Buitendienstmedewerker

Buitendienstmedewerker (regio Noord, Zuid, Oost en West)

Standplaats: Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam, Den Haag, Den Bosch, Deventer, Enschede of Montfoort

 

Heb jij twee rechterhanden, gevoel voor techniek en affiniteit met de vastgoed- en bouwbranche? Zoek jij een rol met veel vrijheid, afwisseling en ruimte voor eigen initiatief? Kom ons team versterken! We zijn voor verschillende regio’s op zoek naar Buitendienstmedewerkers.

✓ Veel vrijheid en lekker op pad in je eigen leaseauto
✓ Werken in een team met gezellige collega’s
✓ Afwisselend werk: geen dag is hetzelfde
✓ Doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden
✓ In dienst bij de specialist op het gebied van leegstandbeheer en tijdelijke beveiliging
✓ Op zoek naar woonruimte? Wij helpen je aan woonruimte in een van de panden die wij beheren

Wat ga je doen?

Als Buitendienstmedewerker ben je veel zelfstandig onderweg in je eigen leaseauto. Je bezoekt gebouwen die wij beheren en controleert of deze netjes gebruikt worden door de tijdelijke huurders en bruikleners. Soms is het nodig om even een praatje te maken met de gebruikers, een slot te vervangen, een tijdelijke douche te plaatsen of melding te maken van groot onderhoud. Ook rijd je langs bouwplaatsen die wij beveiligen om een alarmsysteem of een brandpreventieoplossing te installeren of een storing te verhelpen. Hierbij krijg je hulp van een specialistische collega die jou de kneepjes van het vak leert. Tevens zorg je ervoor dat de locaties die wij beheren voorzien worden van VPS reclame-uitingen, zoals posters of bouwhekspandoeken.

Wie zoeken wij?

Je hebt bij voorkeur een technische opleiding afgerond op vmbo of mbo niveau, maar enthousiasme, een juiste werkmentaliteit en leergierigheid vinden wij veel belangrijker dan een diploma. Verder spreek je vloeiend Nederlands, ben je een fijne collega en in staat om probleemoplossend te denken.

Solliciteer!

Lijkt dit je wat? Dan leren wij je graag kennen! Stuur je cv en een korte motivatie uiterlijk 31 januari 2023 naar Harold de Groot (Operationeel Manager) naar werken@​vps-​nl.​com, o.v.v. Vacature Buitendienstmedewerker. Je ontvangt binnen twee werkdagen een reactie. We streven ernaar de hele procedure binnen drie weken te doorlopen. Heb je vragen over deze vacature? Stel ze gerust aan Harold de Groot. Hij is te bereiken op 06 204 746 73.

Over VPS

Wij zijn specialist in leegstandbeheer, onderhoud en tijdelijke beveiliging. Ons bedrijf bestaat uit drie business units. Vanuit de business unit Leegstandbeheer beheren we leegstaande panden door er mensen tijdelijk te laten wonen of werken. Het team Onderhoud houdt zich bezig met onderhoudsoplossingen: van groen- en technisch onderhoud tot schoonmaak en ontruiming. De business unit Tijdelijke beveiliging is gespecialiseerd in bouwplaats- en objectbeveiliging. Als Coördinator Vastgoedbeheer werk je binnen de business unit Leegstandbeheer.

VPS Nederland maakt onderdeel uit van de internationale VPS Group. Meer weten? Bezoek:

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over tijdelijke beveiliging?

 

Persoonlijke service

Met VPS kiest u voor beveiligingsoplossingen van hoge kwaliteit en een uitstekende 24/7 dienstverlening. Onze monteurs en accountmanagers voeren periodieke controles uit en staan dagelijks voor u klaar.

Advies op maat

Iedere locatie is uniek en daarom brengen wij altijd een bezoek aan uw locatie, voordat wij een kosteloos en vrijblijvend beveiligingsplan op maat – incl. CAD tekening - voor u samenstellen.

Gerenommeerde PAC-meldkamer

Onze alarmmeldingen worden geverifieerd en opgevolgd door een gerenommeerde, onafhankelijke PAC-meldkamer.

Uitstekende alarmopvolging

VPS beschikt over een landelijk dekkend netwerk aan alarmopvolgers die korte aanrijtijden hanteren.