Nieuws

Bekijk onze nieuwe website over tijdelijke brandbeveiliging

31 mei 2022
 

VPS Beveiliging, specialist in tijdelijke beveiligingsoplossingen, lanceert vandaag de nieuwe website vpsbrandbeveiliging.nl over tijdelijke brandpreventie, ontruiming en EHBO.

Uitbreiding dienstenpalet

De afgelopen jaren is het dienstenpalet van VPS Beveiliging flink uitgebreid: van bouwplaatsbeveiliging en objectbeveiliging tot het leveren van oplossingen op het gebied van tijdelijke brandpreventie, ontruiming en EHBO. Voor dit laatste biedt VPS een product aan dat uniek is in de markt: VPS FireAlert.

Modulair systeem

VPS FireAlert is een flexibele, draadloze brandmeld- en ontruimingsinstallatie die bestaat uit modulair in te zetten componenten. Het systeem is EN54-gecertificeerd en CE-gemarkeerd. Het is een ideale oplossing voor de brandbeveiliging van locaties waar (al dan niet tijdelijk) geen installatie beschikbaar is om personeel, bezoekers en materialen te beschermen tegen de risico’s van brand.

Flexibele en draadloze brandmeld- en ontruimingsinstallatie

Jan-Willem Tellegen, business unit directeur, vertelt hierover: “Op vaste locaties is de brandpreventie vaak prima in orde. De brandmeldinstallatie voldoet aan de richtlijnen en voorkomt dat er door brand materiële schade ontstaat of de veiligheid van personeel, bezoekers of omwonenden in gevaar komt. Op niet-vaste locaties, zoals bouwplaatsen, opvanglocaties, leegstaande panden en herontwikkelgebieden, is vaak geen permanente brandmeldinstallatie beschikbaar. Terwijl er hier juist grote brandveiligheidsrisico’s zijn. Voor dit soort plekken is VPS FireAlert een ideale oplossing.”

Over VPS Beveiliging

VPS is specialist in tijdelijke beveiliging. We leveren oplossingen voor bouwplaatsbeveiligingkeetbeveiliging en objectbeveiliging. Tevens bieden wij met VPS FireAlert een unieke, draadloze oplossing voor brandpreventie en ontruiming. Meer dan 3.000 locaties in Nederland zijn momenteel beveiligd met een van de beveiligingsoplossingen van VPS. Wij voorzien elke locatie van een passend advies op maat en bieden onze klanten een persoonlijke service. Wij maken onderdeel uit van de VPS Group: Europees marktleider op het gebied van beheer, onderhoud en beveiliging van leegstaand onroerend goed. VPS Group heeft haar hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk, beheert meer dan 50.000 objecten en heeft ruim 900 medewerkers in dienst.

Ontdek onze oplossingen

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over tijdelijke beveiliging?

 

Persoonlijke service

Met VPS kiest u voor beveiligingsoplossingen van hoge kwaliteit en een uitstekende 24/7 dienstverlening. Onze monteurs en accountmanagers voeren periodieke controles uit en staan dagelijks voor u klaar.

Advies op maat

Iedere locatie is uniek en daarom brengen wij altijd een bezoek aan uw locatie, voordat wij een kosteloos en vrijblijvend beveiligingsplan op maat – incl. CAD tekening - voor u samenstellen.

Gerenommeerde PAC-meldkamer

Onze alarmmeldingen worden geverifieerd en opgevolgd door een gerenommeerde, onafhankelijke PAC-meldkamer.

Uitstekende alarmopvolging

VPS beschikt over een landelijk dekkend netwerk aan alarmopvolgers die korte aanrijtijden hanteren.