Nieuws

VPS maatregelen n.a.v. COVID-19 / coronavirus

16 maart 2020
 

Vanwege de recente ontwikkelingen rond de verspreiding van het coronavirus in Nederland heeft premier Mark Rutte op donderdag 12 maart 2020 maatregelen aangekondigd. Afgelopen weekend zijn deze maatregelen verder aangescherpt.

Het besluit van VPS is om de adviezen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) op te volgen en waar mogelijk onze bedrijfsactiviteiten daarop aan te passen. Dit betekent onder andere dat medewerkers met ziekteverschijnselen thuisblijven en dat medewerkers met een kantoorfunctie zoveel mogelijk vanuit huis werken. Daarnaast hebben we onze hygiënemaatregelen ten aanzien van sociale contacten aangescherpt.

Onze kantoorlocaties zijn open, maar met inachtneming van de gezondheidsmaatregelen werken wij momenteel uitsluitend op afspraak. In het geval van calamiteiten zijn wij, zoals altijd, 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar via 088 018 38 00.

Wij hopen op uw begrip voor deze situatie. Heeft u vragen of opmerkingen over deze maatregelen? Neemt u dan gerust contact met ons op via 088 018 38 00 of beveiliging@​vps-​nl.​com. Uiteraard is uw vaste VPS contactpersoon ook bereikbaar voor eventuele verdere toelichting.

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over tijdelijke beveiliging?

 

Persoonlijke service

Met VPS kiest u voor beveiligingsoplossingen van hoge kwaliteit en een uitstekende 24/7 dienstverlening. Onze monteurs en accountmanagers voeren periodieke controles uit en staan dagelijks voor u klaar.

Advies op maat

Iedere locatie is uniek en daarom brengen wij altijd een bezoek aan uw locatie, voordat wij een kosteloos en vrijblijvend beveiligingsplan op maat – incl. CAD tekening - voor u samenstellen.

Gerenommeerde PAC-meldkamer

Onze alarmmeldingen worden geverifieerd en opgevolgd door een gerenommeerde, onafhankelijke PAC-meldkamer.

Uitstekende alarmopvolging

VPS beschikt over een landelijk dekkend netwerk aan alarmopvolgers die korte aanrijtijden hanteren.