Sales Support

Sales Support

Niveau: mbo werk- en denkniveau
Dienstverband: parttime/fulltime | 32-40 uur
Standplaats: Den Haag (hoofdkantoor)

In deze rol ben jij de helpende hand van onze Sales Managers van de afdeling Site Security. Jij bent de schakel tussen de sales collega’s, monteurs, de meldkamer, leveranciers en andere beveiligingsbedrijven. Ben jij een nauwkeurig typje met een nauwlettend oog? En zie jij het als jouw missie om klantgericht te werken om alle partijen tevreden te houden? Omschrijven anderen jou als enthousiast en secuur? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

✓ Afwisselend werk: geen dag is hetzelfde
✓ Ervaring in beveiliging is geen pré, wij leren je de nodige kneepjes van het vak!
✓ Informele en inspirerende werksfeer
✓ In dienst bij dé specialist op het gebied van leegstandbeheer en tijdelijke (brand)beveiliging

Wat ga je doen?

Je bent in de rots in de branding voor jouw sales collega’s. Zij bellen jou regelmatig voor hulp en je ondersteunt ze bij alle binnenkomende aanvragen. Zij voorzien je van alle nodige informatie zodat je onze offertes van Site Security tot in de puntjes kan voorbereiden. Samen schakel je over het administratieve werk ter voorbereiding van de installatie van onze beveiligingsapparatuur. Is er een probleem met een van onze installaties? Dan denk jij in oplossingen! Jij weet exact wie je waarvoor moet inschakelen. Ook in de afhandeling van de facturatie speel jij een rol. Jij stemt met je collega’s van de afdeling Finance af wat er is uitgevoerd en geïnstalleerd voor de afrekening. Kortom, wij zoeken een administratieve duizendpoot die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Salaris tussen € 2.300,- en € 2.800,- per maand (op basis van een fulltime dienstverband)
 • Een informele en inspirerende werkomgeving met enthousiaste collega’s
 • Telefoon en laptop van de zaak
 • Uitstekende pensioenvoorziening
 • 25 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband)
 • Gelegenheid om een bijdrage aan de maatschappij te leveren met VPS Makes a Difference

Wat verwachten wij van jou?

 • Minimaal mbo-niveau (diploma of verkregen door werkervaring)
 • Communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels) in woord en geschrift
 • Sterke administratieve en organisatorische vaardigheden
 • Kennis van programma’s als Word & Excel
 • Je bent woonachtig in Den Haag of omgeving
 • Interesse in de beveiligingsbranche

Is er een match?

Zie jij je werken als medewerker Sales Support binnen deze dynamische en vooral gezellige organisatie? Dan leren wij jou graag kennen! Stuur jouw CV en motivatie o.v.v Vacature Medewerker Sales Support naar werken@vps-nl.com, t.a.v. Yvette Wanninkhof. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op en streven ernaar de sollicitatieprocedure binnen 3 weken te doorlopen.

Heb je ondertussen een vraag? Neem gerust telefonisch contact op via 088 018 38 00. Wij helpen je graag verder!

Over VPS

VPS Security Services is specialist in tijdelijke beveiliging. We zijn met ons hoofdkantoor gevestigd in Den Haag en beschikken over diverse regiokantoren verspreid over Nederland. We leveren oplossingen op het gebied van bouwplaatsbeveiliging, keetbeveiliging en objectbeveiliging voor o.a. bouwplaatsen, infraprojecten en leegstaand vastgoed. Tevens bieden we met VPS FireAlert een unieke, draadloze oplossing voor brandpreventie en ontruiming aan tal van sectoren, waaronder bouwplaatsen, luchthavens, leegstaand vastgoed en tijdelijke woonlocaties. Meer dan 3.000 locaties in Nederland zijn momenteel beveiligd met een van de beveiligingsoplossingen van VPS. Samen met de business unit VPS Leegstandbeheer maken wij onderdeel uit van de VPS Group: Europees marktleider op het gebied van beheer, onderhoud en beveiliging van leegstaand onroerend goed. VPS Group heeft haar hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk, beheert meer dan 50.000 objecten en heeft ruim 900 medewerkers in dienst.

Meer weten? Bezoek:

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over tijdelijke beveiliging?

 

Persoonlijke service

Met VPS kiest u voor beveiligingsoplossingen van hoge kwaliteit en een uitstekende 24/7 dienstverlening. Onze monteurs en accountmanagers voeren periodieke controles uit en staan dagelijks voor u klaar.

Advies op maat

Iedere locatie is uniek en daarom brengen wij altijd een bezoek aan uw locatie, voordat wij een kosteloos en vrijblijvend beveiligingsplan op maat – incl. CAD tekening - voor u samenstellen.

Gerenommeerde PAC-meldkamer

Onze alarmmeldingen worden geverifieerd en opgevolgd door een gerenommeerde, onafhankelijke PAC-meldkamer.

Uitstekende alarmopvolging

VPS beschikt over een landelijk dekkend netwerk aan alarmopvolgers die korte aanrijtijden hanteren.