Nieuws

Bezoek ons op de Infra Relatiedagen in Hardenberg | 6,7 & 8 februari

17 januari 2024
 

Op 6,7 & 8 februari vindt de Infra Relatiedagen beurs plaats in Hardenberg. Deze dagen ontmoet de gehele industrie voor grond-, weg- en waterbouw elkaar. Maak kennis met VPS Beveiliging en ontdek onze camera- en brandbeveiligingsoplossingen op onze stand 4.15 in hal 4.

Tijdens de eventdagen zijn er vele inspirerende lezingen en workshops op en rond de beursvloer. Ontdek de verschillende interactieve activiteiten die tijdens het event worden georganiseerd en ontmoet collega’s, vakgenoten en organisaties. Bekijk hier het beursprogramma.

Live product demonstratie

Op onze stand presenteren wij aan u een greep uit onze beveiligingsproducten, waaronder het VPS SmartEyes AlarmVPS FireAlert voor brandbeveiliging en onze nieuwste modulaire beveiligingskast: de VPS Safer POD S1®.

VPS Safer POD S1 ®

De VPS Safer POD S1® is een kleine beveiligingskast die snelle en doeltreffende bouwplaatsbeveiliging en objectbeveiliging garandeert. Omdat er op locatie geen stroomvoorziening of internetverbinding nodig is, is het systeem binnen enkele minuten geïnstalleerd en klaar voor detectie. 

 

VPS SmartEyes Alarm

Het VPS SmartEyes Alarm is een draadloos alarmsysteem dat met innovatieve cameratechnologie snelle en effectieve tijdelijke beveiliging, objectbeveiliging of bouwplaatsbeveiliging garandeert. Het alarmsysteem zorgt voor haarscherpe beelden. Bij beweging in het zichtveld van de camera worden beeldfragmenten in HD kwaliteit geschoten. 

VPS FireAlert

VPS FireAlert is een flexibele brandmeld- en ontruimingsinstallatie die bestaat uit modulair in te zetten componenten. Een ideale oplossing voor de brandbeveiliging van locaties waar (al dan niet tijdelijk) geen installatie beschikbaar is om personeel, bezoekers en materialen te beschermen tegen de risico’s van brand.

Gratis deelname

Komt u bij ons langs om een praatje te maken bij stand 4.15? ☕ Meld u dan nu gratis aan via onze uitnodigingslink. Graag tot in februari, de koffie staat voor u klaar!

Ontdek onze producten

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over tijdelijke beveiliging?

 

Persoonlijke service

Met VPS kiest u voor beveiligingsoplossingen van hoge kwaliteit en een uitstekende 24/7 dienstverlening. Onze monteurs en accountmanagers voeren periodieke controles uit en staan dagelijks voor u klaar.

Advies op maat

Iedere locatie is uniek en daarom brengen wij altijd een bezoek aan uw locatie, voordat wij een kosteloos en vrijblijvend beveiligingsplan op maat – incl. CAD tekening - voor u samenstellen.

Gerenommeerde PAC-meldkamer

Onze alarmmeldingen worden geverifieerd en opgevolgd door een gerenommeerde, onafhankelijke PAC-meldkamer.

Uitstekende alarmopvolging

VPS beschikt over een landelijk dekkend netwerk aan alarmopvolgers die korte aanrijtijden hanteren.