie om de veiligheidsrisico’s en de beveiligingsbehoeften in kaart te brengen. Waar loopt u tegenaan? Met welke veiligheidsrisico’s heeft uw locatie te maken? In hoeverre loopt uw locatie risico op diefstal en vandalisme, en is uw pand of terrein en uw personeel voldoende beschermd tegen de risico’s van brand?

Beveiligingsplan op maat

Op basis van de veiligheidsscan maken wij voor u een beveiligingsplan op maat. Hierin adviseren wij u over maatregelen op het gebied van bouwplaatsbeveiliging, objectbeveiliging en eventueel brandbeveiliging en evacuatie.

Vraag nu een gratis VPS veiligheidsscan aan

Ga naar vpsbeveiliging.nl/veiligheidsscan en vul het aanvraagformulier in. Een van onze specialisten neemt contact met u op voor het maken van een afspraak voor de gratis en vrijblijvende veiligheidsscan.

Gerelateerde producten

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over tijdelijke beveiliging?

 

Persoonlijke service

Met VPS kiest u voor beveiligingsoplossingen van hoge kwaliteit en een uitstekende 24/7 dienstverlening. Onze monteurs en accountmanagers voeren periodieke controles uit en staan dagelijks voor u klaar.

Advies op maat

Iedere locatie is uniek en daarom brengen wij altijd een bezoek aan uw locatie, voordat wij een kosteloos en vrijblijvend beveiligingsplan op maat – incl. CAD tekening - voor u samenstellen.

Gerenommeerde PAC-meldkamer

Onze alarmmeldingen worden geverifieerd en opgevolgd door een gerenommeerde, onafhankelijke PAC-meldkamer.

Uitstekende alarmopvolging

VPS beschikt over een landelijk dekkend netwerk aan alarmopvolgers die korte aanrijtijden hanteren.