Camerabeveiliging gemeentelijk vastgoed

Camerabeveiliging gemeentelijk vastgoed

Leegstaand gemeentelijk vastgoed? VPS helpt uw gebouw en de omgeving representatief, veilig en leefbaar te houden

Iedere gemeente heeft ermee te maken: leegstaande gebouwen. Het kan daarbij gaan om woningen of winkelpanden maar ook om bijvoorbeeld buurthuizen, horecagelegenheden of schoolgebouwen. U kunt te maken krijgen met de negatieve gevolgen van leegstand, zoals brandstichting, inbraak, (koper-)diefstal, vernieling of kraak. Langdurige leegstand kan bovendien leiden tot algehele verloedering en aantasting van het straatbeeld. VPS helpt de waarde van uw gemeentelijk vastgoed in stand te houden en zorgt ervoor dat uw gebouwen representatief, veilig en leefbaar blijven d.m.v. camerabeveiliging.

Camerabeveiliging in gemeentelijk vastgoed

Levendigheid en veiligheid zijn voorwaarden voor een leefbare omgeving. Het plaatsen van tijdelijke bewoners of ondernemers in leegstaande gebouwen is een effectieve manier om de leefomgeving representatief te houden en het pand te beschermen tegen de negatieve gevolgen van leegstand. Onze bedrijfstak VPS Leegstandbeheer heeft ruime ervaring in het beheer van gemeentelijk vastgoed.

In sommige situaties is de inzet van leegstandbeheer echter niet haalbaar. Bijvoorbeeld omdat een gebouw gesloopt of gerenoveerd gaat worden. Dan is camerabeveiliging een prima oplossing. Voor de beveiliging van gemeentelijk vastgoed zetten wij het VPS SmartAlarm+ of de VPS Alert Tower in.

Optimale beveiliging voor waardebehoud

Onze beveiligingssystemen bestaan uit een basisstation waar meerdere beveiligingscamera’s aan gekoppeld kunnen worden. Zo kunnen vanuit één systeem meerdere gebouwen of units beveiligd worden. Daarnaast verzorgen wij het contact met de meldkamer en de alarmopvolgers, zodat u hier geen omkijken naar heeft. En mocht een gebouw toch gekraakt worden, dan hebben wij de kennis en ervaring in huis om dit snel op te lossen. Zo zorgen we ervoor dat uw vastgoed haar waarde behoudt en de omgeving veilig en leefbaar blijft.

Overweegt u als gemeente camerabeveiliging van uw vastgoed? Neemt u dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. We staan u graag te woord.

Misschien ook interessant

 

Objectbeveiliging

Voorkom waardeverlies van uw pand met objectbeveiliging door VPS Zorg voor waardebehoud van uw vastgoed en kies voor een van onze oplossingen voor objectbeveiliging. Hiermee voorkomt u kraak, inbraak, diefstal, vandalisme en schade en daarmee waardeverlies. Onze oplossingen zijn flexibel…
Lees verder
 

Camerabeveiliging

Waarom is camerabeveiliging belangrijk? Jaarlijks wordt er door vandalisme of diefstal voor miljoenen euro’s aan schade aangericht op bouwplaatsen en in leegstaand vastgoed. Deze locaties zijn extra kwetsbaar, omdat ze bijvoorbeeld op afgelegen plekken liggen of voor langere tijd verlaten…
Lees verder
 

Manbeveiliging

Naast de inzet van elektronische beveiliging, biedt VPS diverse vormen van manbeveiliging en bewaking aan. Wij schakelen goed opgeleide beveiligingsprofessionals in die uw locatie en de omgeving in de gaten houden. Onze beveiligingspartners zijn gevestigd door heel Nederland, waardoor wij…
Lees verder

Onze oplossingen

Ontdek onze projecten

 
 
Opdrachtgever: woningcorporatie Mitros

Objectbeveiliging leegstaande woningen met het VPS SmartAlarm+

Periode: december 2019 - heden
De woningen van Mitros worden voorzien van objectbeveiliging met het VPS SmartAlarm+. Zo vindt er bescherming plaats tegen kraak, inbraak…
Lees verder
 
 
Opdrachtgever: woningcorporatie Staedion

Beveiliging gebiedsontwikkeling woonwijk Den Haag

Periode: februari 2020 - februari 2021
De woningen die niet tijdelijk bewoond konden worden, zijn door VPS beveiligd door middel van camerabeveiliging en stalen beveiligingspanelen.
Lees verder
 
 
Opdrachtgever: gemeente Rotterdam

Camerabeveiliging leegstaande woningen Oud-Charlois

Periode: juli 2020
De leegstaande woningen zijn door VPS beveiligd door middel van camerabeveiliging. Hiervoor is het VPS Smart Alarm+ ingezet.
Lees verder
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over tijdelijke beveiliging?

 

Persoonlijke service

Met VPS kiest u voor beveiligingsoplossingen van hoge kwaliteit en een uitstekende 24/7 dienstverlening. Onze monteurs en accountmanagers voeren periodieke controles uit en staan dagelijks voor u klaar.

Advies op maat

Iedere locatie is uniek en daarom brengen wij altijd een bezoek aan uw locatie, voordat wij een kosteloos en vrijblijvend beveiligingsplan op maat – incl. CAD tekening - voor u samenstellen.

Gerenommeerde PAC-meldkamer

Onze alarmmeldingen worden geverifieerd en opgevolgd door een gerenommeerde, onafhankelijke PAC-meldkamer.

Uitstekende alarmopvolging

VPS beschikt over een landelijk dekkend netwerk aan alarmopvolgers die korte aanrijtijden hanteren.