Camerabeveiliging herstructureringsprojecten

Camerabeveiliging herstructureringsprojecten

Herstructureringsproject? VPS helpt uw wijk representatief, veilig en leefbaar te houden

Als woningcorporatie zet u zich in om bewoners een betaalbare woonruimte te bieden in een veilige en leefbare wijk. Tijdens een herstructureringstraject kunt u echter te maken krijgen met negatieve gevolgen van leegstand, zoals brandstichting, inbraak, koperdiefstal, vernieling of kraak. VPS helpt uw wijk representatief, veilig en leefbaar te houden d.m.v. camerabeveiliging.

Camerabeveiliging in herstructureringswijken

Levendigheid en veiligheid. Ook en juist tijdens een herstructureringsproces zijn deze zaken een voorwaarde voor een leefbare wijk. Het plaatsen van tijdelijke bewoners in leegstaande woningen is een effectieve manier om de wijk representatief te houden en deze te beschermen tegen de negatieve gevolgen van leegstand. Onze bedrijfstak VPS Leegstandbeheer heeft ruime ervaring in het beheer van herstructureringswijken en het organiseren van activiteiten die de bewonersparticipatie vergroten.

In sommige situaties is de inzet van leegstandbeheer echter niet haalbaar. Bijvoorbeeld in de laatste fase van een herstructureringstraject, vlak voor de sloopdatum. Of als een woonwijk binnen een kort tijdsbestek opgeleverd dient te worden. Dan is camerabeveiliging een prima oplossing. Voor de beveiliging van herstructureringswijken zetten wij het VPS SmartAlarm+ of de VPS Alert Tower in.

Optimale beveiliging van uw woonwijk

Onze beveiligingssystemen bestaan uit een basisstation waar meerdere beveiligingscamera’s aan gekoppeld kunnen worden. Zo kunnen vanuit één systeem meerdere woningen beveiligd worden. Daarnaast verzorgen wij het contact met de meldkamer en de alarmopvolgers, zodat u hier geen omkijken naar heeft. En mocht een woning toch gekraakt worden, dan hebben wij de kennis en ervaring in huis om dit snel op te lossen. Zo zorgen we ervoor dat de wijk veilig en leefbaar blijft, ook als de laatste bewoners de wijk hebben verlaten.

Overweegt u camerabeveiliging voor uw herstructureringswijk? Of bent u benieuwd hoe VPS u in het herstructureringstraject kan ontzorgen? Neemt u dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. We staan u graag te woord.

Misschien ook interessant

 

Objectbeveiliging

Voorkom waardeverlies van uw pand met objectbeveiliging door VPS Zorg voor waardebehoud van uw vastgoed en kies voor een van onze oplossingen voor objectbeveiliging. Hiermee voorkomt u kraak, inbraak, diefstal, vandalisme en schade en daarmee waardeverlies. Onze oplossingen zijn flexibel…
Lees verder
 

Camerabeveiliging

Waarom is camerabeveiliging belangrijk? Jaarlijks wordt er door vandalisme of diefstal voor miljoenen euro’s aan schade aangericht op bouwplaatsen en in leegstaand vastgoed. Deze locaties zijn extra kwetsbaar, omdat ze bijvoorbeeld op afgelegen plekken liggen of voor langere tijd verlaten…
Lees verder
 

Manbeveiliging

Naast de inzet van elektronische beveiliging, biedt VPS diverse vormen van manbeveiliging en bewaking aan. Wij schakelen goed opgeleide beveiligingsprofessionals in die uw locatie en de omgeving in de gaten houden. Onze beveiligingspartners zijn gevestigd door heel Nederland, waardoor wij…
Lees verder

Onze oplossingen

Ontdek onze projecten

 
 
Opdrachtgever: woningcorporatie Mitros

Objectbeveiliging leegstaande woningen met het VPS SmartAlarm+

Periode: december 2019 - heden
De woningen van Mitros worden voorzien van objectbeveiliging met het VPS SmartAlarm+. Zo vindt er bescherming plaats tegen kraak, inbraak…
Lees verder
 
 
Opdrachtgever: gemeente Rotterdam

Camerabeveiliging leegstaande woningen Oud-Charlois

Periode: juli 2020
De leegstaande woningen zijn door VPS beveiligd door middel van camerabeveiliging. Hiervoor is het VPS Smart Alarm+ ingezet.
Lees verder
 
 
Opdrachtgever: woningcorporatie Staedion

Beveiliging gebiedsontwikkeling woonwijk Den Haag

Periode: februari 2020 - februari 2021
De woningen die niet tijdelijk bewoond konden worden, zijn door VPS beveiligd door middel van camerabeveiliging en stalen beveiligingspanelen.
Lees verder
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over tijdelijke beveiliging?

 

Persoonlijke service

Met VPS kiest u voor beveiligingsoplossingen van hoge kwaliteit en een uitstekende 24/7 dienstverlening. Onze monteurs en accountmanagers voeren periodieke controles uit en staan dagelijks voor u klaar.

Advies op maat

Iedere locatie is uniek en daarom brengen wij altijd een bezoek aan uw locatie, voordat wij een kosteloos en vrijblijvend beveiligingsplan op maat – incl. CAD tekening - voor u samenstellen.

Gerenommeerde PAC-meldkamer

Onze alarmmeldingen worden geverifieerd en opgevolgd door een gerenommeerde, onafhankelijke PAC-meldkamer.

Uitstekende alarmopvolging

VPS beschikt over een landelijk dekkend netwerk aan alarmopvolgers die korte aanrijtijden hanteren.