Maak gebruik van onze gratis veiligheidsscan

Gratis veiligheidsscan

Uw veiligheidsrisico’s en beveiligingsbehoeften in kaart

Bent u op zoek naar het juiste team om uw bouwplaats, object of (leegstaande) vastgoed én uw personeel veilig te stellen? Maak dan gebruik van de gratis VPS veiligheidsscan. Onze beveiligigingsspecialist brengt, samen met u, een bezoek aan uw locatie om de veiligheidsrisico’s en de beveiligingsbehoeften in kaart te brengen. Waar loopt u tegenaan? Met welke veiligheidsrisico’s heeft uw locatie te maken? In hoeverre loopt uw locatie risico op diefstal en vandalisme, en is uw pand of terrein en uw personeel voldoende beschermd tegen de risico’s van brand?

Beveiligingsplan op maat

Op basis van de veiligheidsscan maken wij voor u een beveiligingsplan op maat. Hierin adviseren wij u over maatregelen op het gebied van bouwplaatsbeveiliging, objectbeveiliging en eventueel brandbeveiliging en evacuatie.

Vraag nu een gratis veiligheidsscan aan

Vul onderstaand contactformulier in en een van onze specialisten neemt contact met u op voor het maken van een afspraak voor de gratis en vrijblijvende veiligheidsscan.

  Hoe wilt u dat wij contact met u opnemen?

   

   

  Meld u aan voor onze nieuwsbrief

  Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over tijdelijke beveiliging?

   

  Persoonlijke service

  Met VPS kiest u voor beveiligingsoplossingen van hoge kwaliteit en een uitstekende 24/7 dienstverlening. Onze monteurs en accountmanagers voeren periodieke controles uit en staan dagelijks voor u klaar.

  Advies op maat

  Iedere locatie is uniek en daarom brengen wij altijd een bezoek aan uw locatie, voordat wij een kosteloos en vrijblijvend beveiligingsplan op maat – incl. CAD tekening - voor u samenstellen.

  Gerenommeerde PAC-meldkamer

  Onze alarmmeldingen worden geverifieerd en opgevolgd door een gerenommeerde, onafhankelijke PAC-meldkamer.

  Uitstekende alarmopvolging

  VPS beschikt over een landelijk dekkend netwerk aan alarmopvolgers die korte aanrijtijden hanteren.