Nieuws

VPS Dome is het nieuwe product voor live monitoring en beeldopname

26 oktober 2020
 

De VPS Dome is ons nieuwste product voor cameratoezicht waarmee live monitoring en beeldopname op veelzijdige wijze toegepast kunnen worden.

Cameratoezicht

De VPS Dome is een weersbestendige camera die ingezet kan worden voor live monitoring en beeldopname. De camera is ideaal voor toezicht op bouwplaatsen, bouwketen en materiaalcontainers en tevens uitermate geschikt voor andere toepassingen van cameratoezicht, bijvoorbeeld tijdens uitval of belemmering van bestaande CCTV systemen, voor de beveiliging van evenementen of voor toegangscontrole. De VPS Dome kan daarbij ingezet worden ter versterking van fysieke beveiliging of als het wenselijk is dat een locatie 24/7 live gemonitord wordt. Ook is het beeldmateriaal van de VPS Dome geschikt voor het maken van een time-lapse video. Een toepassing waar gebruik van gemaakt wordt om bijv. de voortgang van een bouwproject in beeld te brengen of om omwonenden te betrekken bij een bouwproces.

Bouwproces volgen vanuit huis met VPS Dome

Jan-Willem Tellegen, Business Unit Manager, over de lancering van de VPS Dome: ‘Met de VPS Dome in ons productenpalet kunnen we onze klanten nog beter bedienen op het gebied van tijdelijke beveiliging en cameratoezicht. We constateren een toenemende vraag naar oplossingen op het gebied van live monitoring. Zo zien we bijvoorbeeld dat uitvoerders die niet elke dag op een bouwlocatie aanwezig kunnen zijn, veel baat hebben bij het live kunnen volgen van een bouwproces vanuit huis of kantoor op een laptop, tablet of smartphone. Ook zien we dat steeds meer bouwbedrijven en projectontwikkelaars de vorderingen van een bouw- of sloopproject willen vastleggen met een time-lapse video. Met de VPS Dome kan live monitoring en het maken van een time-lapse video gecombineerd worden.’

VPS Dome en VPS Speed Dome

De VPS Dome is ideaal om een locatie op afstand te kunnen monitoren. Het is een statische camera waarbij het camerastandpunt in overleg met de opdrachtgever bepaald wordt, zodat de gewenste locatie optimaal in beeld gebracht wordt. Indien meer flexibiliteit gewenst is, dan is de VPS Speed Dome een goede keuze. Deze bestuurbare PTZ-camera is op afstand draai- en kantelbaar en beschikt over 25x optische zoom om zelfs de kleinste details goed in kaart te brengen. Zowel de VPS Dome als de VPS Speed Dome beschikken over een infraroodfunctie, waardoor de camera’s ook ’s nachts inzetbaar zijn.

Groeiende marktpositie

De marktpositie van de VPS Beveiliging blijft groeien. Meer dan 3.000 locaties in Nederland zijn momenteel beveiligd met een van de beveiligingsoplossingen van VPS. We bieden tijdelijke beveiligings- en brandbeveiligingsoplossingen aan een diversiteit van opdrachtgevers: van aannemers, bouwbedrijven, energiemaatschappijen en scheepsbouwers tot de petrochemische industrie, evenementenbureaus en eigenaren van leegstaand vastgoed.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neemt u gerust contact met ons op.

Gerelateerde producten

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over tijdelijke beveiliging?

 

Persoonlijke service

Met VPS kiest u voor beveiligingsoplossingen van hoge kwaliteit en een uitstekende 24/7 dienstverlening. Onze monteurs en accountmanagers voeren periodieke controles uit en staan dagelijks voor u klaar.

Advies op maat

Iedere locatie is uniek en daarom brengen wij altijd een bezoek aan uw locatie, voordat wij een kosteloos en vrijblijvend beveiligingsplan op maat – incl. CAD tekening - voor u samenstellen.

Gerenommeerde PAC-meldkamer

Onze alarmmeldingen worden geverifieerd en opgevolgd door een gerenommeerde, onafhankelijke PAC-meldkamer.

Uitstekende alarmopvolging

VPS beschikt over een landelijk dekkend netwerk aan alarmopvolgers die korte aanrijtijden hanteren.