Beveiliging gebiedsontwikkeling woonwijk Den Haag

Beveiliging gebiedsontwikkeling woonwijk Den Haag

Opdrachtgever: woningcorporatie Staedion
Periode: februari 2020 - februari 2021

Over het project

Woningcorporatie Staedion had in verband met gebiedsontwikkeling te maken met leegstand in Moerwijk-Zuid in Den Haag. VPS was al bekend met Staedion, onze divisie VPS Leegstandbeheer heeft tijdelijke bewoners geplaatst in leegstaande woningen van de woningbouwcorporatie. Een aantal woningen was echter niet geschikt voor tijdelijke bewoning, maar diende wel beschermd te worden tegen de negatieve gevolgen van leegstand.

Onze oplossing

De woningen die niet tijdelijk bewoond konden worden, zijn door VPS beveiligd door middel van camerabeveiliging. Hiervoor is het VPS Smart Alarm+ ingezet. Ook in portieken van een reeks leegstaande woningen is het VPS SmartAlarm+ geplaatst. Daarnaast is een aantal woningen dichtgezet met beveiligingspanelen van degelijk en stevig staal. Door deze oplossing werden zaken als brandstichting, inbraak, koperdiefstal, vernieling en kraak tegengegaan.

Wilt u uw herstructureringsproject ook beveiligen tegen de negatieve gevolgen van leegstand? Neemt u dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Gerelateerde pagina's

 

Camerabeveiliging herstructureringsprojecten

Herstructureringsproject? VPS helpt uw wijk representatief, veilig en leefbaar te houden Als woningcorporatie zet u zich in om bewoners een betaalbare woonruimte te bieden in een veilige en leefbare wijk. Tijdens een herstructureringstraject kunt u echter te maken krijgen met…
Lees verder
 

Objectbeveiliging

Voorkom waardeverlies van uw pand met objectbeveiliging door VPS Zorg voor waardebehoud van uw vastgoed en kies voor een van onze oplossingen voor objectbeveiliging. Hiermee voorkomt u kraak, inbraak, diefstal, vandalisme en schade en daarmee waardeverlies. Onze oplossingen zijn flexibel…
Lees verder
 

Camerabeveiliging gemeentelijk vastgoed

Leegstaand gemeentelijk vastgoed? VPS helpt uw gebouw en de omgeving representatief, veilig en leefbaar te houden Iedere gemeente heeft ermee te maken: leegstaande gebouwen. Het kan daarbij gaan om woningen of winkelpanden maar ook om bijvoorbeeld buurthuizen, horecagelegenheden of schoolgebouwen.…
Lees verder

Gerelateerde producten

Gerelateerde projecten

 
 
Opdrachtgever: gemeente Rotterdam

Camerabeveiliging leegstaande woningen Oud-Charlois

Periode: juli 2020
De leegstaande woningen zijn door VPS beveiligd door middel van camerabeveiliging. Hiervoor is het VPS Smart Alarm+ ingezet.
Lees verder
 
 
Opdrachtgever: woningcorporatie Mitros

Objectbeveiliging leegstaande woningen met het VPS SmartAlarm+

Periode: december 2019 - heden
De woningen van Mitros worden voorzien van objectbeveiliging met het VPS SmartAlarm+. Zo vindt er bescherming plaats tegen kraak, inbraak…
Lees verder

Persoonlijke service

Met VPS kiest u voor beveiligingsoplossingen van hoge kwaliteit en een uitstekende 24/7 dienstverlening. Onze monteurs en accountmanagers voeren periodieke controles uit en staan dagelijks voor u klaar.

Advies op maat

Iedere locatie is uniek en daarom brengen wij altijd een bezoek aan uw locatie, voordat wij een kosteloos en vrijblijvend beveiligingsplan op maat – incl. CAD tekening - voor u samenstellen.

Gerenommeerde PAC-meldkamer

Onze alarmmeldingen worden geverifieerd en opgevolgd door een gerenommeerde, onafhankelijke PAC-meldkamer.

Uitstekende alarmopvolging

VPS beschikt over een landelijk dekkend netwerk aan alarmopvolgers die korte aanrijtijden hanteren.