Planner die van puzzelen houdt!

Planner

Niveau: mbo+ werk- en denkniveau
Dienstverband: fulltime / 40 uur
Standplaats: Montfoort / Rijswijk / Den Haag
Werkgebied: heel Nederland

Houd jij van plannen en organiseren en vind je het leuk om oplossingsgericht te werken?  Zoek jij een functie waarbij geen dag hetzelfde is en zie je het als een uitdaging om zo efficiënt mogelijk te plannen waarbij je rekening houdt met de dynamiek van de dag? Kom dan ons team versterken als planner.

Wat ga je doen?

Als planner zorg je ervoor dat projecten zo efficiënt mogelijk gepland en uitgevoerd worden. Naast het plannen van de inzet van onze resources houd je rekening met benodigde tijd, materialen,logistiek en geografisch logische routes. Dit betekent dat jij ervoor zorgt dat jouw collega’s voorzien van de juiste kennis en middelen op tijd op de projectlocatie aanwezig zijn en dat zij dagelijks een zo optimaal mogelijke route afleggen. Dit doe je uiteraard het liefst zo ver mogelijk vooruit, maar in de realiteit gaat het vaak ook om ad-hoc-planningen en planningen van twee of drie dagen vooruit. VPS staat voor flexibiliteit en klantgerichtheid!

Alle projecten komen centraal bij jou binnen. Deze verdeel jij zo goed mogelijk over de collega’s op basis van kennis, kunde, beschikbaarheid en, wanneer de situatie daarom vraagt, onze partners. Jij weet dus precies wat iedereen kan en welke informatie ze nodig hebben om een klus goed te doen. Voor jou is een goed sluitende planning de kroon op elke dag.

Op dagelijkse basis leg jij elke keer weer de puzzel om onze monteurs, technisch medewerkers en eventuele externe partijen, op de meest efficiënte manier in te plannen. Elke dag zijn er opdrachten voor het plaatsen of demonteren van onze verschillende beveiligingsinstallaties of is er (preventief) onderhoud nodig in een van de gebouwen die wij beheren. Storingen komen overal tussendoor en moeten zo snel mogelijk opgelost worden. Dan moet je snel schakelen en is het soms noodzakelijk op het laatste moment wijzigingen te maken in de planning. Deze wijzigingen moeten goed worden overlegd met alle betrokken collega’s om ervoor te zorgen dat er snel weer een nieuwe sluitende planning komt.

Om zo efficiënt en succesvol mogelijk te plannen, is het belangrijk dat jij goede relaties opbouwt met de collega’s die je plant, maar ook met je collega’s van sales. Op die manier krijg je een goed inzicht over waar de prioriteiten liggen. Het is aan jou om in de planning de juiste prioriteit aan de opdrachten te geven, en hierover goed met alle betrokken collega’s te communiceren. Hierbij ben je standvastig en van een beetje hectiek raak je niet van slag.

Dat plannen doe jij in het programma Microsoft Planning. Omdat je al enige jaren ervaring hebt als planner vind je het leuk om mee te denken over hoe de workflows verbeterd kunnen worden en hoe de gebruikte systemen beter op elkaar kunnen aansluiten. Er is in deze rol namelijk alle ruimte voor eigen initiatief en we bouwen graag met jou aan de toekomst van het bedrijf. Daarnaast ben je continu bezig met het optimaliseren van je eigen werkzaamheden. Je analyseert of je effectief bent en probeert daar waar zaken beter kunnen, dit altijd direct op te sporen en op te lossen.

Wie zoeken wij?

Je hebt al enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie opgedaan. Jij houdt ervan om dingen gedaan te krijgen. Je laat je niet gek maken en kan omgaan met hectiek en onvoorspelbaarheid op de werkvloer. Je werkt nauwkeurig en bent te allen tijde klant- en oplossingsgericht. Lijkt iets niet te lukken? Dan kijk jij hoe het wel passend te maken is. Bijvoorbeeld door te schuiven, of door een van onze partners in te schakelen. En uiteraard altijd in goed overleg met jouw collega’s.

Daarnaast is het een voordeel als:

  • je technische kennis hebt, zodat je goed kunt inschatten hoe lang jouw collega’s met een opdracht bezig zijn.
  • je het leuk vindt met jouw opgedane ervaring de werkzaamheden bij VPS verder te professionaliseren. Denk aan het inrichten van systemen en processen.

We hebben grote ambities en gaan voor kwaliteit. We zoeken dan ook een collega die er waarde aan hecht de werkzaamheden veilig, volledig en tijdig uit te voeren en het leuk vindt om vooruit te kijken.

Wat bieden we jou?

  • Een informele en inspirerende werkomgeving met enthousiaste collega’s
  • Ruimte om initiatieven te ontplooien en jezelf te ontwikkelen binnen een snelgroeiende organisatie
  • Veel trainings- en ontwikkelmogelijkheden
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling en telefoon van de zaak
  • Salaris tussen € 2.000,- en € 2.700,- per maand

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Ben je enthousiast en wil je solliciteren op deze uitdagende en afwisselende functie? Stuur dan jouw cv uiterlijk 4 oktober t.a.v. Harold de Groot (operationeel manager) naar: werken@vps-nl.com, o.v.v. Vacature planner. Je ontvangt binnen twee werkdagen een reactie. We streven ernaar de hele procedure binnen drie weken te doorlopen.

Heb je vragen over deze vacature? Stel ze gerust aan Harold de Groot. Hij is te bereiken op 06 204 746 73.

Over VPS Beveiliging

VPS Beveiliging is specialist in tijdelijke beveiliging en onderdeel van VPS Nederland. VPS Nederland maakt onderdeel uit van de internationale VPS Group.

Over VPS Nederland

VPS Nederland levert maatwerk op het gebied van leegstandbeheer (antikraak), onderhoud en objectbeveiliging. Al meer dan 30 jaar beheren, onderhouden en beveiligen wij elk type vastgoed. In Nederland telt VPS ongeveer 60 medewerkers en heeft het zo’n 1.500 gebouwen in beheer. VPS Nederland maakt onderdeel uit van de VPS Group: Europees marktleider op het gebied van beheer, onderhoud en beveiliging van leegstaand onroerend goed. VPS Group heeft haar hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk, beheert meer dan 50.000 objecten en heeft ruim 1.700 medewerkers in dienst.

Meer weten? Bezoek:

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over tijdelijke beveiliging?

 

Persoonlijke service

Met VPS kiest u voor beveiligingsoplossingen van hoge kwaliteit en een uitstekende 24/7 dienstverlening. Onze monteurs en accountmanagers voeren periodieke controles uit en staan dagelijks voor u klaar.

Advies op maat

Iedere locatie is uniek en daarom brengen wij altijd een bezoek aan uw locatie, voordat wij een kosteloos en vrijblijvend beveiligingsplan op maat – incl. CAD tekening - voor u samenstellen.

Gerenommeerde PAC-meldkamer

Onze alarmmeldingen worden geverifieerd en opgevolgd door een gerenommeerde, onafhankelijke PAC-meldkamer.

Uitstekende alarmopvolging

VPS beschikt over een landelijk dekkend netwerk aan alarmopvolgers die korte aanrijtijden hanteren.