(Sr.) Salesmanager Bouw

(Sr.) Salesmanager Bouw

Niveau: hbo werk- en denkniveau
Dienstverband: fulltime / 36-40 uur
Werkgebied: heel Nederland

Gaat jouw hart sneller gaat kloppen van het afsluiten van mooie deals waarmee je jouw klanten echt helpt? Kent de bouwbranche geen geheimen voor je en heb je kennis van of affiniteit met CCTV-beveiliging? Dan is dit de uitdaging voor jou!

Wat ga je doen?

Als Salesmanager Bouw ben jij de expert als het gaat om beveiligingsoplossingen voor tijdelijke bouwlocaties. Jij krijgt de verantwoordelijkheid voor de verhuur van onze tijdelijke beveiligingsoplossingen, waaronder het VPS SmartAlarm+, het VPS HDR Smart Alarm, VPS Alert Towers, VPS Smart Towers en het VPS Fire Alert systeem. Onze klanten bevinden zich vooral binnen de bouwbranche, maar we werken ook voor verschillende andere opdrachtgevers die behoefte hebben aan tijdelijke (brand-)beveiliging, zoals het COA, vastgoedeigenaren, gemeenten en projectontwikkelaars.

In de gesprekken stel je je op als adviseur, waarbij de uitdaging van de opdrachtgevers voorop staat. Jij verdiept je in hun wereld en zorgt ervoor dat je met jouw kennis van zaken, nuchtere manier van communiceren en het nakomen van je afspraken een betrouwbare partner bent. Je bekijkt de locatie, brengt de specifieke risico’s in kaart en komt met een passend beveiligingsadvies. Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen in de branche en weet op enthousiaste wijze de mogelijkheden van VPS over te brengen.

Hierin krijg je veel vrijheid. Je genereert leads door in je auto te stappen en locaties te bezoeken, je bent alert op pitches en aanbestedingen en je krijgt leads door via onze websites en je bestaande klantenkring. Omdat jij veel op de tijdelijke locaties aanwezig bent, houd jij je ogen altijd open voor productverbeteringen, uitbreiding van de dienstverlening en het vergroten van de marktwaarde van VPS. Je zoekt daarbij actief de samenwerking op met de collega’s van de andere business units.

Wie zoeken wij?

Wij hebben grote ambities en om die waar te maken, zoeken wij naar een ervaren collega die de drive heeft om deze markt samen met ons uit te bouwen.

Jij:

 • Beschikt over aantoonbaar succesvolle saleservaring (bij voorkeur in de bouwbranche of vastgoedsector)
 • Bent op je best wanneer de mogelijkheid krijgt een markt verder uit te bouwen

Daarnaast beschik je over:

 • Hbo-niveau (diploma of verkregen door werkervaring)
 • Prima communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels) in woord en geschrift
 • Affiniteit met of kennis van beveiligingsoplossingen (bij voorkeur CCTV)

Wat bieden we jou?

 • Veel vrijheid om zelf invulling te geven aan je werkzaamheden
 • Een informele en inspirerende werkomgeving met enthousiaste collega’s
 • Ruimte om initiatieven te ontplooien en jezelf te ontwikkelen binnen de ambitieuze, snelgroeiende business unit Security Services
 • Alle middelen om je werk goed uit te kunnen oefenen, waaronder een leaseauto, laptop en telefoon
 • 25 vakantiedagen en een prima pensioenvoorziening
 • Marktconform salaris passend bij jouw relevante kennis en ervaring
 • Interessante bonusregeling die direct gekoppeld is aan jouw eigen succes, zonder limiet

In deze rol ben je veel onderweg en werk je landelijk. Daarnaast behoren zowel thuiswerken als werken op een van onze kantoorlocaties tot de mogelijkheden.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Heb je vragen over deze functie? Stel ze gerust aan Jan-Willem Tellegen, Business Unit Director. Hij is te bereiken via 06 278 873 74.

Interesse? Laat het ons weten en stuur uiterlijk 30 juni 2022 jouw cv o.v.v. Vacature Salesmanager Bouw t.a.v. Jan-Willem Tellegen naar werken@vps-nl.com. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. Daarna volgen er twee gespreksrondes. We streven ernaar de hele procedure binnen 3 weken te doorlopen.

Over VPS Beveiliging

VPS Beveiliging is specialist in tijdelijke beveiliging en onderdeel van VPS Nederland. VPS Nederland maakt onderdeel uit van de internationale VPS Group. Meer weten? Bezoek:

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Misschien ook interessant

 

Bouwplaatsbeveiliging

Bescherm uw bouwplaats met bouwplaatsbeveiliging van VPS Op bouwplaatsen ontstaat jaarlijks voor meer dan 100 miljoen euro aan schade. En dan gaat het pas om de directe gevolgen van bijvoorbeeld vandalisme en diefstal. De indirecte schade is vaak nog een…
Lees verder
 

Brandpreventie & ontruiming

Voorkom de risico’s van brand met VPS brandpreventie Op uw vaste locaties heeft u de brandpreventie waarschijnlijk goed op orde. De brandmeldinstallatie voldoet netjes aan de normen en dankzij professioneel beheer wordt een beginnende brand snel gesignaleerd. Het voorkomt dat…
Lees verder
 

Objectbeveiliging

Voorkom waardeverlies van uw pand met objectbeveiliging door VPS Zorg voor waardebehoud van uw vastgoed en kies voor een van onze oplossingen voor objectbeveiliging. Hiermee voorkomt u kraak, inbraak, diefstal, vandalisme en schade en daarmee waardeverlies. Onze oplossingen zijn flexibel…
Lees verder

Ontdek onze oplossingen

Ontdek onze projecten

 
 
Opdrachtgever: Stichting Droom en Daad

Camerabeveiliging Het Veerhuis in Rotterdam

Periode: december 2021 - heden
Terwijl Stichting Droom en Daad plannen maakt voor de nieuwe bestemming, is het van belang dat het Veerhuis en het…
Lees verder
 
 
Opdrachtgever: Bouwbedrijf Van de Ven

Bouwplaatsbeveiliging de Markt in Veghel

Periode: november 2019 – januari 2021
Op deze locatie zijn door ons de bouwplaats, de bouwkraan, bouwketen, materiaalcontainers en de nieuw gebouwde appartementen beveiligd.
Lees verder
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over tijdelijke beveiliging?

 

Persoonlijke service

Met VPS kiest u voor beveiligingsoplossingen van hoge kwaliteit en een uitstekende 24/7 dienstverlening. Onze monteurs en accountmanagers voeren periodieke controles uit en staan dagelijks voor u klaar.

Advies op maat

Iedere locatie is uniek en daarom brengen wij altijd een bezoek aan uw locatie, voordat wij een kosteloos en vrijblijvend beveiligingsplan op maat – incl. CAD tekening - voor u samenstellen.

Gerenommeerde PAC-meldkamer

Onze alarmmeldingen worden geverifieerd en opgevolgd door een gerenommeerde, onafhankelijke PAC-meldkamer.

Uitstekende alarmopvolging

VPS beschikt over een landelijk dekkend netwerk aan alarmopvolgers die korte aanrijtijden hanteren.