Kies voor efficiënt toegangsmanagement

Toegangscontrole en arbeidsregistratie

Zoekt u professionele oplossingen voor toegangscontrole en arbeidsregistratie? VPS kan u daarmee volledig ontzorgen.

Onze systemen voor toegangscontrole garanderen efficiënt toegangsmanagement op uw locatie en voorkomen dat onbevoegde bezoekers de bouwplaats betreden. We werken uitsluitend met gekwalificeerde beveiligingsbeambten en leveren en installeren onder andere tourniquets, slagbomen, rolpoorten en schuifhekken.

Ons pakket voor arbeidsregistratie registreert met moderne technologie wie er voor u werkt (zowel werknemers als onderaannemers). U draagt daarmee zorg voor een verantwoorde werkomgeving en voldoet u aan de Wet Ketenaansprakelijkheid.

Op het moment dat zich een calamiteit voordoet wilt u snel in kaart brengen welke personen zich op de locatie bevinden. Wij creëren een hoog veiligheidsniveau, zonder dat dit de bewegingsvrijheid van bevoegde bezoekers en medewerkers hinderlijk beperkt.

Aan de slag met toegangscontrole en arbeidsregistratie

Zorg voor efficiënt toegangsmanagement en houdt onbevoegde bezoekers buiten de deur. Maak een afspraak met onze adviseur voor een gratis veiligheidsscan of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Misschien ook interessant

 

Gratis veiligheidsscan

Uw veiligheidsrisico’s en beveiligingsbehoeften in kaart Bent u op zoek naar het juiste team om uw bouwplaats, object of (leegstaande) vastgoed én uw personeel veilig te stellen? Maak dan gebruik van de gratis VPS veiligheidsscan. Onze beveiligingsspecialist brengt, samen met…
Lees verder
 

Bouwplaatsbeveiliging

Bescherm uw bouwplaats met bouwplaatsbeveiliging van VPS Op bouwplaatsen ontstaat jaarlijks voor meer dan 100 miljoen euro aan schade. En dan gaat het pas om de directe gevolgen van bijvoorbeeld vandalisme en diefstal. De indirecte schade is vaak nog een…
Lees verder
 

Brandpreventie & ontruiming

Voorkom de risico’s van brand met VPS brandpreventie Op uw vaste locaties heeft u de brandpreventie waarschijnlijk goed op orde. De brandmeldinstallatie voldoet netjes aan de normen en dankzij professioneel beheer wordt een beginnende brand snel gesignaleerd. Het voorkomt dat…
Lees verder

Ontdek onze projecten

 
 
Opdrachtgever: Bouwbedrijf Van de Ven

Bouwplaatsbeveiliging de Markt in Veghel

Periode: november 2019 – januari 2021
Op deze locatie zijn door ons de bouwplaats, de bouwkraan, bouwketen, materiaalcontainers en de nieuw gebouwde appartementen beveiligd.
Lees verder
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over tijdelijke beveiliging?