Objectbeveiliging leegstaande woningen met het VPS SmartAlarm+

Objectbeveiliging leegstaande woningen met het VPS SmartAlarm+

Opdrachtgever: woningcorporatie Mitros
Periode: december 2019 - heden

Over het project
Tientallen voormalige huurwoningen van de Utrechtse woningcorporatie Mitros staan op de planning verkocht te worden aan particulieren. Een deel van deze woningen wordt – tot aan het moment van verkoop – tijdelijk in gebruik genomen door representatieve bewoners (leegstandbeheer via VPS). Met deze oplossing zorgen we ervoor dat de negatieve gevolgen van leegstand, zoals kraak, inbraak en vernieling, voorkomen worden. Bovendien zorgt tijdelijke ingebruikname van de woningen ervoor dat de wijk levendig en leefbaar blijft.

Onze oplossing
De woningen die op zeer korte termijn verkocht worden of de woningen die niet bewoonbaar zijn, worden beveiligd met het VPS SmartAlarm+. Deze oplossing voor objectbeveiliging zorgt ervoor dat ook de woningen waar geen tijdelijk gebruikt plaatsvindt, beschermd zijn tegen kraak, inbraak en vernieling.

Gerelateerde pagina's

 

Objectbeveiliging

Voorkom waardeverlies van uw pand met objectbeveiliging door VPS Zorg voor waardebehoud van uw vastgoed en kies voor een van onze oplossingen voor objectbeveiliging. Hiermee voorkomt u kraak, inbraak, diefstal, vandalisme en schade en daarmee waardeverlies. Onze oplossingen zijn flexibel…
Lees verder

Gerelateerde producten

Persoonlijke service

Met VPS kiest u voor beveiligingsoplossingen van hoge kwaliteit en een uitstekende 24/7 dienstverlening. Onze monteurs en accountmanagers voeren periodieke controles uit en staan dagelijks voor u klaar.

Advies op maat

Iedere locatie is uniek en daarom brengen wij altijd een bezoek aan uw locatie, voordat wij een kosteloos en vrijblijvend beveiligingsplan op maat – incl. CAD tekening - voor u samenstellen.

Gerenommeerde PAC-meldkamer

Onze alarmmeldingen worden geverifieerd en opgevolgd door een gerenommeerde, onafhankelijke PAC-meldkamer.

Uitstekende alarmopvolging

VPS beschikt over een landelijk dekkend netwerk aan alarmopvolgers die korte aanrijtijden hanteren.