Nieuws

Uw terrein veilig de feestdagen door

11 december 2019
 

Tijdens kerst en de jaarwisseling lopen bouwplaatsen en verlaten terreinen een verhoogd risico op brandstichting, diefstal, illegale party’s, inbraak en vernieling. Het aantal schademeldingen stijgt ieder jaar. Tijdens de vorige jaarwisseling is er voor meer dan 13 miljoen euro schade aangericht.

Beveilig uw locatie tijdens de feestdagen
Voorkom dat u het nieuwe jaar moet starten met de opmaak van geleden schade. Bescherm uw locatie met een van de beveiligingsoplossingen van VPS en geef dieven en vandalen geen kans.

Wilt u er zeker van zijn dat uw locatie veilig de feestdagen door komt? Of heeft u vragen, wenst u advies of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Gerelateerde producten

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over tijdelijke beveiliging?

 

Persoonlijke service

Met VPS kiest u voor beveiligingsoplossingen van hoge kwaliteit en een uitstekende 24/7 dienstverlening. Onze monteurs en accountmanagers voeren periodieke controles uit en staan dagelijks voor u klaar.

Advies op maat

Iedere locatie is uniek en daarom brengen wij altijd een bezoek aan uw locatie, voordat wij een kosteloos en vrijblijvend beveiligingsplan op maat – incl. CAD tekening - voor u samenstellen.

Gerenommeerde PAC-meldkamer

Onze alarmmeldingen worden geverifieerd en opgevolgd door een gerenommeerde, onafhankelijke PAC-meldkamer.

Uitstekende alarmopvolging

VPS beschikt over een landelijk dekkend netwerk aan alarmopvolgers die korte aanrijtijden hanteren.