Beveiliging en ontruiming woonwijk De Schaloen in Den Haag

Woonwijkbeveiliging en ontruiming De Schaloen in Den Haag

Opdrachtgever: Staedion
Periode: maart 2020 - heden

Over het project

Woningcorporatie Staedion realiseert nieuwbouwproject De Schaloen in Moerwijk-Oost in Den Haag. Er worden hier 570 woningen gebouwd, waarvan 225 nieuwe, sociale woningen en 345 middeldure woningen. De woningen zijn bedoeld voor een mix van gezinnen, senioren en alleenstaanden.

Onze oplossing

De business unit Leegstandbeheer van VPS heeft gezorgd voor de tijdelijke verhuur van de oude, bestaande woningen in Moerwijk-Oost voordat deze gesloopt werden. Daarna is VPS door Staedion tevens ingeschakeld om de woningen die niet meer bewoond werden te beveiligen. Ook woningen die in een te slechte conditie waren om bewoond te worden, werden door VPS voorzien van een beveiligingsoplossing. Dit hebben wij gedaan door de woningen dicht te zetten met stalen beveiligingspanelen. Tevens voeren wij periodieke inspectierondes uit en hebben wij op verschillende punten in de wijk beveiligingscamera’s geplaatst. Op deze wijze worden inbraak, vandalisme, diefstal en illegale bewoning voorkomen en blijft de wijk veilig voor de achtergebleven huurders en omwonenden.

Naast de beveiliging van de wijk hebben wij gezorgd voor de ontruiming van leegkomende woningen en zijn er bouwhekken geplaatst.

Bent u als woningcorporatie ook bezig met wijkvernieuwing en/of gebiedsontwikkeling? En zoekt u een betrouwbare partner die de wijk echt leert kennen en snel met passende oplossingen komt op het gebied van zowel tijdelijke verhuur als beveiliging en ontruiming? Neem dan contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Misschien ook interessant

 

Camerabeveiliging herstructureringsprojecten

Herstructureringsproject? VPS helpt uw wijk representatief, veilig en leefbaar te houden Als woningcorporatie zet u zich in om bewoners een betaalbare woonruimte te bieden in een veilige en leefbare wijk. Tijdens een herstructureringstraject kunt u echter te maken krijgen met…
Lees verder
 

Manbeveiliging

Naast de inzet van elektronische beveiliging, biedt VPS diverse vormen van manbeveiliging en bewaking aan. Wij schakelen goed opgeleide beveiligingsprofessionals in die uw locatie en de omgeving in de gaten houden. Onze beveiligingspartners zijn gevestigd door heel Nederland, waardoor wij…
Lees verder

Onze oplossingen

Ontdek onze projecten

 
 
Opdrachtgever: gemeente Rotterdam

Camerabeveiliging leegstaande woningen Oud-Charlois

Periode: juli 2020
De leegstaande woningen zijn door VPS beveiligd door middel van camerabeveiliging. Hiervoor is het VPS Smart Alarm+ ingezet.
Lees verder
 
 
Opdrachtgever: Stichting Droom en Daad

Camerabeveiliging Het Veerhuis in Rotterdam

Periode: december 2021 - heden
Terwijl Stichting Droom en Daad plannen maakt voor de nieuwe bestemming, is het van belang dat het Veerhuis en het…
Lees verder
 
 
Opdrachtgever: woningcorporatie Mitros

Objectbeveiliging leegstaande woningen met het VPS SmartAlarm+

Periode: december 2019 - heden
De woningen van Mitros worden voorzien van objectbeveiliging met het VPS SmartAlarm+. Zo vindt er bescherming plaats tegen kraak, inbraak…
Lees verder

Persoonlijke service

Met VPS kiest u voor beveiligingsoplossingen van hoge kwaliteit en een uitstekende 24/7 dienstverlening. Onze monteurs en accountmanagers voeren periodieke controles uit en staan dagelijks voor u klaar.

Advies op maat

Iedere locatie is uniek en daarom brengen wij altijd een bezoek aan uw locatie, voordat wij een kosteloos en vrijblijvend beveiligingsplan op maat – incl. CAD tekening - voor u samenstellen.

Gerenommeerde PAC-meldkamer

Onze alarmmeldingen worden geverifieerd en opgevolgd door een gerenommeerde, onafhankelijke PAC-meldkamer.

Uitstekende alarmopvolging

VPS beschikt over een landelijk dekkend netwerk aan alarmopvolgers die korte aanrijtijden hanteren.