Monteur

Monteur

Niveau: mbo werk- en denkniveau
Dienstverband: fulltime / 40 uur
Standplaats: Montfoort
Werkgebied: heel Nederland

Heb jij twee rechterhanden, een neus voor techniek en affiniteit met de bouwbranche? Zoek jij een rol met veel vrijheid, afwisseling en ruimte voor eigen initiatief? Kom ons team versterken!

Wat ga je doen?

Als monteur bij VPS Beveiliging ben jij degene die verantwoordelijk is voor de probleemloze plaatsing en het onderhoud van de oplossingen (zoals VPS Smart TowersVPS Alert Towers en VPS FireAlert) bij onze opdrachtgevers. Ook verhelp je storingen bij de geplaatste beveiligingsoplossingen en branddetectie- en evacuatiesystemen. Onze opdrachtgevers bevinden zich binnen de bouwbranche, maar we werken ook voor scheepswerven, vastgoedeigenaren en projectontwikkelaars. Zo draag jij elke dag weer bij aan een veiliger Nederland.

In jouw rol stel je je op als specialist en zorg je elke keer weer voor een perfect werkende installatie. Je verlaat de locatie pas als jij het vertrouwen hebt dat alles werkt zoals het hoort. Door onze grote diversiteit aan opdrachtgevers, is geen enkele dag en geen enkele locatie hetzelfde. Jij geniet ervan om elke dag weer in je bus te stappen en op de meest bijzondere plekken in Nederland te komen. De ene dag installeer je een beveiligingsoplossing op een drijvend ponton, de volgende dag sta je achter de hekken van een zwaar beveiligde locatie. Je helpt de sales collega’s om tot de beste beveiligingsoplossing te komen, onder andere door op locatie te bepalen waar de verschillende systemen het beste geplaatst kunnen worden. Dat maakt je rol afwisselend.

Je werkt gestructureerd en houdt altijd het overzicht. Omdat jij veel bij onze opdrachtgevers aanwezig bent, houd jij je ogen open voor productverbeteringen en uitbreiding van de dienstverlening. Eigen initiatief en creativiteit wordt dan ook erg gewaardeerd!

Wie zoeken wij?

We hebben grote ambities en gaan voor kwaliteit. We zoeken dan ook een collega die er waarde aan hecht de werkzaamheden altijd veilig, volledig en tijdig uit te voeren. Daarom beschik jij over:

 • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Ervaring in een vergelijkbare functie
 • Kennis van beveiligingsoplossingen
 • Sterke communicatieve vaardigheden

Daarnaast vragen wij om:

 • Afgeronde mbo-opleiding (elektrotechniek of elektronica)
 • Het hebben van een VCA-certificaat of de bereidheid deze te behalen (via VPS)
 • Rijbewijs B, bij voorkeur BE
 • Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag)

In deze rol ben je veel onderweg en werk je landelijk. Bij voorkeur ben je woonachtig binnen een straal van 40 km rondom Montfoort/​Utrecht.

Wat bieden we jou?

 • Een informele en inspirerende werkomgeving met enthousiaste collega’s
 • Ruimte om initiatieven te ontplooien en jezelf te ontwikkelen binnen een jonge, snelgroeiende business unit
 • Trainings- en ontwikkelmogelijkheden
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling en auto en telefoon van de zaak
 • Salaris tussen € 2.000,- en € 3.000,- per maand

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Lijkt dit je wat? Dan leren wij je graag kennen! Stuur je cv en een korte motivatie uiterlijk 31 januari 2023 naar Harold de Groot (Operationeel Manager) naar werken@​vps-​nl.​com, o.v.v. Vacature Monteur. Je ontvangt binnen twee werkdagen een reactie. We streven ernaar de hele procedure binnen drie weken te doorlopen. Heb je vragen over deze vacature? Stel ze gerust aan Harold de Groot. Hij is te bereiken op 06 204 746 73.

Over VPS Beveiliging

VPS Beveiliging is specialist in tijdelijke beveiliging en onderdeel van VPS Nederland. VPS Nederland maakt onderdeel uit van de internationale VPS Group. Meer weten? Bezoek:

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over tijdelijke beveiliging?

 

Persoonlijke service

Met VPS kiest u voor beveiligingsoplossingen van hoge kwaliteit en een uitstekende 24/7 dienstverlening. Onze monteurs en accountmanagers voeren periodieke controles uit en staan dagelijks voor u klaar.

Advies op maat

Iedere locatie is uniek en daarom brengen wij altijd een bezoek aan uw locatie, voordat wij een kosteloos en vrijblijvend beveiligingsplan op maat – incl. CAD tekening - voor u samenstellen.

Gerenommeerde PAC-meldkamer

Onze alarmmeldingen worden geverifieerd en opgevolgd door een gerenommeerde, onafhankelijke PAC-meldkamer.

Uitstekende alarmopvolging

VPS beschikt over een landelijk dekkend netwerk aan alarmopvolgers die korte aanrijtijden hanteren.